Vaskoron10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Samsung QE50Q60T Smart 4K UHD 50 Plaisio 483,03 € με αφαίρεση φπα Skroutz από 559 https://www.skroutz.gr/s/22630460/Samsung-QE50Q60T-Smart-4K-UHD-50.html
Aduatiques Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Στο plaisio έχει 1209 LG 55CX OLED με δώρο τα ακουστικά της lg και 5ετη εγγύηση που πιστεύω είναι καλή επιλογή. ΟποιοΣ ενδιαφέρεται γενικά για τις παρουσες προσφορές το price match του plaisio που δίνει συν την πενταετή αξίζει να το δείτε. 2
nikos16717 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Aduatiques είπε Στο plaisio έχει 1209 LG 55CX OLED με δώρο τα ακουστικά της lg και 5ετη εγγύηση που πιστεύω είναι καλή επιλογή. ΟποιοΣ ενδιαφέρεται γενικά για τις παρουσες προσφορές το price match του plaisio που δίνει συν την πενταετή αξίζει να το δείτε. Για να μπει η πενταετής πρέπει να κάνω κάτι; γιατί όταν πατάω στο κελί και τικαρω την πενταετή και τα βάλω στο καλάθι, μου βγάζει σαν έκπτωση την τιμή της πενταετούς και δε μου αφαιρεί το ΦΠΑ. Πρέπει να βάλω μόνο την τηλεόραση στο καλάθι και μπαίνει αυτόματα και η 5ετης; 1
Aduatiques Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Για να μπει η πενταετής πρέπει να κάνω κάτι; γιατί όταν πατάω στο κελί και τικαρω την πενταετή και τα βάλω στο καλάθι, μου βγάζει σαν έκπτωση την τιμή της πενταετούς και δε μου αφαιρεί το ΦΠΑ. Πρέπει να βάλω μόνο την τηλεόραση στο καλάθι και μπαίνει αυτόματα και η 5ετης; Η αλήθεια είναι δεν έκανα κάποια αγορά αλλά στο μπάνερ γράφει δωρεάν 5ετης όποτε υποθέτω θα ισχύει. Το δοκίμασα κι εγω και σε όλες της τηλεοράσεις αν βάλεις την πενταετή κόβεται η έκπτωση αλλά ίσως να είναι bug. Στην θέση σου θα έπαιρνα αύριο στο τηλεφωνικό κέντρο εάν είναι ανοιχτό γιατί είναι και Κυριακή και δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί αλλιώς θα χτυπούσα παραγγελια και τηλεφωνο την Τρίτη για επιβεβαίωση, αν και πιστεύω αν τυχών στα μασήσουν που δεν νομίζω μιας και το λέει ξεκάθαρα στο σάιτ ότι παρέχεται δωρεαν(κρατα ένα σκρινσοτ) και τους πεις για ακύρωση θα στην δώσουν την πενταετή σχεδόν σίγουρα. *Τα ακουστικά μπαίνουν στο καλάθι απροβλημάτιστα όποτε να μην τα ξεχάσεις Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από Aduatiques
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 65αρα 8Κ με 5ετη στα 1289€, το προβλημα οτι δεν μπαινει η 5ετης δωρεαν στο καλαθι (την βαζει δωρεαν αν την προσθεσεις, αλλα χανει την εκπτωση του ΦΠΑ), κατι δεν εχει γινει σωστα πραγματι οπως λετε. Προσοχη μονο οτι ειναι με IPS panel, για μενα αρνητικο, αλλοι ομως το προτιμουν. https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/lg-nanocell-tv-65nano956-65-8k-ultra-hd_3505324 1
Orestis16 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 αναρωτιεμαι πόσο μεγάλες ειναι οι διαφορές μεταξύ LG 55BX6 και LG 55CX6 αξίζει η διαφορά τιμής άραγε?
Aduatiques Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, Orestis16 είπε αναρωτιεμαι πόσο μεγάλες ειναι οι διαφορές μεταξύ LG 55BX6 και LG 55CX6 αξίζει η διαφορά τιμής άραγε? Η CX είναι πιο φωτεινή και έχει καλύτερο επεξεργαστή με ότι συνεπάγεται αυτό (πιο γρήγορη και γενικά λίγο καλύτερη εικόνα). Επίσης έχει πολύ πιο όμορφο σταντ. Για 200 ευρώ επιπλέον οριακά αξίζει πιστεύω αναλογα το budget αλλά και η bx είναι τίμια απλά έχει παίξει και σε καλύτερη προσφορά ενώ για την CX νομίζω είναι η καλύτερη συνολικά μέχρι τώρα. Η CX είχε παίξει 1190 με τα ακουστικά αλλά χωρίς πενταετή που έχει τώρα. Η BX είχε παίξει 999 με 20% επιστροφή και 100 ευρώ δωροεπιταγή. Τώρα είναι 967 με πενταετή και δώρο τα ακουστικά που λιανική έχουν 169 (Σκρουτζ στα 100 περίπου). 6
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, Aduatiques είπε Η BX είχε παίξει 999 με 20% επιστροφή και 100 ευρώ δωροεπιταγή. Πολυ σωστα ολα, μονο να διευκρινισουμε μην μπερδευτει κανεις, οτι το 999 ηταν η αρχικη τιμη και η τελικη "εμμεση" με υπολογισμενο το 20% και την 100αρα, 700€. 3
alex ch Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Ξέρεις κάποιος μέχρι πότε ισχύει η προσφορά? Κι αν γίνεται να συνδιαστει με τιμολόγιο?
Sotiris.K Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, matrixxx είπε Προσοχη μονο οτι ειναι με IPS panel, για μενα αρνητικο, αλλοι ομως το προτιμουν. Γιατί θεωρείς αρνητικό το IPS Panel; Τι προτείνεις αντί αυτού; 1
wolfskinn Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 53 λεπτά πριν, Sotiris.K είπε Γιατί θεωρείς αρνητικό το IPS Panel; Τι προτείνεις αντί αυτού; Αν βλεπεις κυρίως απο ευθεία, καλύτερα να προτιμησεις VA panel για καλύτερο μαύρο. Αν σε ενδιαφέρουν οι καλές γωνίες θέασης, τότε τι ips είναι αυτο που ψάχνεις.
Galaxy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Καλημέρα , έχουν ιδια έκπτωση το Πλάισιο και ο Κωτσόβολος . 5ετη εγγύηση όμως δίνει μόνο το πλαίσιο . Εχω ήδη παραγείλει απο Κώτσοβολο , αξίζει λέτε να το αλλάξω και να πάω απο Πλάισιο ή θα έχει χειρότερη υποστήριξη λέτε? Από επαρχία είμαι .
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Στη θεση σου θα ειχα ακυρωσει αμεσα απο προχθες που βγηκε το θεμα για το πλαισιο. ΥΓ δεν ξερω αν λυθηκε το ερωτημα για την 5ετη βεβαια... Τηλεφωνικη παραγγελια ισως καλυτερα για να γινει σωστα; 1
kosnik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Θα προχωρηήσω κι εγω σμρ απο πλαισιο, οσο για το θεμα με την 5ετη εγγυηση, θα ακολουθησω αυτο που ειπε ο @Aduatiques Any quick suggestions αναμεσα σε Sony KD-65XH9096 / Samsung Q80T?
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 16 ώρες πριν, alex ch είπε Ξέρεις κάποιος μέχρι πότε ισχύει η προσφορά? Μεχρι σημερα ειναι του ΜΜ, αρα μεχρι σημερα λογικα ειναι και του πλαισιου - δεν αναφερει κατι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα