Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποθήκευσα στο τηλ της δουλειάς καταλάθος μια επαφή και την διέγραψα. Τσεκαρα να δω αν αποθηκεύτηκε οπουδηποτε άλλου γιατί το google account που χρησιμοποιήστε είναι κοινόχρηστο και όλοι οι συνάδελφοι στη δουλειά σας ζούμε το ίδιο gmail. Από ότι φαίνεται πρόλαβε κ έκανε sync on και παρόλο που το διέγραψα από τη συσκευή υπάρχει ακόμα στα google services. Διεγραμενη μεν, αλλά βρίσκεται εκεί που λέει αν θες να κάνεις restore παλιά διεγραμενα contacts. Έχω προσπαθήσει τα πάντα δε βρήκα κάποια λύση επιλογή να μην υπάρχει ούτε εκεί. Είναι πολύ προσωπικός ο αριθμός και δε θέλω με κάποιο τρόπο να πάει στα τηλ των συναδέλφων αν κάνουν back up syncing. 

Βρήκα παρόμοιο θέμα στο διαδυκτιο αλλά δεν βρήκε λύση 

https://android.stackexchange.com/questions/204748/how-can-i-delete-these-older-contacts-backups-from-google

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ronnie1985 είπε

Αποθήκευσα στο τηλ της δουλειάς καταλάθος μια επαφή και την διέγραψα. Τσεκαρα να δω αν αποθηκεύτηκε οπουδηποτε άλλου γιατί το google account που χρησιμοποιήστε είναι κοινόχρηστο και όλοι οι συνάδελφοι στη δουλειά σας ζούμε το ίδιο gmail. Από ότι φαίνεται πρόλαβε κ έκανε sync on και παρόλο που το διέγραψα από τη συσκευή υπάρχει ακόμα στα google services. Διεγραμενη μεν, αλλά βρίσκεται εκεί που λέει αν θες να κάνεις restore παλιά διεγραμενα contacts. Έχω προσπαθήσει τα πάντα δε βρήκα κάποια λύση επιλογή να μην υπάρχει ούτε εκεί. Είναι πολύ προσωπικός ο αριθμός και δε θέλω με κάποιο τρόπο να πάει στα τηλ των συναδέλφων αν κάνουν back up syncing. 

Βρήκα παρόμοιο θέμα στο διαδυκτιο αλλά δεν βρήκε λύση 

https://android.stackexchange.com/questions/204748/how-can-i-delete-these-older-contacts-backups-from-google

Δεν ξέρω πως μπορείς να την διαγράψεις τελείως, αλλά καντην edit, βάλε άλλο νούμερο και άλλο όνομα και έτσι δε θα αποκτήσει κάποιος την επαφή σου 😁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, christos4 είπε

Δεν ξέρω πως μπορείς να την διαγράψεις τελείως, αλλά καντην edit, βάλε άλλο νούμερο και άλλο όνομα και έτσι δε θα αποκτήσει κάποιος την επαφή σου 😁

Στο σημείο που βρίσκεται (restore contacts) δεν σου δίνει δυνατοτητα για edit. Παρά μόνο αν θες να κάνεις  restore.

Δημοσ.

Απο υπολογιστη οταν εισαι στα μαιλ σου αριστερα  υπαρχει επιλογή που λεει επαφες, πατας εκει και σου βγαζει τις επαφές σου.

απο εκει δεν μπορείς;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Απο υπολογιστη οταν εισαι στα μαιλ σου αριστερα  υπαρχει επιλογή που λεει επαφες, πατας εκει και σου βγαζει τις επαφές σου.

απο εκει δεν μπορείς;

σε συνέχεια αυτού, μπες εδώ από PC  https://contacts.google.com/trash και δοκίμασε να τη διαγράψεις από το trash, μπας και φύγει από παντού. εναλλακτικά restore, αλλάζεις τα στοιχεία (όνομα - τηλέφωνο) και μετά πάλι διαγραφή :-)

image.png.a3732bf7763350eb3acfc22ee4ebc6f4.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...