solamnic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δεν τον ξέρω αλλά η τιμή από 1999 στα 1299 νομίζω είναι καλή https://www.e-shop.gr/projector-xiaomi-mi-laser-p-PER.180482
AristidisZ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Από την εξέλιξη τιμής στο σκρουτζ φαίνεται ότι είναι απερχόμενο μοντέλο... (λογικό αφού δεν είναι 4K) 1
Vasilius Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Φίλε μου καλημέρα, Αρχικά η μείωση της τιμής από την αρχική είναι ίσως η πιο συχνή δημιουργία συναισθήματος "ανάγκης να αποκτίσεις" μιας υπηρεσίας ή προιόντος που δεν χρειάζεσαι πραγματικά. ΤΟΣΟ μεγάλη διαφορά τιμής όπως η παραπάνω δεν είναι φυσιολογική κίνηση ΠΟΤΕ. Συνήθως τα καταστήματα που έχουν μία τέτοια προσφορά είναι μετρημένα στα δάχτυλα (δεν το βρίσκεις αλλού λόγω π.χ παλαιότητας, περιορισμένου αριθμού κτλ.) ή με το προιόν να είχε αρχική τιμή η οποπία εκτινάχθηκε και η "προσφορά" είναι φαινόμενο ala black friday κτλ. Για την οικονομία της συζήτησης, μια καλή προσέγγιση είναι να κοιτάς την εξέλιξη τιμής καθώς και τι υπάρχει στον ανταγωνισμό . Ένα γράφημα από μόνο του δεν λέει κάτι καθώς οι παράγοντες που καθορίζουν αυτά τα στατιστικά είναι πολλοί, αλλά συνήθως τα πρώτα δύο χρόνια πώλησης ενός προιόντος έχεις μια πληθώρα μαγαζιών με αρχική και μέγιστη τιμή να έχουν μεγάλη διαφορά (σε τέτοια products) και όσο περνά ο καιρός επειδή σταματάνε να το πουλάνε τα περισσότερα αρχίζει ο αλγόριθμος και σκαρφαλώνει (εκτός αν μιλάμε για εξαίρεση όπου η αιτία είναι η έλλειψη - π.χ VGA τιμές λόγω mining ) κτλ. Προσωπική μου άποψη δε, πέρα της μείωσης της τιμής καλό είναι να κάνουμε εσωτερικά μέσα μας μια σύγκριση με άλλα προιόντα διότι έχουμ μερίδιο ευθύνης. Δηλαδή αν ποστάρω εγώ εδώ κάτι που μου φάνηκε προσφορά , και πρακτικά ίσως μπορεί να είναι καθαρά ψυχρά κοιτάζοντας ένα υπερτιμημένο προιόν Α , μπορεί να υπάρχει ένα καλύτερο προιόν ανταγωνιστή με πολύ καλύτερες κριτηκές κτλ. με χαμηλότερη τιμή , οπότε ουσιαστικά η ανάρτηση μου της "προσφοράς" μπορεί να παρακινήσει έναν υποψήφιο αγοραστή που βιάζεται να ξοδέψει τα λεφτά του, σε "λάθος" κατεύθυνση / επιλογή. 7 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Και φυσικα να πουμε οτι στα 2χιλιαρικα καποιες φορες και φτηνοτερα, υπαρχουν προβολεις Laser 4K. Του θεματος ειναι 1080. 2
jgeorgiou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 με τις 4Κ - 70"+ στις TV να έχουν πέσει χαμηλά κάποιος πρέπει να θέλει πάνω από 100" για να καταφύγει σε projector με σαφώς υποδεέστερη ποιότητα σε σχέση με LCD-panel. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Οι 70-75 ειναι λιγες οταν μιλαμε για προβολεις και οχι τωρα, ανεκαθεν. Οποιος παει σε προβολεα παει για 90-120+ ιντσες ετσι και αλλιως. Δεν λεει τιποτα η τιμη ομως ξαναλεω, σε αυτα τα λεφτα εχει πολλες 4Κ επιλογες (non laser σχεδον παντα). 1
Dmspolys Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, matrixxx είπε Οι 70-75 ειναι λιγες οταν μιλαμε για προβολεις και οχι τωρα, ανεκαθεν. Οποιος παει σε προβολεα παει για 90-120+ ιντσες ετσι και αλλιως. Δεν λεει τιποτα η τιμη ομως ξαναλεω, σε αυτα τα λεφτα εχει πολλες 4Κ επιλογες (non laser σχεδον παντα). Επειδή το ψάχνω το θέμα έχω δει τον αντίστοιχο σε 4K αλλά έχω μπερδευτεί λίγο γιατί υπάρχει αυτός αυτής της εταιρείας και υπάρχει ο αντίστοιχος της LG στα ίδια χρήματα και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος αξίζει περισσότερο βγήκε και η Anker nebula 1400 4K
Προτεινόμενες αναρτήσεις