Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα αγορασα το Dell S2721DGF διαπίστωσα οτι εχει ενα "κιτρινωπό" "κοκκινοπο" ή "μπλε" ασπρο χρωμα αναλόγως με τις ρυθμησεις που θα κάνεις στη θερμοκρασία συνήθως πειραζω το red και το green. Το θεμα ειναι πως με καμια ρύθμιση δε γίνεται 100% απόλυτα ασπρο οπως στο va monitor που ειχα αλλα απλως βελτιώνεται καπως καλυτερα στο ματι. Δεν εχω και πολυ εμπειρια με αυτα.. Έχει να κανει με το calibration? Ειναι φυσιολογικό αυτο ή να τη παω για επιστροφή? Παρακατω εχω ανεβασει βιντεο σαν παραδειγμα. Εχω περασει το ICC profile της περιγραφης αλλα και με το default δε βλεπω να αλλαζει κατι.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περα απο το icc περασες στο μονιτορ τις ρυθμισεις brightness, contrast, και r g b που δειχνει στο video γυρω στα 6 λεπτα?

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rofl είπε

περα απο το icc περασες στο μονιτορ τις ρυθμισεις brightness, contrast, και r g b που δειχνει στο video γυρω στα 6 λεπτα?

Οχι πως γινεται να τα ρυθμισω αυτα? Μονο απο το κουμπι πισω στο μονιτορ εχω κανει κατι δικιες μου ρυθμησεις brightness, colour gain κτλπ, πρεπει να κανω και αλλες ρυθμησεις? Δεν γνωριζω και πολλα με αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο τα κουμπια του monitor ναι. στα 6:20 και για 15 δευτερολεπτα περιπου μετα δειχνει τις ρυθμισεις που εκανε στην οθονη του.

πατας παυση στην καθε οθονη και

φροντιζεις να εχεις τις ιδιες.

οτι δεν δειχνει στο video σημαινει οτι δεν το εχει αλλαξει, δεν βλεπω να πειραξε contrast πχ.

αν θες παραπανω βοηθεια πανε στο αλλο νημα dell vs lg που αρκετοι εχουν  αυτο το μονιτορ και ρωτα κει.

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...