Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Molpadia είπε

επειδή έχω την 55αρα , αλλά συνδεδεμένη με pc , μια χαρά είναι , καμία θολούρα όπως γράφεις , καταπληκτικά χρώματα , και πάρα πολύ καλό μαύρο

Δεν είναι "μια χαρά", το θέμα της θολούρας στα 4Κ@120Hz είναι υπαρκτό και λύση μάλλον δεν θα βρεθεί, ακου που σου λέω, δεν μπήκα εδω τυχαία φίλε να πω το δικό μου, στο AVS forum έχουν φτάσει τις 920 σελίδες πλέον.
1) https://imgur.com/gallery/6DjkH96
2) https://www.avsforum.com/threads/owners-thread-for-the-sony-x900h-no-price-talk.3125278/page-920
3) 

4) 

5) 

(κάτι το οποίο δεν υλοποιήθηκε ποτέ προφανώς, κάπως "διορθώθηκε 2 update πριν αλλά η θολούρα παραμένει).

Aπο τα μέσα Οκτωβρίου που βγήκε το υποτιθέμενο FW update που ενεργοποιούσε το 4Κ@120 ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να παραπονιέται.
Οσοι ήμασταν τυχεροί προλάβαμε να κάνουμε υπαναχώρηση αγοράς, οι υπόλοιποι θα παραμείνουν με faux 4Κ@120.

Σε περίπτωση που απαντήσεις φίλε, θα παρακαλούσα να το κάνεις με επιχειρήματα γιατι το "εγώ δεν έχω θολούρα" δεν αποτελεί τέτοιο, 1000+ € είναι αυτά, το αναφέρω μην την πατήσει κόσμος που την προορίζει για 4Κ@120

Επεξ/σία από red1
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, red1 είπε

Δεν είναι "μια χαρά", το θέμα της θολούρας στα 4Κ@120Hz είναι υπαρκτό και λύση μάλλον δεν θα βρεθεί, ακου που σου λέω, δεν μπήκα εδω τυχαία φίλε να πω το δικό μου, στο AVS forum έχουν φτάσει τις 920 σελίδες πλέον.
1) https://imgur.com/gallery/6DjkH96
2) https://www.avsforum.com/threads/owners-thread-for-the-sony-x900h-no-price-talk.3125278/page-920
3) 

4) 

5) 

(κάτι το οποίο δεν υλοποιήθηκε ποτέ προφανώς, κάπως "διορθώθηκε 2 update πριν αλλά η θολούρα παραμένει).

Aπο τα μέσα Οκτωβρίου που βγήκε το υποτιθέμενο FW update που ενεργοποιούσε το 4Κ@120 ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να παραπονιέται.
Οσοι ήμασταν τυχεροί προλάβαμε να κάνουμε υπαναχώρηση αγοράς, οι υπόλοιποι θα παραμείνουν με faux 4Κ@120.

Σε περίπτωση που απαντήσεις φίλε, θα παρακαλούσα να το κάνεις με επιχειρήματα γιατι το "εγώ δεν έχω θολούρα" δεν αποτελεί τέτοιο, 1000+ € είναι αυτά, το αναφέρω μην την πατήσει κόσμος που την προορίζει για 4Κ@120

με τι την είχες συνδέσει ; xbox , ps4/5 , pc ????

• Moderators
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Molpadia είπε

με τι την είχες συνδέσει ; xbox , ps4/5 , pc ????

Αν θες, δες λιγο ολες τις πηγες που αναφερει. Ρωτας πραγματα που εχουν αναλυθει φανταζομαι σε εκατονταδες σχολια εκει. Δεν θελουμε και εδω εκατονταδες σχολια για το προβλημα. :)  

Δημοσ.

Μετα απο τηλ. Επικοινωνία για την εγγύηση με πηρε πισω ενας τυπος απο πλαισιο μου αφησε email και ειπε να του στειλω το serial no της συσκευης οταν την παραλαβω για να την ενεργοποιησει. 

Οτι να ναι λιγο.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας που πιάσαμε "τεχνικά θέματα", έχω παραγγείλει μία LG τηλεόραση και την περιμένω από το Πλαίσιο.

Η ερώτηση μου είναι απλή, έχω έναν Denon DTS Home Cinema ενισχυτή και θέλω να συνδέσω την τηλεόραση με αυτόν.

Όταν λέμε ότι οι LG δεν έχουν πια DTS, τι εννοούμε ακριβώς, ξέρω ότι δε παίζουν DTS από NAS/σκληρό δίσκο με το player της TV, δε με ενδιαφέρει αυτό.

Εμένα με ενδιαφέρει να συνδέσω την TV με τον Denon (Optical/HDMI) και να έχω DTS από το Netflix. Από το Netflix της τηλεόρασης περνάει DTS σήμα στον Home Cinema ενισχυτή;

Παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει στα σίγουρα, φαντάζομαι το setup αυτό σίγουρα θα το έχουν κι άλλοι

Επεξ/σία από pinakas0
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις ηρθε η τηλεοραση μαζι με τα ακουστικα .Στην αποδειξη γραφει για την 5ετη εγγυηση .

966,87 ευρω

Πολυ καλη τιμη !

https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/lg-oled-tv-oled55bx6-55-4k-ultra-hd_3559092

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, pinakas0 said:

Εμένα με ενδιαφέρει να συνδέσω την TV με τον Denon (Optical/HDMI) και να έχω DTS από το Netflix. Από το Netflix της τηλεόρασης περνάει DTS σήμα στον Home Cinema ενισχυτή;

Δεν νομίζω ότι έχει DTS το Netflix, με Dolby Digital παιζει.

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ. Εντάξει και η 5ετη αλλά και η αφαίρεση δωροκάρτας, όπως με είχαν διαβεβαιώσει σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εξυπηρέτηση ηλεκτρονικών παραγγελιών. Άψογο το Πλαίσιο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kotsosp είπε

Παρέλαβα κι εγώ. Εντάξει και η 5ετη αλλά και η αφαίρεση δωροκάρτας, όπως με είχαν διαβεβαιώσει σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εξυπηρέτηση ηλεκτρονικών παραγγελιών. Άψογο το Πλαίσιο.

Αφαιρεση δωροκαρτας ??????????

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Αφαιρεση δωροκαρτας ??????????

Είχα στην κατοχή μου μια δωροκάρτα και μου αφαίρεσαν από το ποσό πληρωμής το ποσό της.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ακουσττικα σου εδωσαν ?

Καπου εχεις μπερδευτει, ολους τους ρωτας για τα ακουστικα. Τα ακουστικα ηταν δωρο στην oled που πηρες, δεν ειχαν οι αλλες τιβι δωρο ακουστικα. Μονο 5ετη ειχαν ολες και την εκπτωση ΦΠΑ.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...