apolutos1994 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 θα ήθελα να αγοράσω μια Smart 4K UHD 50" κοντα στα 400-500 ευρώ εχω πολλές βλέπω όμως σχολά αρνητικά και δίσταζω αν μπορετέ να μου προτείνετε κάποια σας ευχαριστώ
listener Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, apolutos1994 είπε θα ήθελα να αγοράσω μια Smart 4K UHD 50" κοντα στα 400-500 ευρώ εχω πολλές βλέπω όμως σχολά αρνητικά και δίσταζω αν μπορετέ να μου προτείνετε κάποια σας ευχαριστώ Απόσταση και γωνία θέασης: Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):
apolutos1994 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Απόσταση και γωνία θέασης:2-3 μετρα Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]:ταινιες Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:οχι Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ):smart uhd Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν :Samsung UE55TU7172,LG 49NANO816NA,Sony KD-49X7055 Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα