Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, φίλη μου από επαρχία θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα και ψάχνει σπίτι να νοικιάσει. Έχει βρει δύο προς το παρόν που την ενδιαφέρουν. Το ένα Καλλιθέα κοντά στη Συγγρού και το άλλο Υμηττό κοντά στο Καλυκοποιείο, το οποίο είδα ότι είναι σχεδόν δίπλα από τη Δάφνη. Επειδή δεν έχω καμία ιδέα για την περιοχή του Υμηττού, ποια είναι πιο ήσυχη από τις δύο; Την ενδιαφέρει πιο πολύ το θέμα της εγκληματικότητας.

Δημοσ.

Καλυκοποιείο πολύ πιο ανθρώπινα τα πράγματα. Πολύ προσοχή να ψειρίσει το σπίτι εκτός της αγγελίας και του ιδιοκτήτη. Μια ερώτηση στο φούρνο δίπλα ή στο περίπτερο για το τι παίζει στη γειτονιά και στην συγκεκριμένη πολυκατοικία θα της αποκαλύψει πιθανές στραβές.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έμενα για 5 χρόνια,  έως το 2017,  στον Υμηττό μερικά μέτρα από το Καλυκοποιείο. Καμία σχέση με Καλλιθέα - Συγγρού, σαφώς πιο ησυχη, οικογενειακή περιοχή με πολλές ιδιόκτητες διπλό κατοικίες και λιγότερες πολυκατοικίες. Έχει και αρκετά μαγαζάκια για φαγητό - καφέ πέριξ της πλατείας Υμηττού ή και στη Δάφνη αν θέλεις. Μετρό στα 10' απόσταση, πολύ κοντά από το κέντρο της Αθήνας, κοντά από Θάλασσα (Άλιμο - Αγ. Δημήτριο). Αυτά σαν περιοχή, βέβαια πρέπει να σιγουρευτεί για τη κατάσταση του σπιτιού, γείτονες κ.λπ. 

Επεξ/σία από JimxxZe
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά, ας ρωτήσει κτλ αλλά πρέπει να δράσει γρήγορα.. οι καλές αγγελίες κρατάνε το πολύ δύο μέρες. 

Και εγώ ψηφίζω Υμηττό

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, melomakaronaki είπε

ποια είναι πιο ήσυχη από τις δύο;

Σαφώς ο Υμηττός, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Η Καλλιθέα αποτελεί μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αττικής (100.000 άτομα πληθυσμός). 

Άρα ναι, αν ψάχνει για ησυχία, πράσινο κτλ. Σίγουρα να πάει για Υμηττό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...