Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα αγορασα ενα amazon echo dot 4,το σεταρα εβαλα κανα δυο συσκευες ολα καλα,θελω να ρωτησω αν υπαρχει παρακαμψη να παιζω συγκεκριμενα τραγουδια δικης μου επιλογης(πχ unforgiven by metallika) και να μην μου βαζει καθε φορα ραντομ λιστες σχετικες με το τραγουδι απο καποιο ραδιο,αναγνωριζω οτι στις free εκδοσεις τοσο του amazon /apple/spotify music δεν υπαρχει αυτη η επιλογη,βεβαια υποστηριζει αλλες τοσες εφαρμογες πχ tidal/tune in και ενα σωρο αλλες,εχει καμια απο αυτες αυτο που ζηταω η στο τζαμπα δεν υπαρχει τιποτα?????????????

• 6 μήνες μετά...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα ξέρω τα έχετε πει αλλά επειδή αγόρασα εχθές την Alexa echo dot 5 Προσπαθώ να την ενεργοποιήσω με την Xiaomi home από χθες βράδυ Κατάλαβα ότι έχετε αντιμετωπίσει κι άλλοι πρόβλημα ενώ βάζω σαν τοποθεσία μέσα στην εφαρμογή της Xiaomi Αμερική Και δε μου βρίσκει καθόλου τις λάμπες μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να έχει όρεξη να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Αντρεας900 είπε

Παιδιά καλησπέρα ξέρω τα έχετε πει αλλά επειδή αγόρασα εχθές την Alexa echo dot 5 Προσπαθώ να την ενεργοποιήσω με την Xiaomi home από χθες βράδυ Κατάλαβα ότι έχετε αντιμετωπίσει κι άλλοι πρόβλημα ενώ βάζω σαν τοποθεσία μέσα στην εφαρμογή της Xiaomi Αμερική Και δε μου βρίσκει καθόλου τις λάμπες μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να έχει όρεξη να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ πολύ

Έχει θέμα το skill της Xiaomi με την alexa...

Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να περάσω την σκούπα...

Αν όμως πρόκειται μόνο για τις λάμπες, υπάρχουν εναλλακτικές,όπως για παράδειγμα να κατεβάσεις την εφαρμογή της yeelight η της smarthings και μετά να ενεργοποιήσεις το αντίστοιχο skill στην alexa.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, nos1 είπε

Έχει θέμα το skill της Xiaomi με την alexa...

Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να περάσω την σκούπα...

Αν όμως πρόκειται μόνο για τις λάμπες, υπάρχουν εναλλακτικές,όπως για παράδειγμα να κατεβάσεις την εφαρμογή της yeelight η της smarthings και μετά να ενεργοποιήσεις το αντίστοιχο skill στην alexa.

Οι λάμπες τιςXiaomi δεν ρυθμίζονται από την yeelight κάτσε να προσπαθήσω μπορεί να είπα χαζομάρα 

Επεξ/σία από Αντρεας900
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω σκούπα ρομπότ της Xiaomi (S10+) και να την συνδέσω με Amazon Echo Dot μέσω του αντίστοιχου skill της Amazon. Από ότι διάβασα μέχρι τώρα σε αυτό το θέμα δεν γίνεται εδώ στην Ελλάδα. Βλέπω τελευταία απάντηση ήταν πριν 10 μήνες. Μήπως υπήρχε καμία θετική εξέλιξη/εναλλακτική τους τελευταίους μήνες; Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...