Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα λόγω αλλαγή δουλειάς πήρα εταιρικό αμάξι το οποίο είναι καινούργιο γενικά αλλά το είχε 1 χρόνο άλλος .

Παρατήρησα ότι έχει λεκέδες από τσιμέντο, πιτσιλιές. Πως θα μπορούσε να καθαριστεί μια τέτοια περίπτωση? Φαντάζομαι ότι τα έχει καιρό γιατί είναι ξεραμένα.

Δημοσ.

Πολυ καλό καθάρισμα μετα κάποιο πηλό για αυτοκίνητα και μετα γυάλισμα. Αυτή ειναι η ενδεδειγμένη διαδικασία. 

Καλύτερα να πάει σε κάποιο επαγγελματία για να μη γίνει μεγάλη ζημιά στο βερνίκι.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jniki10 είπε

Πολυ καλό καθάρισμα μετα κάποιο πηλό για αυτοκίνητα και μετα γυάλισμα. Αυτή ειναι η ενδεδειγμένη διαδικασία. 

Καλύτερα να πάει σε κάποιο επαγγελματία για να μη γίνει μεγάλη ζημιά στο βερνίκι.

και εγω αυτο σκεφτομαι να το παω σε καποιον για να γινει σωστα η δουλεια απλα ελεγα μηπως μπορω να κανω κατι και μονος μου 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dieccast είπε

και εγω αυτο σκεφτομαι να το παω σε καποιον για να γινει σωστα η δουλεια απλα ελεγα μηπως μπορω να κανω κατι και μονος μου 

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις λεφτά σε ξένο αυτοκίνητο που μπορεί σε λίγο καιρό να στο αλλάξουν με άλλο.

Άστω όπως είναι.

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, dpolal είπε

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις λεφτά σε ξένο αυτοκίνητο που μπορεί σε λίγο καιρό να στο αλλάξουν με άλλο.

Άστω όπως είναι.

Εχεις απολυτο δικαιο αλλα εχω τρελα και δεν μπορω να το βλεπω , οποτε θελω να βρω μια λυση :P

12 ώρες πριν, xsterg είπε

Το τσιμέντο πάντως είναι εύκολος λεκές στο μέταλλο. Με νερό και τρίψιμο θα βγει εύκολα. 

Μου ειπαν οτι με τρυψιμο μπορει να γινει ζημια στο χρωμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...