V.I.Smirnov Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Mε το Comfy είχα βρει αρχεία από partition που έγινε corrupted όταν επιχείρησα να την μεγαλώσω και απέτυχε. Τα αρχεία εξαφανίστηκαν. Ήξερα ότι τα data τους ήταν εκεί, μισο-μετακινημένα, αλλά η διαδικασία δεν είχε ολοκληρωθεί, η partition είχε καταστραφεί και ήταν απροσπέλαστα. Δοκίμασα τα Easus & Stellar αλλά δεν έκαναν δουλειά. Είτε δεν έβρισκαν τα αρχεία, είτε κολούσαν στην ανάκτηση. Το Comfy δούλεψε και τα ανέκτησε (κλεψιμέικο 😉 ). Εν πάση περιπτώσει, αν δεν έχει πειραχτεί ο δίσκος, τα αρχεία είναι πιθανό να βρεθούν, ΑΛΛΑ το θέμα είναι να βρεθούν με τη δομή τους ώστε να μην αναγκαστείς να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα. Είχα δει πρόγραμμα ανάκτησης που είχε τέτοια δυνατότητα όταν μπορούσε να γίνει - αλλά ρε γμτ δεν θυμάμαι ποιό ήταν.... - Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από V.I.Smirnov
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 28 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Μην χάνεις τον χρόνο σου με το recuva, πρακτικά δεν κάνει τίποτα. Το R-studio είναι δυνατό πρόγραμμα και το χρησιμοποιούν επαγγελματίες αλλά είναι μάλλον πολύπλοκο στη χρήση. Μια άλλη καλή επιλογή είναι το Comfy Partition Recovery ή το παρακλάδι του, Comfy Photo Recovery. Καλή τύχη... - Σε μένα πάντως μετά απο φορματ τα έσωσε, δούλεψε δηλαδή. Αλλά και πάλι δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε ανάκτηση, ας το έχει σαν τελευταια λυση.
V.I.Smirnov Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εντάξει, ο καθένας λέει την εμπειρία του. Εγώ συνήγαγα ότι δεν μπορεί να κάνει δουλειά, ακόμα και σε εύκολες περιπτώσεις. Ούτε καν θα ασχολούμουν μ' αυτό. Επίσης, τα Easus & Stellar δεν με εξυπηρέτησαν στην πράξη - αντίθετα με το Comfy. Έχει και σχετικά απλή χρήση. Το R-studio πρέπει να είναι από τα πιο δυνατά, αλλά μου φάνηκε δαιδαλώδες και δεν το έπιασα, καθώς έκανα τη δουλειά μου με το comfy. - Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από V.I.Smirnov
thodoris_9 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 22 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Mε το Comfy είχα βρει αρχεία από partition που έγινε corrupted όταν επιχείρησα να την μεγαλώσω και απέτυχε. Τα αρχεία εξαφανίστηκαν. Ήξερα ότι τα data τους ήταν εκεί, μισο-μετακινημένα αλλά η partition είχε καταστραφεί και ήταν απροσπέλαστα. Δοκίμασα τα Easus & Stellar αλλά δεν έκαναν δουλειά. Είτε δεν έβρισκαν τα αρχεία, είτε κολούσαν στην ανάκτηση. Το Comfy δούλεψε και τα ανέκτησε (κλεψιμέικο 😉 ). Εν πάση περιπτώση, αν δεν έχει πειραχτεί ο δίσκος, τα αρχεία είναι πιθανό να βρεθούν, ΑΛΛΑ το θέμα είναι να βρεθούν με τη δομή τους ώστε να μην αναγκαστείς να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα. Είχα δει πρόγραμμα ανάκτησης που είχε τέτοια δυνατότητα όταν μπορούσε να γίνει - αλλά ρε γμτ δεν θυμάμαι ποιό ήταν.... - Θα τα δοκιμάσω και θα γράψω την εμπειρία μου με όλα αργότερα. Μπορεί να βοηθηθεί κάποιος μελλοντικά. Όπως καταλαβαίνετε είναι από τον "θείο" τα προγράμματα, προσπάθησα να βρω όσο πιο κοντά γίνεται στην τελευταία έκδοση του καθενός. Αυτό που περιγράφεις με την δομή τους είναι το ιδανικό αλλά φοβάμαι πως κανένα πρόγραμμα δεν θα μου το καταφέρει με τα αρχεία που ψάχνω. Θα δείξει 5 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Εντάξει, ο καθένας λέει την εμπειρία του. Εγώ συνήγαγα ότι δεν μπορεί να κάνει δουλειά, ακόμα και σε εύκολες περιπτώσεις. Ούτε καν θα ασχολούμουν μ' αυτό. Επίσης, τα Easus & Stellar δεν με εξυπηρέτησαν στην πράξη - αντίθετα με το Comfy. Έχει και σχετικά απλή χρήση. Το R-studio πρέπει να είναι από τα πιο δυνατά, αλλά μου φάνηκε δαιδαλώδες και δεν το έπιασα, καθώς έκανα τη δουλειά μου με το comfy. - Μέχρι τώρα μόνο το easeus χρησιμοποιούσα αλλά αφορούσε ανακτήσεις φίλων και γνωστών. Πρώτη φορά την πατάω ο ίδιος και το έψαξα λίγο παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα