tsofras Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, billvwrulez είπε Και η αποδειξη Ε εντάξει μπορεί να μην έφτιαξαν άλλη εγγραφή στο μηχανογραφημένο σύστημα άντε τώρα βρές αυτή την διαφορά αν δεν στείλεις email στην εταιρεία 1
billvwrulez Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Με λιγα λογια στο site δινουν την 1160Α με LED Στη αποδειξη γραφει 1160Α με LED και αυτο που σου ερχεται ειναι 1160A-1 χωρις LED 1
tsofras Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, billvwrulez είπε Με λιγα λογια στο site δινουν την 1160Α με LED Στη αποδειξη γραφει 1160Α με LED και αυτο που σου ερχεται ειναι 1160A-1 χωρις LED Φαντάζομαι θα μπορούσες να το λύσεις με το μαγαζί αν όντως σε καίει το θέμα με το LED . Τώρα εγώ θα σου πρότεινα να το αφήσεις ώς έχει για να μην μπλέξεις , μείνεις χωρίς κάρτα και παίξεις με την τύχη σου τι θα σου έρθει μετά Αλλά ναι σαν καταναλωτής έχεις δίκιο , πλήρωσες για LED και δεν το έχεις 1
kostis76 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Με λιγα λογια στο site δινουν την 1160Α με LED Στη αποδειξη γραφει 1160Α με LED και αυτο που σου ερχεται ειναι 1160A-1 χωρις LED Αν η 1160A-1 εχει διαφορα στην τιμη, ζητα τους πισω τη διαφορα... 😉
billvwrulez Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Φαντάζομαι θα μπορούσες να το λύσεις με το μαγαζί αν όντως σε καίει το θέμα με το LED . Τώρα εγώ θα σου πρότεινα να το αφήσεις ώς έχει για να μην μπλέξεις , μείνεις χωρίς κάρτα και παίξεις με την τύχη σου τι θα σου έρθει μετά Αλλά ναι σαν καταναλωτής έχεις δίκιο , πλήρωσες για LED και δεν το έχεις Ναι δε θα ασχοληθω ...... Βασικα αυτο που με απασχολουσε πιο πολυ ειναι να μην ειχε προβλημα η καρτα γραφικων 1
tsofras Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Αυτός εδώ π.χ. αναφέρει ότι είναι η -1 https://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=131900&pcode=SHOW_PROD131900
billvwrulez Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, kostis76 είπε Αν η 1160A-1 εχει διαφορα στην τιμη, ζητα τους πισω τη διαφορα... 😉 σε αυτο εχει δικιο αλλα πως μπορεις να ξερεις τι διαφορα εχει ...
tsofras Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, billvwrulez είπε σε αυτο εχει δικιο αλλα πως μπορεις να ξερεις τι διαφορα εχει ... άντε βρες την ημέρα που αγόρασες αν είχε το κατάστημα και αυτή με το LED και την διαφορά τιμής. Εδώ είδες αυτή που σου έβαλα είναι ακριβώς η δική σου και έχει 999ε
billvwrulez Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Αυτός εδώ π.χ. αναφέρει ότι είναι η -1 https://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=131900&pcode=SHOW_PROD131900 παντως τραγικο απο την εταιρεια να στελνει δυο ιδιες καρτες γραφικων με ιδιο κουτι και να παιζεις λαχειο αν εχει LED ή οχι .... Μόλις τώρα, tsofras είπε άντε βρες την ημέρα που αγόρασες αν είχε το κατάστημα και αυτή με το LED και την διαφορά τιμής. Εδώ είδες αυτή που σου έβαλα είναι ακριβώς η δική σου και έχει 999ε ενα LED 350 E διαφορα !!! 🤪😃😄
tsofras Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, billvwrulez είπε παντως τραγικο απο την εταιρεια να στελνει δυο ιδιες καρτες γραφικων με ιδιο κουτι και να παιζεις λαχειο αν εχει LED ή οχι .... ενα LED 350 E διαφορα !!! 🤪😃😄 όντως τραγικό με τους 2 σειριακούς Ούτε καν , 350ε διαφορά έχει και είναι η δική σου χωρίς LED Επεξ/σία 6 Απριλίου 2021 από tsofras
billvwrulez Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε όντως τραγικό ενταξει οπως ειπα αυτο που με ενοιαζε περισσοτερο ειναι οτι δεν ειχε καποιο προβλημα η καρτα γραφικων .... και ειναι 100% κομπλε Βεβαια δε ξερω αν εχω θεμα και με την εγγυηση ...
tsofras Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, billvwrulez είπε ενταξει οπως ειπα αυτο που με ενοιαζε περισσοτερο ειναι οτι δεν ειχε καποιο προβλημα η καρτα γραφικων .... και ειναι 100% κομπλε Βεβαια δε ξερω αν εχω θεμα και με την εγγυηση ... Λόγω της απόδειξης ? Δεν νομίζω και εγώ στις περισσότερες αποδείξεις δεν έχω σειριακό
billvwrulez Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Λόγω της απόδειξης ? Δεν νομίζω και εγώ στις περισσότερες αποδείξεις δεν έχω σειριακό ναι οτι το κουτι και η καρτα εχουν αλλο P/N 1160A-1 και η αποδειξη αλλο P/N 1160Α Επεξ/σία 6 Απριλίου 2021 από billvwrulez
billvwrulez Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπον παιδια μετα απο αρκετο καιρο με το καινοριο pc μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος !!!! Πολλα ευχαριστω στον @JDROGAS για το κουτι που μου προτεινε !!! πραγματικα δε το περιμενα τοσο αθορυβο !!! Απο την αλλη το κουτι ειναι πανεμορφο και ποιοτικο και απο χωρο απλα τεραστιο !! Ευχαριστω και τα υπολοιπα παιδια για τις πολυτιμες συμβουλες τους !!! Νιωθω και τυχερος που αγορασα την 2060 SUPER στα 650Ε αφου απο οτι βλεπω οι καρτες γραφικων πανε απο το κακο στο χειροτερο .... Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από billvwrulez 2
billvwrulez Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα ηθελα να ρωτησω θα μπορουσα να βαλω και δευτερο SSD nve M.2 ??? Στην μητρικη που εχω ?? https://www.skroutz.gr/s/23269284/Asus-TUF-Gaming-Z490-Plus-WI-FI-Motherboard-ATX-με-Intel-1200-Socket.html Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από billvwrulez
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα