giorgosmcmc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ειχα ενα περιεργο pop-up απ το eset, δε κανω κατι κακοβουλο ουτε κατι που εχει σχεση με πειρατια, απλως σκρολαρω στο youtube και σε 2-3 mainstream σελιδες οταν ξαφνικα μου πεταει κατι για μια απειλη δικτυου. Τι μπορει να ειναι αυτο? Γνωριζει καποιος? Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2021 από giorgosmcmc
gkagg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Όταν κλικάρεις επάνω στό σύνδεσμο που γράφει "υπολογιστής" τι σου βγάζει;
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 23 ώρες πριν, gkagg είπε Όταν κλικάρεις επάνω στό σύνδεσμο που γράφει "υπολογιστής" τι σου βγάζει; Δε το πατησα τωρα μου το εβγαλε τελειως δε μπορω να το κοιταξω
Gogotsa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Το μηνυμα λεει οτι εσυ εισαι η απειλη και ΔΕΝ δεχεσαι απο εξω την απειλη. Εν ολιγοις το πισι σου κανει ή ddos ή port scanning. Αν δεν εχει φαει κανα botaki που τα κανει ολα αυτα ειναι θεμα threshold του eset. Ενα σκαν με malwarebytes θα δειξει........ Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από Gogotsa
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, Gogotsa είπε Το μηνυμα λεει οτι εσυ εισαι η απειλη και ΔΕΝ δεχεσαι απο εξω την απειλη. Εν ολιγοις το πισι σου κανει ή ddos ή port scanning. Αν δεν εχει φαει κανα botaki που τα κανει ολα αυτα ειναι θεμα threshold του eset. Ενα σκαν με malwarebytes θα δειξει........ Αυτα μου εβγαλε ως απειλες στο mb, τα 3 τελευταια μου τα βγαζει εδω και κοντα ενα 6μηνο καθε φορα που τα κανω delete μου τα ξανα εμφανιζει.
greekfragma Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 ε δε θέλει και ανάλυση οτι φταίει το crack του dragonball.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα