billvwrulez Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 27 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Μια χαρα εισαι εκει! Και πιο κατω πας με 10400 και 16gb ram. Καρτουλα εχεις 😉 Και τα ρεστα παγωτο που λενε στο χωριο μου! Κατα 90% λεωνα παω σε αυτο το pc και βαζω την καρτουλα που εχω μεχρι να δω τι θα γινει με τις καρτες γραφικων ... τωρα εχω δυο ερωτηματικα ?? 1. αξιζει να παω σε αγορα win10 (και αν ναι σε pro ή home ??) μεχρι τωρα ειχα τα win7 στην "τζαμπα εκδοση" 2. αν παρω motherboard με wifi φανταζομαι συνδεεται ασυρματα με το router και γλυτωνω με καλωδια ethernet σε gaming online δουλευει καλα ή θα εχω διακοπες και αποσυνδεσεις ???
catmaster Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, billvwrulez είπε 1. αξιζει να παω σε αγορα win10 (και αν ναι σε pro ή home ??) μεχρι τωρα ειχα τα win7 στην "τζαμπα εκδοση" Ναι να πληρωσεις επισημη εκδοση , γυρω στα 10 ευρω κανει ενα κλειδι Μόλις τώρα, billvwrulez είπε 2. αν παρω motherboard με wifi φανταζομαι συνδεεται ασυρματα με το router και γλυτωνω με καλωδια ethernet σε gaming online δουλευει καλα ή θα εχω διακοπες και αποσυνδεσεις ??? Αναλογα το hardware-chipset που θα εχει η wifi καρτα του mobo , αναλογα και το gateway που εχεις και τη θεση που βρισκεται. Αν ειναι μεγαλη η χρηματικη διαφορα στο mobo , θα ελεγα μην τα δωσεις και παρε μια ξεχωριστη καρτα 1
JDROGAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα μπεις εδω https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Θα κατεβασεις το εργαλειο και με αυτο θα φτιαξεις ενα στικακι με τα windows. Σε αυτο το σημειο δεν επιλεγεις εκδοση. Μολις θα στησεις το pc θα το βαλεις να ξεκινησει απο το στικακι και θα κανεις εγκατασταση τα windows 10 pro. Mετα θα αγορασεις ενα κλειδακι που θα βρεις σε διαφορα μαγαζια online και θα κανεις activation. Οσο για το wifi θεωρω οτι δεν θα εχεις θεμα εαν μιλαμε για λογικες αποστασεις. Εγω στο σαλονι χρονια ετσι δουλευα με το ρουτερ να ειναι στο γραφειο εκανα streaming,netflix κλπ. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από JDROGAS 1
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, billvwrulez είπε Κατα 90% λεωνα παω σε αυτο το pc και βαζω την καρτουλα που εχω μεχρι να δω τι θα γινει με τις καρτες γραφικων ... Gaming με 380 2gb δεν γίνεται. Gaming χωρίς κάρτα γραφικών δεν γίνεται. Κάρτες στα μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν, όλοι ζητάνε πιο πολλά κι από καινούρια. -- Χειρότερο value από το να στήσεις πλατφόρμα αξιώσεων και να βάλεις την 380 δεν υπάρχει. Αν πιστεύεις ότι είναι λαλακία να δώσεις 400 για 1080p gpu, αναλογίσου πόσο λαλακία στο τετράγωνο και στον κύβο μαζί είναι να σκάσεις ολόκληρο χιλιάρικο και να μην έχεις ούτε αυτό.... -- Το νήμα έχει γίνει λίγο ταραμάς με τις ddr5 και το μακρύ και το κοντό του καθενός. Προσδιόρισε τις ανάγκες σου. Θες gaming ? Θες κάρτα γραφικών. Δεν θες gaming επειδή σου φαίνεται ακριβό σπορ για την περίοδο που διανύουμε. Σύμφωνοι, φτιάξε ένα καινούριο με 500 το πολύ. Να σκάσεις τα ωραία σου λεφτά τσάμπα και να μην κάνεις αυτό που θες είναι το χειρότερο value. 5 1
billvwrulez Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JDROGAS είπε Θα μπεις εδω https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Θα κατεβασεις το εργαλειο και με αυτο θα φτιαξεις ενα στικακι με τα windows. Σε αυτο το σημειο δεν επιλεγεις εκδοση. Μολις θα στησεις το pc θα το βαλεις να ξεκινησει απο το στικακι και θα κανεις εγκατασταση τα windows 10 pro. Mετα θα αγορασεις ενα κλειδακι που θα βρεις σε διαφορα μαγαζια online και θα κανεις activation. Οσο για το wifi θεωρω οτι δεν θα εχεις θεμα εαν μιλαμε για λογικες αποστασεις. Εγω στο σαλονι χρονια ετσι δουλευα με το ρουτερ να ειναι στο γραφειο εκανα streaming,netflix κλπ. Φαντάζομαι θα είναι απλή η διαδικασια ;;; γιατι στο eshop τη pro έκδοση την έχουν στα 169 Ε για μητρική πχ έλεγα να βάλω αυτή που έχει wifi https://www.e-shop.gr/mitriki-asus-tuf-gaming-z490-plus-wi-fi-retail-p-PER.524666 13 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Gaming με 380 2gb δεν γίνεται. Gaming χωρίς κάρτα γραφικών δεν γίνεται. Κάρτες στα μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν, όλοι ζητάνε πιο πολλά κι από καινούρια. -- Χειρότερο value από το να στήσεις πλατφόρμα αξιώσεων και να βάλεις την 380 δεν υπάρχει. Αν πιστεύεις ότι είναι λαλακία να δώσεις 400 για 1080p gpu, αναλογίσου πόσο λαλακία στο τετράγωνο και στον κύβο μαζί είναι να σκάσεις ολόκληρο χιλιάρικο και να μην έχεις ούτε αυτό.... -- Το νήμα έχει γίνει λίγο ταραμάς με τις ddr5 και το μακρύ και το κοντό του καθενός. Προσδιόρισε τις ανάγκες σου. Θες gaming ? Θες κάρτα γραφικών. Δεν θες gaming επειδή σου φαίνεται ακριβό σπορ για την περίοδο που διανύουμε. Σύμφωνοι, φτιάξε ένα καινούριο με 500 το πολύ. Να σκάσεις τα ωραία σου λεφτά τσάμπα και να μην κάνεις αυτό που θες είναι το χειρότερο value. Ξέρεις πιο είναι το θέμα ότι και το msystems που έχει ετοιμοπαράδοτες κάρτες γραφικών είναι σε όλα τα αλλά πολύ ακριβότερο από το eshop δηλ το ίδιο pc χωρίς κάρτα γραφικών από το msystems μου βγαίνει στο περίπου συν 150 Ε αν σκεφτείς ότι και η 1660 super έχει αλλά 400Ε μου βγαίνει συνολικά δηλ η 1660 super 550E ... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από billvwrulez
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Ξέρεις πιο είναι το θέμα ότι και το msystems που έχει ετοιμοπαράδοτες κάρτες γραφικών είναι σε όλα τα αλλά πολύ ακριβότερο από το eshop δηλ το ίδιο pc χωρίς κάρτα γραφικών από το msystems μου βγαίνει στο περίπου συν 150 Ε αν σκεφτείς ότι και η 1660 super έχει αλλά 400Ε μου βγαίνει συνολικά δηλ η 1660 super 550E ... Φίλε μου σύφωνοι. Δεν λέω να πάρεις ντε και καλά από εκεί. Από όπου θες πάρε. Απλώς πάρε κάρτα γραφικών, αν αρχίσεις να ξοδεύεις για πλατφόρμα.
billvwrulez Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Φίλε μου σύφωνοι. Δεν λέω να πάρεις ντε και καλά από εκεί. Από όπου θες πάρε. Απλώς πάρε κάρτα γραφικών, αν αρχίσεις να ξοδεύεις για πλατφόρμα. Απλά λέω να κάνω λίγο υπομονή ... και όταν βρω κάτι να την πάρω ... αυτή τη στιγμή πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα !!! Μόνο στο msystems έχει αλλά με την σύνθεση pc
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, billvwrulez είπε Απλά λέω να κάνω λίγο υπομονή ... και όταν βρω κάτι να την πάρω ... αυτή τη στιγμή πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα !!! Κοίταξε στο ξανάπα και νωρίτερα πριν γίνει το νήμα λούνα παρκ. Μπορεί να περιμένεις και όντως να πέσουν οι τιμές και όλα ωραία. Μπορεί και να μη συμβεί αυτό.
JDROGAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 25 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Φαντάζομαι θα είναι απλή η διαδικασια ;;; γιατι στο eshop τη pro έκδοση την έχουν στα 169 Ε για μητρική πχ έλεγα να βάλω αυτή που έχει wifi Ναι πολυ απλη ειναι η διαδικασια δεν χρειαζεται να πληρωσεις 169 ευρω. 2
billvwrulez Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Ναι πολυ απλη ειναι η διαδικασια δεν χρειαζεται να πληρωσεις 169 ευρω. Να σαι καλά σε ευχαριστώ !! Και Για να κλείσω το θέμα με τα windows10 μπορείς να μου προτείνεις και κάνα site με κλειδιά να μη κάνω καμία πατάτα ... 😜 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από billvwrulez
JDROGAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Να σαι καλά σε ευχαριστώ !! Και Για να κλείσω το θέμα με τα windows10 μπορείς να μου προτείνεις και κάνα site με κλειδιά να μη κάνω καμία πατάτα ... 😜 https://www.pcsteps.gr/330752-αγορά-windows-10-φθηνά/ Προσοχη απ'οπου κι αν παρεις πληρωμη μονο με paypal.😉 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από JDROGAS 1
billvwrulez Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, JDROGAS είπε https://www.pcsteps.gr/330752-αγορά-windows-10-φθηνά/ Προσοχη απ'οπου κι αν παρεις πληρωμη μονο με paypal.😉 Οκ ευχαριστώ όσο αφορά η μητρική με WiFi τι λες αξίζει ;; https://www.e-shop.gr/mitriki-asus-tuf-gaming-z490-plus-wi-fi-retail-p-PER.524666
JDROGAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, billvwrulez είπε Οκ ευχαριστώ όσο αφορά η μητρική με WiFi τι λες αξίζει ;; https://www.e-shop.gr/mitriki-asus-tuf-gaming-z490-plus-wi-fi-retail-p-PER.524666 Κοιταξα κι εγω στο e-shop αλλα δεν εχεις και πολλες επιλογες σε Ζ490 με wifi. Εαν τη γουσταρεις να την παρεις,ειναι λιγακι τσιμπημενη αλλα σιγουρα ειναι καλη υλοποιηση. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Εγω πηρα κλειδι για τα παραθυρα απο τον γρηγορο αλι με περιπου 0.8ευρω αν θυμαμαι καλα. Αρα δεν υπαρχει λογος να δωσεις 10 ευρω για κλειδι.
billvwrulez Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 9 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε Εγω πηρα κλειδι για τα παραθυρα απο τον γρηγορο αλι με περιπου 0.8ευρω αν θυμαμαι καλα. Αρα δεν υπαρχει λογος να δωσεις 10 ευρω για κλειδι. και δουλεψαν κανονικα ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα