giannis1345 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, korakios είπε Καλή φάση και κατάθεση δηλαδή 😁 Κατάθεση μάλλον όχι, δεν πρόκειται να κάνω.
korakios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, giannis1345 είπε Κατάθεση μάλλον όχι, δεν πρόκειται να κάνω. τότε όλα καλά
StamTheMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Στην acs από όσο ξέρω γίνεται μόνο να βάλει ως σημείωση αυτός που θα σου στείλει να μπορεί να ανοιχτεί για έλεγχο το δέμα. Δεν επιτρεπεται,απλα καποια υποκαταστηματα το κανουν αυθαιρετα. 2 ώρες πριν, giannis1345 είπε Εχουν κάποια καλύτερη μεταχείριση με την acs τα ευαίσθητα δέματα; Κανεις δεν εχει τετοια μεταχειριση.
JDROGAS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, giannis1345 είπε Θα το δω και αυτό καλή ιδέα. Το άτομο βρίσκετε Μαραθώνα, είδα τα δρομολόγια και υπάρχει Αθήνα - μαραθωνας. Η απορία μου είναι η εξής. Ο πωλητής πως θα παραδώσει το δέμα στο ΚΤΕΛ στο Μαραθώνα; Περιμένει στο δρόμο κατόπιν συνεννόησης όπως ανεβαίνουν οι επιβάτες; Ο πωλητης ας ψαξει μονος του πως...... Εγω μιλησα για επαρχια ο Μαραθωνας δεν γνωριζω εαν εχει αποθηκη ασυνοδευτων δεματων. Εσυ πρεπει να μαθεις απο που θα παραλαβεις (εαν εχει αποθηκη κλπ) Κανονικα υπαρχει αποθηκη ασυνοδευτων δεματων και κοβεται φορτωτικη. Εσυ μετα με την ταυτοτητα σου παραλαμβανεις.
giannis1345 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μάλιστα, κατάλαβα. Με βοηθήσατε αρκετά παιδιά ευχαριστώ. Υγ: Η παραγγελία γενικά την κόβω να τρώει άκυρο γιατί ο πωλητής δεν είναι πρόθυμος ούτε μια καλή συσκευασία να κάνει και μου λέει να πάω από εκεί να το πάρω, με την πρόφαση ότι έχουν πάει και άλλοι αγοραστές έτσι 😂
JDROGAS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, giannis1345 είπε Μάλιστα, κατάλαβα. Με βοηθήσατε αρκετά παιδιά ευχαριστώ. Υγ: Η παραγγελία γενικά την κόβω να τρώει άκυρο γιατί ο πωλητής δεν είναι πρόθυμος ούτε μια καλή συσκευασία να κάνει και μου λέει να πάω από εκεί να το πάρω, με την πρόφαση ότι έχουν πάει και άλλοι αγοραστές έτσι 😂 Αμα σου βαλει τα εξοδα να πας να δεις και επι-τοπου το συστημα!
giannis1345 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, JDROGAS είπε Αμα σου βαλει τα εξοδα να πας να δεις και επι-τοπου το συστημα! Μωρέ τα 300 ευρώ για το πρόστιμο να μου βάλει και πάω 😂 Αλλιώς με συμφέρει να πήγαινα με αμάξι από θέμα κόστους αλλά δεν μας αφήνουν να βγούμε εκτός δημου ούτε την καθαρά Δευτέρα
StamTheMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, giannis1345 είπε ο πωλητής δεν είναι πρόθυμος Γενικα αυτο ειναι deal breaker,γιατι αν κατσει στραβη δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις ακρη. Εχω ακυρωσει καλη συναλλαγη στο παραπεντε επειδη ο αλλος ηταν ιστοριας,και μετα εβλεπα την αγγελια του να ανανεωνεται για σχεδον 3 μηνες. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, giannis1345 είπε Αρχικά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα το δω και αυτό καλή ιδέα. Το άτομο βρίσκετε Μαραθώνα, είδα τα δρομολόγια και υπάρχει Αθήνα - μαραθωνας. Η απορία μου είναι η εξής. Ο πωλητής πως θα παραδώσει το δέμα στο ΚΤΕΛ στο Μαραθώνα; Περιμένει στο δρόμο κατόπιν συνεννόησης όπως ανεβαίνουν οι επιβάτες; Στο κτελ θα το δώσει το παλικάρι και όταν περάσει το λεοφορειο θα το δώσουν για εσένα. Εφόσον θα προχωρήσεις μέσω κατάθεσης να είσαι σίγουρος με ποιο άτομο μιλάς, δηλαδή να έχεις στοιχεία τηλέφωνο διεύθυνση κτλ για να είσαι καλυμμένος. 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Δεν επιτρεπεται,απλα καποια υποκαταστηματα το κανουν αυθαιρετα. Κανεις δεν εχει τετοια μεταχειριση. Έχω τύχει να στείλω με αυτόν τον τρόπο από 3 διαφορετικά acs, και στα τρία μου είπαν ότι βάση acs αν βάλω σημείωση να επιτρέπεται να ανοιχτεί από τον παραλήπτη το δέμα για έλεγχο ισχύει κανονικά. Σε περίπτωσης μη παραλαβής σφραγίζεται και ακολουθείται η καθιερωμένη διαδικασία επιστροφής.
malakudi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δε χρειάζεται να λυθεί τίποτα, αν βρει μία σακούλα instapak.
StamTheMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Έχω τύχει να στείλω με αυτόν τον τρόπο από 3 διαφορετικά acs, και στα τρία μου είπαν ότι βάση acs αν βάλω σημείωση να επιτρέπεται να ανοιχτεί από τον παραλήπτη το δέμα για έλεγχο ισχύει κανονικά. Σε περίπτωσης μη παραλαβής σφραγίζεται και ακολουθείται η καθιερωμένη διαδικασία επιστροφής. Ξαναλεω,δεν επιτρεπεται. Αλλο που καποια μαγαζακια το κανουν,και συνηθως ειναι της acs. Πρωην κουριερ εδω. 3 ώρες πριν, malakudi είπε Δε χρειάζεται να λυθεί τίποτα, αν βρει μία σακούλα instapak. Μονο απο τους κραδασμους αρκει να γινει η ζημια. Ωραιο αλλα αχρηστο το προιον στο βιντεο.
malakudi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 22 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ξαναλεω,δεν επιτρεπεται. Αλλο που καποια μαγαζακια το κανουν,και συνηθως ειναι της acs. Πρωην κουριερ εδω. Μονο απο τους κραδασμους αρκει να γινει η ζημια. Ωραιο αλλα αχρηστο το προιον στο βιντεο. Όλοι οι μεγάλοι retailers που στέλνουν έτοιμα PC χρησιμοποιούν τέτοιες foam bags. Σε συνδυασμό με afrolex εξωτερικό δε θα πάθει απολύτως τίποτα. Κι άλλο ένα σχετικό βίντεο 1
StamTheMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, malakudi είπε Σε συνδυασμό με afrolex εξωτερικό δε θα πάθει απολύτως τίποτα. Το θεμα ειναι ποσο καλα θα ειναι τοποθετημενο το εξωτερικο. Εσυ μιλας για θεωρια,αλλα στην πραξη αλλαζει το πραμα. Θα πρεπει ειτε να εχεις το δικο του κουτι με τα δικα του φελιζολ,ειτε να βαλεις παντου κομματια φελιζολ,συν οτι θα πρεπει να βαλεις μεγαλυτερο κουτι με αρκετο φελιζολ. Φυσικα αυτο ανεβαζει και το κοστος πακεταρισματος,και τα μεταφορικα.Και ποιος θα το κανει αυτο ολο αυτο, αποστολεας που αρνειται οτιδηποτε του προτεινει ο TS; Το τι εχω δει σε θεμα πακεταρισματος τοσα χρονια που ασχολουμαι,δεν το διανοησε.Μεχρι και σκετες φυσαλιδες,ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΙ,για αποστολη ps3,ενω με καθε ατομο που συναλασσομαι τονιζω το ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ. Δεν εχουν ολοι την αντιληψη για σωστο πακεταρισμα,εδω βαριουνται να πανε να αγορασουν λιγο bubble wrap,για τα βασικα. 2
malakudi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Το θεμα ειναι ποσο καλα θα ειναι τοποθετημενο το εξωτερικο. Εσυ μιλας για θεωρια,αλλα στην πραξη αλλαζει το πραμα. Θα πρεπει ειτε να εχεις το δικο του κουτι με τα δικα του φελιζολ,ειτε να βαλεις παντου κομματια φελιζολ,συν οτι θα πρεπει να βαλεις μεγαλυτερο κουτι με αρκετο φελιζολ. Φυσικα αυτο ανεβαζει και το κοστος πακεταρισματος,και τα μεταφορικα.Και ποιος θα το κανει αυτο ολο αυτο, αποστολεας που αρνειται οτιδηποτε του προτεινει ο TS; Το τι εχω δει σε θεμα πακεταρισματος τοσα χρονια που ασχολουμαι,δεν το διανοησε.Μεχρι και σκετες φυσαλιδες,ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΙ,για αποστολη ps3,ενω με καθε ατομο που συναλασσομαι τονιζω το ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ. Δεν εχουν ολοι την αντιληψη για σωστο πακεταρισμα,εδω βαριουνται να πανε να αγορασουν λιγο bubble wrap,για τα βασικα. Αν έχεις το original κουτί, αρκεί επιπλέον φελιζόλ στα σημεία που έχει τζάμι (αν έχει). Αν δε το έχεις, φυσικά δυσκολεύει πολύ η συσκευασία. Συμφωνώ στα υπόλοιπα που γράφεις. 1
StamTheMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, malakudi είπε Αν έχεις το original κουτί, αρκεί επιπλέον φελιζόλ στα σημεία που έχει τζάμι (αν έχει). Αν δε το έχεις, φυσικά δυσκολεύει πολύ η συσκευασία. Συμφωνώ στα υπόλοιπα που γράφεις. Πονεμενη ιστορια αυτη με το original κουτι. Τα αλλα δυστυχως εχουν να κανουν με την κοινη λογικη,την οποια πολλα ατομα στερουνται. Λαμβανω και στελνω ηλεκτρονικες συσκευες σαν ιδιωτης 2-3 φορες τη βδομαδα,αυτα που βλεπω δεν τα διανοησε. Οπως ανεφερα πιο πανω,ps3 ΜΟΝΟ με μια στρωση bubble wrap,χωρις κουτι,φυσικα δε δουλευε ο δισκος. Ps2 slim προχθες,ηρθε μεσα σε ενα μικρο κουτακι,ισα ισα να χωραει την κονσολα και 1 παιχνιδι,χωρις καμια προστασια. Δραμα η κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα