Arch11 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς ποια είναι η ποιο αξιόπιστη υπηρεσία για έλεγχο μεταχειρισμένου στυλ sportmechanic? Αν την έχει χρησιμοποιήσει ο ίδιος ακόμα καλύτερα Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από Arch11
meletis_m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Είτε το πας σε ένα ΚΤΕΟ για έλεγχο , θα μπορέσεις να μάθεις και χιλιόμετρα ή το πας σε δικό σου μηχανικό. Τέτοιου τύπου εταιρείες πλέον δεν τις πολύ εμπιστεύομαι γιατί έχουν εισχωρήσει και στο χώρο μετ/σμενου με ότι συνεπάγεται 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, meletis_m είπε Είτε το πας σε ένα ΚΤΕΟ για έλεγχο , θα μπορέσεις να μάθεις και χιλιόμετρα ή το πας σε δικό σου μηχανικό. Τέτοιου τύπου εταιρείες πλέον δεν τις πολύ εμπιστεύομαι γιατί έχουν εισχωρήσει και στο χώρο μετ/σμενου με ότι συνεπάγεται Ετσι ακριβως....Το ΚΤΕΟ βεβαια δεν νομιζω οτι κανει τον ελεγχο που θα κανει ο ιδιωτης μηχανικος. Θα κοιταξει μονο οτι εχει να κανει με την ασφαλη οδηγηση .
Πανος999 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 14 ώρες πριν, Arch11 είπε Ξέρει κανείς ποια είναι η ποιο αξιόπιστη υπηρεσία για έλεγχο μεταχειρισμένου στυλ sportmechanic? Αν την έχει χρησιμοποιήσει ο ίδιος ακόμα καλύτερα Δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο κομματι αυτο...Ουτε τις εταιρείες θεωρω αξιόπιστες,ουτε ενας μηχανικός θα μπορεσει να το δει 100%.. Κ εγω με τον μηχανικο μου το ειδα..Ειδε για τρακαρισματα,ειδε αν ειναι καθαρο,τσεκαρε καποια πράγματα αλλα απο κει κ περα δν μπορουσε να ξερει αν αντι για 60000 χλμ που εγραφε ειχε κανει 90000... 2
Arch11 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Να υπογραμμισω οτι ξερω τα πραγματικα του χιλιομετρα καθως ειναι μεσω γνωστου προσωπου αλλα θελω να δω για μηχανικες φθορες κυριως Οταν λετε για δικο μου μηχανικο, παλι αυτες οι εταιριες λενε οτι τσεκαρουν τα παντα, δλδ ειναι πιο σχολαστικος ελεγχος, ετσι φαινεται τουλαχιστον
Πανος999 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, Arch11 είπε Να υπογραμμισω οτι ξερω τα πραγματικα του χιλιομετρα καθως ειναι μεσω γνωστου προσωπου αλλα θελω να δω για μηχανικες φθορες κυριως Οταν λετε για δικο μου μηχανικο, παλι αυτες οι εταιριες λενε οτι τσεκαρουν τα παντα, δλδ ειναι πιο σχολαστικος ελεγχος, ετσι φαινεται τουλαχιστον Βρε δε λεμε οχι,εταιρεια ηθελα να φερω κ εγω αλλα δε θεωρω οτι θα τσεκαρουν πολλα παραπανω απ οτι ενας δικος σου μηχανικος.. Αν θες να φερεις εταιρεια,δοκιμασε μια που να ασχολειται μονο μ αυτο..Ελεγχους αυτοκινητων δλδ κ οχι πωληση!!
PLACEBO_89 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Στις 14/3/2021 στις 7:10 ΠΜ, Arch11 είπε Ξέρει κανείς ποια είναι η ποιο αξιόπιστη υπηρεσία για έλεγχο μεταχειρισμένου στυλ sportmechanic? Αν την έχει χρησιμοποιήσει ο ίδιος ακόμα καλύτερα Η sportmechanic δεν μπορει να ελεγξει ολοκληρωμενα το κατω μερος του αυτοκινητου και ζηταει 50ευρω! Σε ενα εξειδικευμενο με 20-30ευρω θα εισαι πιο κοντα στην πραγματικη κατασταση του αυτοκινητου!!! Τελος το αμαξι πρεπει να βγει και μια εθνικη..!!! Επισης κανε διαπραγματευση με τον ιδιοκτητη.. οτι δηλαδη βρεις στον ελεγχο αν ειναι διατεθειμενος να πεσει σε τιμη! Εχει παιξει πολλες φορες το σεναριο να λεει ο ιδιοκτητης το αμαξι δεν εχει τιποτα.. και μετα τον ελεγχο να κανει την παπια και να λεει ''δεν ξερω τι να σου πω,εγω το αυτοκινητο τοσο το δινω''!!!
xsterg Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 θεωρω οτι ο δικος σου μηχανικος εστω και ο μαστρο μητσος της γειτονιας οτι μπορει να δει καποια πραγματα και να εχει καλυτερη εικονα απο τις εταιρειες που ανεφερες. αυτος σε συνδυασμο με το κτεο ειναι η πιο ασφαλης λυση. απλα συννενοησου στο κτεο πριν περασει το οχημα οτι σκοπευεις να το αγορασεις και θελεις να σου πουν την πραγματικη κατασταση συν οτι αλλο δουνε. ειναι διπλωματουχοι μηχανικοι με εμπειρια. στα κτεο να ξερεις οτι βρισκουν σημεια και τερατα με τους ελεγχους. δεν λεω οτι θα βρουν τα παντα αλλα ενα καλο αυτοκινητο απο ενα χρεπι φαινεται. κοιταζεις και την γενικοτερη εικονα του αυτοκινητου. και του πωλητη. αλλο να δεις εναν 45αρη με παιδικο καθισμα στο αυτοκινητο και αλλο εναν 20αρη κοντρακια. 1
meletis_m Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 21 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ετσι ακριβως....Το ΚΤΕΟ βεβαια δεν νομιζω οτι κανει τον ελεγχο που θα κανει ο ιδιωτης μηχανικος. Θα κοιταξει μονο οτι εχει να κανει με την ασφαλη οδηγηση . Δέν είναι σίγουρο αυτό . Απλώς με το ιδιωτικό Κτέο θα πληρώσεις ένα έλεγχο . Το πλρόνασμα είναι οτι αφού θα περάσει έλεγχο θα μάθεις και χιλιόμετρα εάν έχου γυριστεί . Ενω σε μηχανικό ιδιωτή ακόμη και διαγνωστικό να μπεί δέν μπορείς σίγουρα εκτός εξαιρέσεων .
Arch11 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Aυτο που ξερω ειναι οτι οι εταιριες ελεγχου δεν ασχολουνται με εγκεφαλο κλπ, ισως κ να κανω λαθος
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 56 λεπτά πριν, meletis_m είπε Δέν είναι σίγουρο αυτό . Απλώς με το ιδιωτικό Κτέο θα πληρώσεις ένα έλεγχο . Το πλρόνασμα είναι οτι αφού θα περάσει έλεγχο θα μάθεις και χιλιόμετρα εάν έχου γυριστεί . Ενω σε μηχανικό ιδιωτή ακόμη και διαγνωστικό να μπεί δέν μπορείς σίγουρα εκτός εξαιρέσεων . Πως το ιδιωτικο ΚΤΕΟ θα καταλαβει αν ειναι γυρισμενα τα χλμ αν αυτο εχει γινει πριν απο τον προηγουμενο ελεγχο ?
meletis_m Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πως το ιδιωτικο ΚΤΕΟ θα καταλαβει αν ειναι γυρισμενα τα χλμ αν αυτο εχει γινει πριν απο τον προηγουμενο ελεγχο ? Πλέον απο το 2018 είναι υποχρεωμένα να βγάζουν στίς παρατηρήσεις όλα τα δελτία ελέγχου και τα χιλιόμετρα που είχε το αμάξι . 1
stefan123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Στον τελευταίο έλεγχο κτεο είχε γραμμένα όλα τα χιλιόμετρα των προηγούμενων κτεο που είχα περάσει...Βέβαια το αυτοκινητο είναι ελληνικό οποτε με τα εισαγωγης δεν νομίζω να γίνεται....Τώρα από ελλείψεις μου βρήκε μόνο τζόγο στα ημιμπαρα ενω εγω ηξερα οτι ηθελε μπαρακια ζαμφορ,φουσκα ημιαξονιου, σινεμπλοκ, λάστιχα,φλατζα καρτερ,δισκοπλακες,χειρόφρενο σπασμένο....Άρα ο έλεγχος κρίνεται ελλιπης... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα