dieccast Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα λόγω αλλαγή δουλειάς πήρα εταιρικό αμάξι το οποίο είναι καινούργιο γενικά αλλά το είχε 1 χρόνο άλλος . Παρατήρησα ότι έχει λεκέδες από τσιμέντο, πιτσιλιές. Πως θα μπορούσε να καθαριστεί μια τέτοια περίπτωση? Φαντάζομαι ότι τα έχει καιρό γιατί είναι ξεραμένα.
jniki10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Πολυ καλό καθάρισμα μετα κάποιο πηλό για αυτοκίνητα και μετα γυάλισμα. Αυτή ειναι η ενδεδειγμένη διαδικασία. Καλύτερα να πάει σε κάποιο επαγγελματία για να μη γίνει μεγάλη ζημιά στο βερνίκι. 1
dieccast Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, jniki10 είπε Πολυ καλό καθάρισμα μετα κάποιο πηλό για αυτοκίνητα και μετα γυάλισμα. Αυτή ειναι η ενδεδειγμένη διαδικασία. Καλύτερα να πάει σε κάποιο επαγγελματία για να μη γίνει μεγάλη ζημιά στο βερνίκι. και εγω αυτο σκεφτομαι να το παω σε καποιον για να γινει σωστα η δουλεια απλα ελεγα μηπως μπορω να κανω κατι και μονος μου 1
dpolal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 24 λεπτά πριν, dieccast είπε και εγω αυτο σκεφτομαι να το παω σε καποιον για να γινει σωστα η δουλεια απλα ελεγα μηπως μπορω να κανω κατι και μονος μου Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις λεφτά σε ξένο αυτοκίνητο που μπορεί σε λίγο καιρό να στο αλλάξουν με άλλο. Άστω όπως είναι. 2
xsterg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Το τσιμέντο πάντως είναι εύκολος λεκές στο μέταλλο. Με νερό και τρίψιμο θα βγει εύκολα. 1
dieccast Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 14 ώρες πριν, dpolal είπε Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις λεφτά σε ξένο αυτοκίνητο που μπορεί σε λίγο καιρό να στο αλλάξουν με άλλο. Άστω όπως είναι. Εχεις απολυτο δικαιο αλλα εχω τρελα και δεν μπορω να το βλεπω , οποτε θελω να βρω μια λυση 12 ώρες πριν, xsterg είπε Το τσιμέντο πάντως είναι εύκολος λεκές στο μέταλλο. Με νερό και τρίψιμο θα βγει εύκολα. Μου ειπαν οτι με τρυψιμο μπορει να γινει ζημια στο χρωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα