jeanthira7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Καλημέρα σας, Λαμβάνω internet στον όροφο μου μέσω ενσύρματου δικτύου-τηλεφωνικού κέντρο που βρίσκεται στον από κάτω όροφο. Το TP-LINK accent point μου (Μπρίζα με κεραίες) λαμβάνει ενσύρματα το internet και το μοιράζει στο χώρο. Το πρόβλημά μου όμως είναι το γεγονός ότι στην μέρα θα έχω 5-6 αποσυνδέσεις για τις οποίες το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να βγάλω και να βάλω το ethernet καλώδιο.... Οι ρυθμίσεις για το TP-LINK είναι DCHP (αυτόματα) άρα αποκλείεται να γίνεται κάποια διένεξη που να οδηγεί σε αυτή την αποσύνδεση. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
madrivermadonus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 αρχικα πρεπει να ελεγξεις το καλωδιο με καποιο tester ή να δοκιμασεις καποιο αλλο.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, jeanthira7 είπε Λαμβάνω internet στον όροφο μου μέσω ενσύρματου δικτύου-τηλεφωνικού κέντρο που βρίσκεται στον από κάτω όροφο. Το δίκτυο αυτό που λες εχει dhcp; Αν ναι απενεργοποίησε το δικο σου dhcp apo to tplink, αν υπάρχουν δυο dhcp συμβαίνουν κατι τέτοια 1
jeanthira7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το δίκτυο αυτό που λες εχει dhcp; Αν ναι απενεργοποίησε το δικο σου dhcp apo to tplink, αν υπάρχουν δυο dhcp συμβαίνουν κατι τέτοια Και να βάλω static ip?
xsterg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Θα πρέπει να βρεις εάν είναι πρόβλημα hardware η πρόβλημα software. Μάλλον πρέπει να έρθει κάποιος ειδικός στον χώρο σου.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, jeanthira7 είπε Και να βάλω static ip? Ναι Για το tplink μιλαω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα