starmanwarz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το Swiftkey αλλα ειπα να αλλαξω στο default keyboard και διαπιστωσα οτι ειναι λιγο περιεργη η διαταξη του ελληνικου πληκτρολογιου λογω ελλειψης Q key, ρυθμιζεται αυτο καπως? Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από starmanwarz
koutsis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, starmanwarz είπε Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το Swiftkey αλλα ειπα να αλλαξω στο default keyboard και διαπιστωσα οτι ειναι λιγο περιεργη η διαταξη του ελληνικου πληκτρολογιου λογω ελλειψης Q key, ρυθμιζεται αυτο καπως? Δυστυχώς το ελληνικό default είναι πολύ πίσω. Δεν μπορείς να ρυθμίσεις τίποτα και δεν έχει καν προβλέψεις στο πάνω μέρος όπως στα αγγλικά. 2
4four Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 G board παιδιά έχει λύσει χέρια αλλά και πάλι πολύ πίσω σε σχέση με τα Android keyboard
koutsis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, 4four είπε G board παιδιά έχει λύσει χέρια αλλά και πάλι πολύ πίσω σε σχέση με τα Android keyboard Εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο το SwiftKey. Τι βρίσκετε όλοι στο gboard και σας αρέσει τόσο δεν έχω καταλάβει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα