Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

Εγω πηρα κλειδι για τα παραθυρα απο τον γρηγορο αλι με περιπου 0.8ευρω αν θυμαμαι καλα. Αρα δεν υπαρχει λογος να δωσεις 10 ευρω για κλειδι. 

Kι εγω με 3,42 παιρνω τωρα πηγε 4,18 βλεπω (εχω παρει επτα αδειες) αλλα δεν ειναι ολοι οι χρηστες εξοικιωμενοι.....😉

Τα προτεινα καπου εδω μεσα και αρχισανε τα "μου βγαζει σφαλμα θελει τηλεφωνικη ενεργοποιηση" κλπ κλπ.Ολοι γνωριζουμε τι γινεται με αυτα τα κλειδια μπορει και να μην δουλεψουν αρχικα στελνεις μαιλ η σου στελνουν αλλον η σου στελνουν τον κωδικο ετοιμο για τηλεφωνικη ενεργοποιηση.

https://www.deskcodes.com/products/windows-10-professional-32-64-bit-retail-activation-product-key

• Like 1
  • Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

και δουλεψαν κανονικα ???

ναι γιατι να μη δουλεψει;

47 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Kι εγω με 3,42 παιρνω τωρα πηγε 4,18 βλεπω (εχω παρει επτα αδειες) αλλα δεν ειναι ολοι οι χρηστες εξοικιωμενοι.....😉

Τα προτεινα καπου εδω μεσα και αρχισανε τα "μου βγαζει σφαλμα θελει τηλεφωνικη ενεργοποιηση" κλπ κλπ.Ολοι γνωριζουμε τι γινεται με αυτα τα κλειδια μπορει και να μην δουλεψουν αρχικα στελνεις μαιλ η σου στελνουν αλλον η σου στελνουν τον κωδικο ετοιμο για τηλεφωνικη ενεργοποιηση.

https://www.deskcodes.com/products/windows-10-professional-32-64-bit-retail-activation-product-key

Αυτο που πηρα εγω ελεγε βημα βημα τι πρεπει να κανω, δεν χρειαστηκε τηλεφωνο. Μου πηρε ενα 5λεπτο να το κανω σεταπ. Αλλα οκ, οποιος δε μπορει δινει και 10, δεν ειναι μεγαλο ποσο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Αυτο που πηρα εγω ελεγε βημα βημα τι πρεπει να κανω, δεν χρειαστηκε τηλεφωνο. Μου πηρε ενα 5λεπτο να το κανω σεταπ. Αλλα οκ, οποιος δε μπορει δινει και 10, δεν ειναι μεγαλο ποσο.

Τηλεφωνικη ενεργοποιηση το λεμε.......δεν παιρνεις πουθενα τηλεφωνο.

Ναι κι εγω στο καταστημα που εχω παρει τις τελευταιες αδειες εχει αμεση υποστηριξη με μαιλ απευθειας (εγω τους χρειαστηκα 2 η ωρα ξημερωματα απαντησαν αμεσως)

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

ναι γιατι να μη δουλεψει;

αυτο με τα 10 Ε ειναι πιο ευκολη λυση δηλ ???

γιατι να σου πω την αληθεια και 10Ε τζαμπα το θεωρω οποτε καλα ειναι και τα 10

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JDROGAS είπε

Παιδια σορυ που τα ειδατε τα 10 ευρω; 7, 40 ειναι

1140948733_Screenshot_2021-03-17ShoppingCart.png.6e822b56676691f1cab4f42dfc1f335b.png

1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε

Παιδια σορυ που τα ειδατε τα 10 ευρω; 7, 40 ειναι

1140948733_Screenshot_2021-03-17ShoppingCart.png.6e822b56676691f1cab4f42dfc1f335b.png

Τι 7.40 τι 10 σε σχέση με τα 170 Ε...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ έχω μόνο μια απορία (καθώς το βλέπω συχνά να συμβαίνει) γιατί προτείνετε ρε παιδιά τροφοδοτικό "Browze" Class

για μένα απαράβατος κανόνας μιας και είναι η καρδία του μηχανήματος

έτσι επιλέγω να είναι 80+ Gold το τροφοδοτικό και εννοείται επώνυμης μάρκας

παραδέχομαι ότι έκανα υπερβολή που στο ... μηχάνημα μου και έβαλα Titanium Class αλλά όπως είπα

όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό δεν παίζεις

Τροφοδοτικό = καρδιά

Οθόνη = τα μάτια σου

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ikorolis είπε

εγώ έχω μόνο μια απορία (καθώς το βλέπω συχνά να συμβαίνει) γιατί προτείνετε ρε παιδιά τροφοδοτικό "Browze" Class

παραδέχομαι ότι έκανα υπερβολή που στο ... μηχάνημα μου και έβαλα Titanium Class αλλά όπως είπα

Τροφοδοτικό = καρδιά

Οθόνη = τα μάτια σου

Εαν δεν κανω λαθος τροφοδοτικο gold εχει βαλει καταρχην.

PSU COOLERMASTER MWE GOLD-V2 650W

Κατα δευτερον ολα πανε βασει μπατζετ,κατα τριτον υπαρχουν bronze και bronze gold και gold.

Δεν ειναι ολα της ιδια ποιοτητας επειδη απλα εχουν την ετικετα.

Επειδη το θεμα τροφοδοτικο εχει γινει κατα τη δικη μου αποψη  "πυρηνικη φυσικη" εαν δεν εχεις συστημα με επεξεργαστη των 150 βατ και καρτα των 300 βατ ακομα και ενα κινεζικο των 20 ευρω μπορει να σε βγαλει μια ζωη.Ολα εχουν να κανουν με τη χρηση.

Αν πχ εισαι σε μια περιοχη με σκαμπανεβασματα στην ταση και δεν εχεις το pc σου πανω σε ups τοτε λιγη σημασια εχει η ταμπελα του τροφοδοτικου.

Εγω στις προτασεις μου η στις δικες μου αγορες επιλεγω τη μεση οδο ενα τεσταρισμενο bronze ειναι μια χαρα για μεσαιας κατηγοριας συστηματα.Ηδη ολοι προτεινουμε και αγοραζουμε τροφοδοτικα των 500 και 600 βατ που στην ουσια δεν χρειαζομαστε καν τα 300,που σημαινει οτι δουλευει με τετοιο φορτιο πολυ ξεκουραστα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Εαν δεν κανω λαθος τροφοδοτικο gold εχει βαλει καταρχην.

PSU COOLERMASTER MWE GOLD-V2 650W

Κατα δευτερον ολα πανε βασει μπατζετ,κατα τριτον υπαρχουν bronze και bronze gold και gold.

Δεν ειναι ολα της ιδια ποιοτητας επειδη απλα εχουν την ετικετα.

Επειδη το θεμα τροφοδοτικο εχει γινει κατα τη δικη μου αποψη  "πυρηνικη φυσικη" εαν δεν εχεις συστημα με επεξεργαστη των 150 βατ και καρτα των 300 βατ ακομα και ενα κινεζικο των 20 ευρω μπορει να σε βγαλει μια ζωη.Ολα εχουν να κανουν με τη χρηση.

Αν πχ εισαι σε μια περιοχη με σκαμπανεβασματα στην ταση και δεν εχεις το pc σου πανω σε ups τοτε λιγη σημασια εχει η ταμπελα του τροφοδοτικου.

Εγω στις προτασεις μου η στις δικες μου αγορες επιλεγω τη μεση οδο ενα τεσταρισμενο bronze ειναι μια χαρα για μεσαιας κατηγοριας συστηματα.Ηδη ολοι προτεινουμε και αγοραζουμε τροφοδοτικα των 500 και 600 βατ που στην ουσια δεν χρειαζομαστε καν τα 300,που σημαινει οτι δουλευει με τετοιο φορτιο πολυ ξεκουραστα.

όταν λέω 80+ Gold ή Titanium δεν εννοώ την ετικέτα ξέρεις.

εννοώ την μάρκα του τροφοδοτικού - ποιότητα - υλικά κατασκευής

και σίγουρα πίστεψε με από το 80+ Gold της υπογραφής μου αν προσέξεις αλλά και το Titanium που αναφέρω για άλλο μηχάνημα εκτός υπογραφής έχουν το ανάλογο κόστος και δεν μιλάω για τροφοδοτικά αξίας 20-50-100 ευρώ έτσι αλλά πολύ περισσότερα καθώς όπως είπα αν δεν έχεις καλό τροφοδοτικό (που είναι η καρδιά) αν συμβεί κάτι λόγω κακής επιλογής τροφοδοτικού δεν έχεις τίποτα...από το σύστημα που θα έχεις στήσει καθώς θα έχει γίνει στάχτη.

το πολύπριζο ασφαλείας και το UPS σε πράγματα που τα έχεις πληρώσει και τα πονάς εννοείται ότι τα έχεις ανεξάρτητα την ποιότητα του ηλεκτρικού δικτύου στην περιοχή σου

γιατί μια φορά θα συμβεί η στραβή...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikorolis είπε

όταν λέω 80+ Gold ή Titanium δεν εννοώ την ετικέτα ξέρεις.

εννοώ την μάρκα του τροφοδοτικού - ποιότητα - υλικά κατασκευής

και σίγουρα πίστεψε με από το 80+ Gold της υπογραφής μου αν προσέξεις αλλά και το Titanium που αναφέρω για άλλο μηχάνημα εκτός υπογραφής έχουν το ανάλογο κόστος και δεν μιλάω για τροφοδοτικά αξίας 20-50-100 ευρώ έτσι αλλά πολύ περισσότερα καθώς όπως είπα αν δεν έχεις καλό τροφοδοτικό (που είναι η καρδιά) αν συμβεί κάτι λόγω κακής επιλογής τροφοδοτικού δεν έχεις τίποτα...από το σύστημα που θα έχεις στήσει καθώς θα έχει γίνει στάχτη.

το πολύπριζο ασφαλείας και το UPS σε πράγματα που τα έχεις πληρώσει και τα πονάς εννοείται ότι τα έχεις ανεξάρτητα την ποιότητα του ηλεκτρικού δικτύου στην περιοχή σου

γιατί μια φορά θα συμβεί η στραβή...

Mε παρεξηγησες και δεν καταλαβες το σκεπτικο μου............

Οτι και να βαλεις αμα το δικτυο σου κανει στραβη και δεν εισαι πανω σε ups θα την πληρωσεις δεν τη γλυτωνεις.

Απο την αλλη μερια εαν εισαι προσεκτικος και με ups σωστο,εχω κινεζικα τροφοδοτικα σε χαμηλης ισχυος pc που την εχουν βγαλει 10 χρονια.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JDROGAS είπε

Mε παρεξηγησες και δεν καταλαβες το σκεπτικο μου............

Οτι και να βαλεις αμα το δικτυο σου κανει στραβη και δεν εισαι πανω σε ups θα την πληρωσεις δεν τη γλυτωνεις.

Απο την αλλη μερια εαν εισαι προσεκτικος και με ups σωστο,εχω κινεζικα τροφοδοτικα σε χαμηλης ισχυος pc που την εχουν βγαλει 10 χρονια.

Ζητώ συγνώμη αν σε παρεξήγησα

εγώ μένω κέντρο αθήνας (παγκράτι) κανένα πρόβλημα με ΔΕΗ (λόγω φωτοβολταικών που διαθέτει όλη η πολυκατοικία) έχουμε αυτονομία σε περίπτωση βλάβης/διακοπής από ΔΕΗ

εννοείται ότι επειδή έχω πληρώσει αρκετά για υπολογιστές κτλ υπάρχουν πολύπριζα ασφαλείας/UPS και όπως είπα πολύ καλά τροφοδοτικά.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Τροφοδοτικό = καρδιά

Οθόνη = τα μάτια σου

Αυτό το τροφοδοτικό λέω να βαλω

https://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-mwe-gold-v2-650w-modular-80-gold-p-PER.586417

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/3/2021 στις 4:52 ΜΜ, JDROGAS είπε

Κοιταξα κι εγω στο e-shop αλλα δεν εχεις και πολλες επιλογες σε Ζ490 με wifi.

Εαν τη γουσταρεις να την παρεις,ειναι λιγακι τσιμπημενη αλλα σιγουρα ειναι καλη υλοποιηση.

Βρηκα και αυτη την  μητρικη με wifi 

https://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-z490-aorus-elite-ac-retail-p-PER.527465?gclid=Cj0KCQjw0caCBhCIARIsAGAfuMytZHl7MnVJuyrr_t0qKfwHImtKEr3r7m__2R4hGRDHzmc1DJNmvUgaAt3yEALw_wcB

τι λες ποια απο της δυο ???

Δημοσ.

Nα τρολλάρω λίγο γιατί δεν κρατιέμαι...9 σελίδες νήμα και ακόμη ψάχνεις μητρική; Δηλαδή ρε φίλε αν διάλεγες γυναίκα, τι θα τράβαγε η κακομοίρα; Σε βλέπω μέχρι να αποφασίσεις να κοιτάς για μητρικές με ddr5

😂😂😂

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, billvwrulez είπε

Αυτό το τροφοδοτικό λέω να βαλω

https://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-mwe-gold-v2-650w-modular-80-gold-p-PER.586417

Καραρχην +1 στο νικολα.. Το παραμαμησαμε... 😁Τον καημενο τον μεσιτη που θα σε αναλαβει οταν ψαχνεις σπιτι😁. Τωρα για να ριξω λαδι στη φωτια.. Psu βλεπω περιεργα πραγματα με τους πυκνωτες της coolermaster k οχι μονο..στο βιντεο κραζει το bronze, μην τρελαθεις, αλλα δεν κοιτας κανα corsair, seasonic να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο? 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...