Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω! Θέλω να στήσω με περισσευούμενα κομμάτια ένα 2ο pc ή εν τέλη να τα πουλήσω, αλλά μου λείπει RAM και SSD. Εάν βγάλω τις 16αρες από το βασικό μου bulid και τις βάλω για μισή μέρα στο 2ο, να το τρέξω να δω αν είναι κομπλέ τα κομμάτια ή τπτ τέτοιο, θα υπάρξει πρόβλημα όταν τις ξανακουμπώσω πίσω στο βασικό;
Τα κομμάτια που έχω είναι Ryzen 5 1600 κ μια Asrock AB350m Pro4.. προς την πώληση θα καταλήξω δλδ γτ δεν το χρειάζομαι το 2ο pc τόσο..

Δημοσ.

Aκόμα κι αν δεν παίξει δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Ζημιά δεν κάνεις εκτός αν κάνεις εσύ κάποιο λάθος χειρισμού. Η μητρική σου υποστηρίζει μέχρι 64gb max που σημαίνει 16gb ανά Slot.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Levs είπε

Εάν βγάλω τις 16αρες από το βασικό μου bulid και τις βάλω για μισή μέρα στο 2ο, να το τρέξω να δω αν είναι κομπλέ τα κομμάτια ή τπτ τέτοιο, θα υπάρξει πρόβλημα όταν τις ξανακουμπώσω πίσω στο βασικό;

αν το δεύτερο είναι σωστό και χωρίς προβλήματα (πχ τάσης) λογικά όχι Ποτε δεν ξερεις  Καλό θα ήταν να βρεις μια φτηνιαρα μεταχειρισμενη να κάνεις τις δοκιμές που θέλεις καθ όσον η 16αρα  που έχεις τα έχει τα λεφτά της  

Δημοσ.

Κοιταξτε τα κομμάτια θα δουλεύουν..απλα έτσι για την ψυχή του μπιλντ..Τι λάθος να γίνει; Αφού αυτες τις 16αρες είχα σε αυτή τη μητρική με αυτόν τον επεξεργαστή μέχρι και το Δεκέμβριο που μας πέρασε που αναβάθμισα σε 5600Χ. Οι μνήμες πήγαιναν μέχρι 2933mhz xmp ενώ τώρα με την b550 πάνε 3200..άρα προχωράω να το στήσω για τεστ ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...