thory Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Έδωσε ενας φιλος στους δικους μου μια tv TurboX 42αρα η οποία δεν θυμόταν καν οτι υπηρχε, τι προβλημα έχει κλπ. Στην πίσω οψη της λείπει το βύσμα που μπαίνει το τραφοδοτικο για να πάρει ρευμα και μεσα στην τρυπα που κοιταζω είναι σαν να εχουν κοπεί τα καλώδια. Επισυνάπτω και 2 φωτογραφιες για να καταλάβετε τι εννοω. Αξίζει να ασχοληθώ? Φτιάχνεται κάπως?
GMagicPlus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Φίλε μου αν δεν ανοίξεις το καπάκι να δεις τι γίνεται μέσα δεν μπορουμε να πουμε με ασφάλεια ότι αξίζει ή δεν αξίζει. Όποτε ανοίγεις βλέπεις τι γίνεται αν υπάρχει μέσα το τροφοδοτικο βάζεις ένα καλώδιο, την βάζεις στην μπριζα και μας το αποτέλεσμα.
thory Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 41 λεπτά πριν, GMagicPlus είπε Φίλε μου αν δεν ανοίξεις το καπάκι να δεις τι γίνεται μέσα δεν μπορουμε να πουμε με ασφάλεια ότι αξίζει ή δεν αξίζει. Όποτε ανοίγεις βλέπεις τι γίνεται αν υπάρχει μέσα το τροφοδοτικο βάζεις ένα καλώδιο, την βάζεις στην μπριζα και μας το αποτέλεσμα. Έτσι ειναι μέσα. Με αυτο το καλώδιο κομμένο. Τι μπορώ να κάνω τώρα για να δω αν έχει ρευμα?
GMagicPlus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Κόβεις ένα καλώδιο ρευματος και το προσαρμοζεις στο κομμενο καλώδιο που εντοπισες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ.
johnkou77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Θα παρεις το κομματακι καλωδιο πουχει στην ακρη το ασπρο φισακι στο χερι σου,θα θα βρεις αν δεν εχεις ενα αλλο καλωδιο εστω απο παλια συσκευη ναχει φις για πριζα και θα ενωσεις μεταξυ τους το μπλε με μπλε,καφε-καφε με προσοχη και μονωτικη ταινια μεταξυ τους ξεχωριστα και τελος θα κουμπωσεις το φισακι στην υποδοχη της πλακετας που ειναι στα δεξια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα