Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έδωσε ενας φιλος στους δικους μου μια tv TurboX 42αρα η οποία δεν θυμόταν καν οτι υπηρχε, τι προβλημα έχει κλπ. Στην πίσω οψη της λείπει το βύσμα που μπαίνει το τραφοδοτικο για να πάρει ρευμα και μεσα στην τρυπα που κοιταζω είναι σαν να εχουν κοπεί τα καλώδια.

Επισυνάπτω και 2 φωτογραφιες για να καταλάβετε τι εννοω.
Αξίζει να ασχοληθώ? Φτιάχνεται κάπως?

IMG_20210313_201126.jpg

IMG_20210313_203439.jpg

Δημοσ.

Φίλε μου αν δεν ανοίξεις το καπάκι να δεις τι γίνεται μέσα δεν μπορουμε να πουμε με ασφάλεια ότι αξίζει ή δεν αξίζει. Όποτε ανοίγεις βλέπεις τι γίνεται αν υπάρχει μέσα το τροφοδοτικο βάζεις ένα καλώδιο, την βάζεις στην μπριζα και μας το αποτέλεσμα. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, GMagicPlus είπε

Φίλε μου αν δεν ανοίξεις το καπάκι να δεις τι γίνεται μέσα δεν μπορουμε να πουμε με ασφάλεια ότι αξίζει ή δεν αξίζει. Όποτε ανοίγεις βλέπεις τι γίνεται αν υπάρχει μέσα το τροφοδοτικο βάζεις ένα καλώδιο, την βάζεις στην μπριζα και μας το αποτέλεσμα. 

Έτσι ειναι μέσα. Με αυτο το καλώδιο κομμένο. Τι μπορώ να κάνω τώρα για να δω αν έχει ρευμα?

IMG_20210313_221435.jpg

Δημοσ.

Κόβεις ένα καλώδιο ρευματος και το προσαρμοζεις στο κομμενο καλώδιο που εντοπισες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ. 

Δημοσ.

Θα παρεις το κομματακι καλωδιο πουχει στην ακρη το ασπρο φισακι στο χερι σου,θα θα βρεις αν δεν εχεις ενα αλλο καλωδιο εστω απο παλια συσκευη ναχει φις για πριζα και θα ενωσεις μεταξυ τους το μπλε με μπλε,καφε-καφε με προσοχη και μονωτικη ταινια μεταξυ τους ξεχωριστα και τελος θα κουμπωσεις το φισακι στην υποδοχη της πλακετας που ειναι στα δεξια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...