Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Στις ραμ δεν ξερω, ετσι και αλλιως βγαινουν οι ddr5 μετα. Συμφωνω οτι μπορει να ανεβουν κιαλλο, αλλα αυτο δε σημαινει οτι η αγορα τους αξιζει τωρα. Εαν πουμε οτι αυριο ανεβαινει η τιμη των pringles απο τα 2.5 ευρω που εχουν τωρα στα 5 και εμεις μαθουμε οτι ισως απ τα 5 να ανεβουν στα 10 σε λιγο καιρο, εγω παλι δε θα εδεινα 5 ευρω για pringles. χαχαχα

το θεμα ειναι οτι οι καρτες γραφικων δεν ειναι pringles ....ομως απο την αλλη συμφωνω ειναι πανακριβες ...

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TRILOBYTER είπε

Οχι απλα θα φαω μακαρωνια η οτι αλλο υπαρχει στο σπιτι. Αρα ας κρατησει την 280 και βλεπει ο φιλος που θα παει η κατασταση.

σε αυτο ναι για την καρτα 100%

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billvwrulez είπε

το θεμα ειναι οτι οι καρτες γραφικων δεν ειναι pringles ....ομως απο την αλλη συμφωνω ειναι πανακριβες ...

Pringles ειναι για τους περισσοτερους. Δεν ειναι κατι που χρειαζεσαι, απλα ειναι κατι που σου αρεσει. Εκτως και αν την θελεις για δουλεια, τοτε παω πασο και εννοειται μιλαμε για αλλα χρηματα μετα.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, sharke είπε

τα 3 parts ειναι απο 1 μαγαζη.

εχεις και αυτην την επιλογη , με + 2 πυρηνες + 4 thread

+ πιο γρήγορο δισκο.

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI)

https://www.dotpower.gr/index.php?route=product/product&path=82_83_93&product_id=52829&skr_prm=WyI4YTcxZTQxZi03ZDEzLTRkODctOGExOC01NmNiOWNmZDFhNWEiLDE2MTU3NjMwOTQ4NjMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJjbXItdiJ9XQ

AMD RYZEN 7 3700X BOX

https://www.dotpower.gr/index.php?route=product/product&path=82_83_90&product_id=30706&skr_prm=WyI4YTcxZTQxZi03ZDEzLTRkODctOGExOC01NmNiOWNmZDFhNWEiLDE2MTU3NjI5OTA1NDAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

G.SKILL D416GB 3600-16 TRIDENT Z NEO K2

https://www.quickshop.gr/el/product/ElectronicsN-ELECTRONICS/ComputersN-COMPUTERS/Hardware-ComponentsN-COMPONENTS/RamMemoryComponentsN-COMP-RAM/G_dot_SKILL F4-3600C16D-16GTZNC/?skr_prm=WyI4YTcxZTQxZi03ZDEzLTRkODctOGExOC01NmNiOWNmZDFhNWEiLDE2MTU3NjQxNTQ4ODEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJjbXItdiJ9XQ

POWER SUPPLYGIGABYTE GP-P750GM FULL MODULAR GOLD

https://www.dotpower.gr/index.php?route=product/product&path=82_83_95&product_id=52918&skr_prm=WyI4YTcxZTQxZi03ZDEzLTRkODctOGExOC01NmNiOWNmZDFhNWEiLDE2MTU3NjQxODc3NzYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJjbXItdiJ9XQ

Samsung 970 Evo 500GB

https://superoffers.gr/samsung-970-evo-500gb.html?skr_prm=WyI4YTcxZTQxZi03ZDEzLTRkODctOGExOC01NmNiOWNmZDFhNWEiLDE2MTU3NjM1Mjg1MzMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJjbXItdiJ9XQ

Για τα υπόλοιπα parts έχει αρκετές επιλογές, το θέμα είναι που θα βρει κάρτα. Και αν μείνει με την ήδη υπάρχουσα, αν αξίζει να αγοράσει τα υπόλοιπα. Την απάντηση σε αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να την δώσει νομίζω.

Απο κει και πέρα δεν θα πρότεινα το συγκεκριμένο τροφοδοτικό και θα επέλεγα nvme μιας και υπάρχουν ακόμη και στα ίδια χρήματα.

7 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Στις ραμ δεν ξερω, ετσι και αλλιως βγαινουν οι ddr5 μετα. Συμφωνω οτι μπορει να ανεβουν κιαλλο, αλλα αυτο δε σημαινει οτι η αγορα τους αξιζει τωρα. Εαν πουμε οτι αυριο ανεβαινει η τιμη των pringles απο τα 2.5 ευρω που εχουν τωρα στα 5 και εμεις μαθουμε οτι ισως απ τα 5 να ανεβουν στα 10 σε λιγο καιρο, εγω παλι δε θα εδεινα 5 ευρω για pringles. χαχαχα

εκτός κι αν θέλεις να βγάλεις λεφτά από την μεταπώληση του (scalping)

5 λεπτά πριν, sharke είπε

αρα θα μεινεις νηστικος?

για pringles μίλησε, όχι για ψωμί.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexmpl είπε

Με αυτα που βλεπουμε τελευταια στις αγγελιες δε μου φαινεται καθολου απιθανο το οτιδηποτε πλεον. Προσωπικα δε θα καθομουν να ασχοληθω με κατι τετοιο, αλλα υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που εχουν τον χρονο να το κανουν και δεν εχουν πραγματικη δουλεια, αρα προσπαθουν να βγαλουν κερδος απο οτιδηποτε.

Στο θεμα τωρα, επειδη τα πραγματα που ειδη εχει ο φιλος μπορουν να ξαναπανε σε νεο συστημα, ισως θα μπορουσε να παει σε 10400f, ζ490 και ραμ, και να κρατησει τα υπολοιπα που εχει. Απο οτι βλεπω, κουτι τροφοδοτικο και ψυκτρα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ξανα στο νεο συστημα. Το ερωτημα οπως πολυ σωστα το εθεσες ειναι αν αξιζει η αναβαθμιση εφοσον δε θα παρει καρτα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, alexmpl είπε

Για τα υπόλοιπα parts έχει αρκετές επιλογές, το θέμα είναι που θα βρει κάρτα. Και αν μείνει με την ήδη υπάρχουσα, αν αξίζει να αγοράσει τα υπόλοιπα. Την απάντηση σε αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να την δώσει νομίζω.

Απο κει και πέρα δεν θα πρότεινα το συγκεκριμένο τροφοδοτικό και θα επέλεγα nvme μιας και υπάρχουν ακόμη και στα ίδια χρήματα.

για pringles μίλησε, όχι για ψωμί.

To τροφοδοτικο δεν χρειαζεται να το αλλάξει κρατάει  και αυτο που εχει.. ο δίσκος ειναι nvme που έβαλα 

Επεξ/σία από sharke
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Με αυτα που βλεπουμε τελευταια στις αγγελιες δε μου φαινεται καθολου απιθανο το οτιδηποτε πλεον. Προσωπικα δε θα καθομουν να ασχοληθω με κατι τετοιο, αλλα υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που εχουν τον χρονο να το κανουν και δεν εχουν πραγματικη δουλεια, αρα προσπαθουν να βγαλουν κερδος απο οτιδηποτε.

Στο θεμα τωρα, επειδη τα πραγματα που ειδη εχει ο φιλος μπορουν να ξαναπανε σε νεο συστημα, ισως θα μπορουσε να παει σε 10400f, ζ490 και ραμ, και να κρατησει τα υπολοιπα που εχει. Απο οτι βλεπω, κουτι τροφοδοτικο και ψυκτρα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ξανα στο νεο συστημα. Το ερωτημα οπως πολυ σωστα το εθεσες ειναι αν αξιζει η αναβαθμιση εφοσον δε θα παρει καρτα. 

3 λεπτά πριν, sharke είπε

To τροφοδοτικο δεν χρειαζεται να το αλλάξει κρατάει  και αυτο που εχει.. ο δίσκος ειναι nvme που έβαλα 

Ελεγα να δωσω το κουτι οπως ειναι στον αδερφο μου ... (αυτος εχει ενα πολυ παλιο αν θυμαμαι καλα εχει phenom cpu) Για να θελω να κανω τωρα την αγορα προφανως υπαρχουν καποιοι λογοι ... Απο την αλλη οι καρτες γ@#$καν ... Οποτε ελεγα να παρω το κουτι χωρις καρτα γραφικων (να κρατησω την παλια για κανα 2-3 μηνες) και αν δε πεσουν οι τιμες να αγορασω μετα απο 2-3 μηνες καρτα γραφικων (νομιζω δεν ειναι τοσος πολυ καιρος 2-3 μηνες) το pc θα το κρατησω 5-6 χρονια τουλαχιστον ... 

Ή αλλη λυση ειναι δινω τωρα 300-500 Ε για καρτα γραφικων ... (το θεωρω πραγματικα κλεψια)

Εγω ελεγα να κανω το πρωτο ... βεβαια τα παιδια με προβληματισαν οτι ειναι μ@#κια κατι τετοιο ... 

τι να πω δε ξερω ....

Επεξ/σία από billvwrulez
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sharke είπε

Έγραφες ssd στην παρένθεση (αν δεν κάνω λάθος) και νόμιζα ότι πρότεινες τον 860 evo. Λάθος μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Ελεγα να δωσω το κουτι οπως ειναι στον αδερφο μου ... (αυτος εχει ενα πολυ παλιο αν θυμαμαι καλα εχει phenom cpu) Για να θελω να κανω τωρα την αγορα προφανως υπαρχουν καποιοι λογοι ... Απο την αλλη η καρτες γ@#$καν ... οποτε ελεγα να παρω το κουτι χωρις καρτα γραφικων (να κρατησω την παλια για κανα 2-3 μηνες) και αν δε πεσουν οι τιμες να αγορασω μετα απο 2-3 μηνες καρτα γραφικων (νομιζω δεν ειναι τοσος πολυ καιρος 2-3 μηνες) το pc θα το κρατησω 5-6 χρονια τουλαχιστον ... 

Ή αλλη λυση ειναι δινω τωρα 300-500 Ε γιακαρτα γραφικων ... (το θεωρω πραγματικα κλεψια)

Εγω ελεγα να κανω το πρωτο ... βεβαια τα παιδια με προβληματισαν οτι ειναι μ@#κια κατι τετοιο ... 

τι να πω δε ξερω ....

600 ευρω βγαίνουν τα πράματα που σου έγραψα αν κρατησης το psu σου.

μπορεις να δοσης και σε μια καλη τιμη την καρτα σου που ισως πίαση τωρα και να κολλησης αλλα 200-250 και να παρεις και μια καρτα αν βιάζεσαι

800-900 budget είχες  😉

12 λεπτά πριν, alexmpl είπε

Έγραφες ssd στην παρένθεση (αν δεν κάνω λάθος) και νόμιζα ότι πρότεινες τον 860 evo. Λάθος μου

δεν έβαλα παρένθεση  to link ειναι ιδιο μόνο το psu αλλαξα

Επεξ/σία από sharke
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Ελεγα να δωσω το κουτι οπως ειναι στον αδερφο μου ... (αυτος εχει ενα πολυ παλιο αν θυμαμαι καλα εχει phenom cpu) Για να θελω να κανω τωρα την αγορα προφανως υπαρχουν καποιοι λογοι ... Απο την αλλη οι καρτες γ@#$καν ... Οποτε ελεγα να παρω το κουτι χωρις καρτα γραφικων (να κρατησω την παλια για κανα 2-3 μηνες) και αν δε πεσουν οι τιμες να αγορασω μετα απο 2-3 μηνες καρτα γραφικων (νομιζω δεν ειναι τοσος πολυ καιρος 2-3 μηνες) το pc θα το κρατησω 5-6 χρονια τουλαχιστον ... 

Ή αλλη λυση ειναι δινω τωρα 300-500 Ε για καρτα γραφικων ... (το θεωρω πραγματικα κλεψια)

τι να πω δε ξερω ....

Και γω στην ίδια φάση με σένα είμαι εδώ και 2-3 εβδομάδες και προς το παρόν αποφάσισα να περιμένω, δεν ξέρω αν μετά από 1-2 εβδομάδες αλλάξω γνώμη. Δεν έχω καμία 3080-3090 και τα λέω εκ του ασφαλούς πάντως. Με ένα λάπτοπ 6ετιας είμαι που είναι όλη μέρα ανοιχτό και σαυτο κάνω την διπλωματική μου. Τώρα αν αύριο τα φτύσει και μείνω χωρίς pc θα φτιάξω ένα budget build με 10400 στα 500 ευρώ και θα ξεχάσω το pc gaming. Και όταν και αν βρίσκεις gpu θα βάλω μία.

20 λεπτά πριν, sharke είπε

δεν έβαλα παρένθεση  to link ειναι ιδιο μόνο το psu αλλαξα

Λάθος μου όπως και να χει. Για κάποιο λόγο νόμιζα πρότεινες τον 860 evo

Επεξ/σία από alexmpl
  • Like 1
Δημοσ.

δεν νομιζω ο 10400 να ανταπεξέλθει για 5-6 χρονια που θελη να κρατηση το pc για gaming 

ο 10400 χρειάζεται και καλo aftermarket cooler  είναι λίγο ζεστοί + κόστος

τα παιχνίδια θα θέλουν 8c16t στο μέλλον.. δεδομένo ότι οι  κονσόλες είναι 8 πυρήνες

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

τι να πω δε ξερω ....

Καταρχην η αποφαση για τον αν χρειαζεσαι,εχεις αναγκη,η οτιδηποτε αλλο να φτιαξεις pc ειναι δικη σου.Κανεις δεν μπορει να σου πει και να σου πιστοποιησει τι θα γινει στο μελλον σε τι τιμες,διαθεσιμοτητα,επιδοσεις κλπ.

Ολοι μας λεμε το μακρυ μας το κοντο μας αλλα ειμαστε ολοι εξω απο το χορο.

Καρτα εχεις ουτως η αλλως τωρα εαν θα πιανεις στο game σου 75 η 105 fps δεν ειναι αυτο το θεμα.Σημερα ειναι η ιντελ αποδοτικη αγορα αυριο μπορει η amd.

Εγω βλεπω οτι ηδη και στην ιντελ εχει αρχισει ανηφορα στις τιμες.

Αν θεωρεις οτι χρειαζεσαι να κανει build,το κανεις με τα σημερινα δεδομενα.

Αυριο μπορει να καταστραφει η γη το pc θα σκεφτουμε;

Να θυμασαι οτι οσο πιο ποιοτικα parts βαλεις τοσο περισσοτερο θα κρατησει στο χρονο.

Περυσι το Γεναρη γελαγαμε με εναν ιο που ειχαν στην Κινα και λεγαμε οτι δεν θα φτασει εδω.

Ενα χρονο μετα ειμαστε ολοι μεσα σαν τα ποντικια.......το περιμενε κανεις αυτο;

Οποτε τι συζηταμε τωρα.......

1 λεπτό πριν, sharke είπε

δεν νομιζω ο 10400 να ανταπεξέλθει για 5-6 χρονια που θελη να κρατηση το pc για gaming 

ο 10400 χρειάζεται και καλo aftermarket cooler  είναι λίγο ζεστοί + κόστος

τα παιχνίδια θα θέλουν 8c16t στο μέλλον.. δεδομένo ότι οι  κονσόλες είναι 8 πυρήνες

Ο 10400 μια χαρα θα κρατησει εδω θα ειμαστε.........οπως κρατησανε οι 2600,3570.4670 κοκ.

Διαφωνω για τον 10400 επειδη τον εχω ειναι ο πιο κρυος επεξεργαστης που ειχα ποτε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Καταρχην η αποφαση για τον αν χρειαζεσαι,εχεις αναγκη,η οτιδηποτε αλλο να φτιαξεις pc ειναι δικη σου.Κανεις δεν μπορει να σου πει και να σου πιστοποιησει τι θα γινει στο μελλον σε τι τιμες,διαθεσιμοτητα,επιδοσεις κλπ.

Ολοι μας λεμε το μακρυ μας το κοντο μας αλλα ειμαστε ολοι εξω απο το χορο.

Καρτα εχεις ουτως η αλλως τωρα εαν θα πιανεις στο game σου 75 η 105 fps δεν ειναι αυτο το θεμα.Σημερα ειναι η ιντελ αποδοτικη αγορα αυριο μπορει η amd.

Εγω βλεπω οτι ηδη και στην ιντελ εχει αρχισει ανηφορα στις τιμες.

Αν θεωρεις οτι χρειαζεσαι να κανει build,το κανεις με τα σημερινα δεδομενα.

Αυριο μπορει να καταστραφει η γη το pc θα σκεφτουμε;

Να θυμασαι οτι οσο πιο ποιοτικα parts βαλεις τοσο περισσοτερο θα κρατησει στο χρονο.

Περυσι το Γεναρη γελαγαμε με εναν ιο που ειχαν στην Κινα και λεγαμε οτι δεν θα φτασει εδω.

Ενα χρονο μετα ειμαστε ολοι μεσα σαν τα ποντικια.......το περιμενε κανεις αυτο;

Οποτε τι συζηταμε τωρα.......

Ο 10400 μια χαρα θα κρατησει εδω θα ειμαστε.........οπως κρατησανε οι 2600,3570.4670 κοκ.

Διαφωνω για τον 10400 επειδη τον εχω ειναι ο πιο κρυος επεξεργαστης που ειχα ποτε.

αν αυριο παρει μια ρτχ 3080 η 3070 (PCI Express x16 4.0)  η βρει καρτα νορμαλ τιμη σε τη mobo θα την βαλη ? στου 10400? σε PCI Express x16 3.0 ???  

η τεχνολογια παει μπροστα, εμεις θα του πουμε να παει πισω?

Επεξ/σία από sharke
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Ποιος μιλησε για pci 3 η 4;

νομίζω εσυ πρότεινες intel 10400 , που δεν υποστηρίζει PCI Express x16 4.0 ουτε PCIe 4.0 NVMe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...