Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο plaisio έχει 1209 LG 55CX OLED με δώρο τα ακουστικά της lg και 5ετη εγγύηση που πιστεύω είναι καλή επιλογή. 

ΟποιοΣ ενδιαφέρεται γενικά για τις παρουσες προσφορές  το price match του plaisio που δίνει συν την πενταετή αξίζει να το δείτε.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aduatiques είπε

Στο plaisio έχει 1209 LG 55CX OLED με δώρο τα ακουστικά της lg και 5ετη εγγύηση που πιστεύω είναι καλή επιλογή. 

ΟποιοΣ ενδιαφέρεται γενικά για τις παρουσες προσφορές  το price match του plaisio που δίνει συν την πενταετή αξίζει να το δείτε.

Για να μπει η πενταετής πρέπει να κάνω κάτι; γιατί όταν πατάω στο κελί και τικαρω την πενταετή και τα βάλω στο καλάθι,  μου βγάζει σαν έκπτωση την τιμή της πενταετούς και δε μου αφαιρεί το ΦΠΑ. Πρέπει να βάλω μόνο την τηλεόραση στο καλάθι και μπαίνει αυτόματα και η 5ετης;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, nikos16717 είπε

Για να μπει η πενταετής πρέπει να κάνω κάτι; γιατί όταν πατάω στο κελί και τικαρω την πενταετή και τα βάλω στο καλάθι,  μου βγάζει σαν έκπτωση την τιμή της πενταετούς και δε μου αφαιρεί το ΦΠΑ. Πρέπει να βάλω μόνο την τηλεόραση στο καλάθι και μπαίνει αυτόματα και η 5ετης;

Η αλήθεια είναι δεν έκανα κάποια αγορά αλλά στο μπάνερ γράφει δωρεάν 5ετης όποτε υποθέτω θα ισχύει. Το δοκίμασα κι εγω και σε όλες της τηλεοράσεις αν βάλεις την πενταετή κόβεται η έκπτωση αλλά ίσως να είναι bug. Στην θέση σου θα έπαιρνα αύριο στο τηλεφωνικό κέντρο εάν είναι ανοιχτό γιατί είναι και Κυριακή και δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί αλλιώς θα χτυπούσα παραγγελια και τηλεφωνο την Τρίτη για επιβεβαίωση, αν και πιστεύω αν τυχών στα μασήσουν που δεν νομίζω μιας και το λέει ξεκάθαρα στο σάιτ ότι παρέχεται δωρεαν(κρατα ένα σκρινσοτ) και τους πεις για ακύρωση θα στην δώσουν την πενταετή σχεδόν σίγουρα. 

*Τα ακουστικά μπαίνουν στο καλάθι απροβλημάτιστα όποτε να μην τα ξεχάσεις 

Επεξ/σία από Aduatiques
  • Moderators
Δημοσ.

65αρα 8Κ με 5ετη στα 1289€, το προβλημα οτι δεν μπαινει η 5ετης δωρεαν στο καλαθι (την βαζει δωρεαν αν την προσθεσεις, αλλα χανει την εκπτωση του ΦΠΑ), κατι δεν εχει γινει σωστα πραγματι οπως λετε.

Προσοχη μονο οτι ειναι με IPS panel, για μενα αρνητικο, αλλοι ομως το προτιμουν.

https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/lg-nanocell-tv-65nano956-65-8k-ultra-hd_3505324

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Orestis16 είπε

αναρωτιεμαι πόσο μεγάλες ειναι οι διαφορές μεταξύ LG 55BX6 και LG 55CX6

αξίζει η διαφορά τιμής άραγε?

Η CX είναι πιο φωτεινή και έχει καλύτερο επεξεργαστή με ότι συνεπάγεται αυτό (πιο γρήγορη και γενικά λίγο καλύτερη εικόνα). Επίσης έχει πολύ πιο όμορφο σταντ. Για 200 ευρώ επιπλέον οριακά αξίζει πιστεύω αναλογα το budget αλλά και η bx είναι τίμια απλά έχει παίξει και σε καλύτερη προσφορά ενώ για την CX νομίζω είναι η καλύτερη συνολικά μέχρι τώρα. Η CX είχε παίξει 1190 με τα ακουστικά αλλά χωρίς πενταετή που έχει τώρα. Η BX είχε παίξει 999 με 20% επιστροφή και 100 ευρώ δωροεπιταγή. Τώρα είναι 967 με πενταετή και δώρο τα ακουστικά που λιανική έχουν 169 (Σκρουτζ στα 100 περίπου). 

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Aduatiques είπε

Η BX είχε παίξει 999 με 20% επιστροφή και 100 ευρώ δωροεπιταγή. 

Πολυ σωστα ολα, μονο να διευκρινισουμε μην μπερδευτει κανεις, οτι το 999 ηταν η αρχικη τιμη και η τελικη "εμμεση" με υπολογισμενο το 20% και την 100αρα, 700€.

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, matrixxx είπε

Προσοχη μονο οτι ειναι με IPS panel, για μενα αρνητικο, αλλοι ομως το προτιμουν.

Γιατί θεωρείς αρνητικό το IPS Panel; Τι προτείνεις αντί αυτού;

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Sotiris.K είπε

Γιατί θεωρείς αρνητικό το IPS Panel; Τι προτείνεις αντί αυτού;

Αν βλεπεις κυρίως απο ευθεία, καλύτερα να προτιμησεις VA panel για καλύτερο μαύρο. Αν σε ενδιαφέρουν οι καλές γωνίες θέασης, τότε τι ips είναι αυτο που ψάχνεις. 

Δημοσ.

Καλημέρα , έχουν ιδια έκπτωση το Πλάισιο και ο Κωτσόβολος . 5ετη εγγύηση όμως δίνει μόνο το πλαίσιο . Εχω ήδη παραγείλει απο Κώτσοβολο , αξίζει λέτε να το αλλάξω και να πάω απο  Πλάισιο ή θα έχει χειρότερη υποστήριξη λέτε?  Από επαρχία είμαι .

• Moderators
Δημοσ.

Στη θεση σου θα ειχα ακυρωσει αμεσα απο προχθες που βγηκε το θεμα για το πλαισιο. 

ΥΓ δεν ξερω αν λυθηκε το ερωτημα για την 5ετη βεβαια... Τηλεφωνικη παραγγελια ισως καλυτερα για να γινει σωστα;

• Like 1
Δημοσ.

Θα προχωρηήσω κι εγω σμρ απο πλαισιο, οσο για το θεμα με την 5ετη εγγυηση, θα ακολουθησω αυτο που ειπε ο @Aduatiques

Any quick suggestions αναμεσα σε Sony KD-65XH9096 / Samsung Q80T?

• Moderators
Δημοσ.
16 ώρες πριν, alex ch είπε

Ξέρεις κάποιος μέχρι πότε ισχύει η προσφορά?

Μεχρι σημερα ειναι του ΜΜ, αρα μεχρι σημερα λογικα ειναι και του πλαισιου - δεν αναφερει κατι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...