Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Στη θεση σου θα ειχα ακυρωσει αμεσα απο προχθες που βγηκε το θεμα για το πλαισιο. 

ΥΓ δεν ξερω αν λυθηκε το ερωτημα για την 5ετη βεβαια... Τηλεφωνικη παραγγελια ισως καλυτερα για να γινει σωστα;

Κλειστά λογικά θα είναι σήμερα , οποτε μόνο δυκτιακή παραγγελία γίνεται .  Τι θέμα είχαν με την 5ετη εγγύηση ?

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Galaxy είπε

Τι θέμα είχαν με την 5ετη εγγύηση ?

Αν βαλεις στο καλαθι την τηλεοραση εφαρμοζεται η εκπτωση αφαιρεσης φπα, αν επιλεξεις και 5ετη οταν το προσθετεις συο καλαθι δεν εφαρμοζεται η εκπτωση.

Ελπιζω να επιτρεπεται η παραγγελια με αντικαταβολη για τοσο μεγαλο ποσο σ επεριπτωση που χρειαστει ακυρωση αν δεν δεχτουν να την δωσουν μετα απο τηλ. επικοινωνια αυριο

Δημοσ.

Εκανα την πληρωμή με κάρτα και αναμένω με την εγγυηση κτλ αλλά είναι και γραμμένο παντου στη σελίδα τους .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Galaxy είπε

Εκανα την πληρωμή με κάρτα και αναμένω με την εγγυηση κτλ αλλά είναι και γραμμένο παντου στη σελίδα τους .

Ισχυει , εχω κρατησει και screenshots just in case. Στην επιβεβαίωση παραγγελίας πάντως δεν αναφέρεταικατι σχετικο με την εγγύηση ε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kosnik είπε

Ισχυει , εχω κρατησει και screenshots just in case. Στην επιβεβαίωση παραγγελίας πάντως δεν αναφέρεταικατι σχετικο με την εγγύηση ε?

Οχι αλλά διαβασα οτι σου στέλνουνε email επιβεβαιωσης , screenshot κρατησα και εγώ μετα την πατάτα απο mediamarkt Που είχα φάει και παιδευτικα για κανα 2μηνο ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρηγγειλα με παραδοση την Τεταρτη την LG OLED TV OLED55BX6 55" 

Τελικη τιμη 969 ευρω  απο 1199

Πρεπει να γινε προσθηκη στο καλαθι για να φανει η εκπτωση του ΦΠΑ

Δεν κλικαρα κατι για τα ακουστικα καιτην 5ετη εγγυηση αλλα τα ειχε στην οθονη πριν την παραγγελια 

Στην αποδειξη ομως με email τα αναφερει κανονικα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα παραγγελία, επιλογή πληρωμης με χρεωστικη, η οποία απέτυχε γιατι είχα οριο 1000 ευρω στις ρυθμισεις της καρτας για ημερησιες αγορες 🤕

Τωρα στις λεπτομέρεις παραγγελίας φαινεται 'αναμονη για πλρωμη', δεν μου εχει ερθει email επιβεβαιωσης..

Τι κανω τώρα..? παραγγελία εκ νέου?

-- EDIT -- ειχε κουμπι για να ξαναπροσπαθησεις να πληρωσεις, στον πανικο δεν το δα, αυξησα το οριο στην καρτα και ολα οκ.

ΔΕΝ φαινεται πουθενα παντως στο  εμαιλ της παραγγελίας κατι για την 5ετη εγγύηση..

image.png.c2706017fe602b81ff78c7907173deb4.png

Επεξ/σία από kosnik
  • Moderators
Δημοσ.

Ο παραπανω μιλαει για αποδειξη, υποθετω οτι την πηρε πριν 2 μερες που ανοιξε το τοπικ και εχει ηδη παραλαβει οποτε πηρε και αποδειξη; Καλο ειναι να μας το διευκρινισει γιατι τα γραφει λιγο φλου. Αποδειξη δεν παιρνεις με την παραγγελια αλλα με την παραδοση/αποστολη λογικα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Παρηγγειλα με παραδοση την Τεταρτη την LG OLED TV OLED55BX6 55" 

Τελικη τιμη 969 ευρω  απο 1199

Πρεπει να γινε προσθηκη στο καλαθι για να φανει η εκπτωση του ΦΠΑ

Δεν κλικαρα κατι για τα ακουστικα καιτην 5ετη εγγυηση αλλα τα ειχε στην οθονη πριν την παραγγελια 

Στην αποδειξη ομως με email τα αναφερει κανονικα .

Σε κάθε περίπτωση κανένα και ένα τηλεφωνο αύριο. Τα ακουστικά πάντως έμπαιναν στο καλάθι δωρεάν. Το θέμα είναι ίσως να μην εξαντληθούν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ο παραπανω μιλαει για αποδειξη, υποθετω οτι την πηρε πριν 2 μερες που ανοιξε το τοπικ και εχει ηδη παραλαβει οποτε πηρε και αποδειξη; Καλο ειναι να μας το διευκρινισει γιατι τα γραφει λιγο φλου. Αποδειξη δεν παιρνεις με την παραγγελια αλλα με την παραδοση/αποστολη λογικα.

Αν εννοεις εμενα αποδεικτικο παραγελιας πηρα και αναφερει την τηλεοραση , την 5ετη εγγυηση και τα ακουστικα. Παραλαβη την Τεταρτη 17/3

Μόλις τώρα, Aduatiques είπε

Σε κάθε περίπτωση κανένα και ένα τηλεφωνο αύριο. Τα ακουστικά πάντως έμπαιναν στο καλάθι δωρεάν. Το θέμα είναι ίσως να μην εξαντληθούν.

Εγραψα πιο  πριν οτι αναφεροντε ολα στην αποδειξη παραγγελιας που ηρθε με email .

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν εννοεις εμενα αποδεικτικο παραγελιας πηρα και αναφερει την τηλεοραση , την 5ετη εγγυηση και τα ακουστικα. Παραλαβη την Τεταρτη 17/3

"Επιβαιωση παραγγελιας" γνωριζω, "αποδεικτικο παραγγελιας" δεν το εχω ακουσει ξανα. Αποδειξη εγραψες πανω, πιστευα οτι εκδοθηκε αποδειξη και τα ειδες εκει. "Στην αποδειξη ομως με email τα αναφερει κανονικα"

Περιεργο που στον ενα το γραφει και στον αλλον οχι. Μπερδεμα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, matrixxx είπε

"Επιβαιωση παραγγελιας" γνωριζω, "αποδεικτικο παραγγελιας" δεν το εχω ακουσει ξανα. Αποδειξη εγραψες πανω, πιστευα οτι εκδοθηκε αποδειξη και τα ειδες εκει. "Στην αποδειξη ομως με email τα αναφερει κανονικα"

Περιεργο που στον ενα το γραφει και στον αλλον οχι. Μπερδεμα.

Σωστα επρεπε να γραψω επιβεβαιωση παραγγελιας .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, nikos16717 είπε

Σε εμένα πάντως στην επιβεβαίωση παραγγελίας δεν αναφέρει κάτι για την 5ετή εγγύηση

Νομιζω ειναι σαφης η επιβεβαιωση .Ποτε εκανες την παραγγελια ? Εγω (η κορη μου βασικα) χθες απογευμα .

Τωρα κι εγω στο Πλαισιο δεν βλεπω τα "δωρα"

161017780_766554160955226_3198612586807924916_n.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Νομιζω ειναι σαφης η επιβεβαιωση .Ποτε εκανες την παραγγελια ? Εγω (η κορη μου βασικα) χθες απογευμα .

Τωρα κι εγω στο Πλαισιο δεν βλεπω τα "δωρα"

161017780_766554160955226_3198612586807924916_n.jpg

Σε εμένα δεν έχει βάλει την επέκταση image.png.1d7891ecd19a44e5846f952814b68225.png

Και όταν έβαλα εγώ την επέκταση στο καλάθι, μου την αφαίρεσε από το συνολικό κόστος αλλά δεν αφαιρεθηκε ο ΦΠΑ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...