teodgeor Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Εστεισα ενα παλιο pc με windows 7 και εχω ενα θεμα με το skype με την τελευταια εκδοση δεν μου ανοιγει το βιντεο. Μολις βαζω παλια εκδοση δουλευει μια χαρα αλλα στην επανεκινηση μου πεταει μυνημα για να κανει μονο του αναβαθμιση και δεν ξανα ανοιγει η παλια εκδοση. Υπαρχει τροπος να το παρακαμψουμε η καποια εκδοση που να παιζει με τα 7?
jim_p Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Οταν λες παλια εκδοση, ποια βαζεις? Μπορεις παντα να μπαινεις με καποιον chromium based browser απο το web.skype.com για να μην κρεμεσαι απο την σαπια electron-based εφαρμογη του, αλλα ετσι ειναι σαν να μπαινεις παντα απο την τελευταια "εκδοση" της εφαρμογης. ---edit Ξεχασα το σημαντικο κομματι, αυτο με την υπογραμμιση, γιατι σε ff δεν παιζει η σελιδα. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από jim_p 1
teodgeor Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Κατεβασα καποιες εκδοσεις του 19. Θα δοκιμασω απο web το ξεχασα Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από teodgeor
teodgeor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Τοσο βαρυ ειναι αυτο το skype και δεν μπορει να παιξει με τιποτα στα 7. Να φταιει και η καρτα γραφικων που εχει μόνο την δικιά του το desktop; Ενω με αυτον που κανω κληση με βλεπει κανονικα και με ακουει ,εμένα δεν μου ανοίγει να τον δω αι ανοιξει αργει παρα πολυ. Υπαρχει καμια λύση;
bbbb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν το μηχάνημα σου είναι κανένα αρκετά παλιό διπύρηνο ίσως να φταίει και αυτό. Τρέχω την τελευταία έκδοση σε windows 7 με i5 4590, 4gb ram (πριν λίγες ημέρες έβαλα 16gb ram στο μηχάνημα) και κάρτα γραφικών nvidia gt610 στην οποία έχω συνδεδεμένες 2 vga οθόνες (vga και dvi-->vga έξοδος) και δίνω έξοδο μέσω obs studio σε 3η hdmi οθόνη απο την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών απο την έξοδο της μητρικής και με βλέπουν και βλέπω κανονικά. Ακόμη και με τα 4gb ram δούλευε κανονικά αυτό το setup οπότε προσωπικά δε μου φαίνεται πολύ βαρύ το skype για να μην παίζει στα 7αρια εκτός και αν μιλάμε για αρκετά αρχαίο μηχάνημα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από bbbb
teodgeor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 ειναι παλιο. intel pentium 4 3.00 ghz. 3gb μνημη. καρτα γραφικων δεν εχει εξτρα. Μαλλον για αυτο
jim_p Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Το βασικο χαλι του skype ειναι πως πλεον εινια γραμμενο σε electron και το electron (αναμεσα στα αλλα χαλια που εχει) ειναι βαρυ για παλια συστηματα. Αν δεν βαριεσαι, ριξε μια ματια στο θεμα εδω να διες τι κραξιμο του ειχα ριξει τοτε. Δυστυχως, το παλιο καλο skype (7.x) δεν μπορει πλεον να συνδεθει σημερα, οποτε ειναι πρακτικα αχρηστο. https://www.insomnia.gr/articles/internet/skype/στην-κυκλοφορία-το-πλήρως-ανανεωμένο-skype-για-pc-και-mac-r15133/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα