billvwrulez Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν το περίμενες και δεν το είδες κιόλας οπότε μήπως το ήπιες ήδη το ουισκί 7289 έβγαλες Edit : Για την κάρτα λές μαν ? Νόμιζα ότι έλεγες για το συνολικό Ναι ρε για την καρτα ειπα που ειχα το θεμα .... Αν εφτιαχνα και το θεμα με το led στη καρτα γραφικων θα κερναγα ολο το κοσμο !!! 1
tsofras Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Ναι ρε για την καρτα ειπα που ειχα το θεμα .... Αν εφτιαχνα και το θεμα με το led στη καρτα γραφικων θα κερναγα ολο το κοσμο !!! Ρε μανία με το LED ( καταλαβαίνω) Υ.Γ. κάνε και κανα update την υπογραφή με το νέο σύστημα
billvwrulez Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nickol-us είπε Χρωστάς ουισκάκι κι απο εδώ, ε; χαχαχαχαχαχαχαχαχ να ηταν διαφορετικοι οι drivers ????? Το αλλο που εκανα διαφορετικο ειναι οτι την πρωτη φορα εκανα εγκατασταση για προχωρημενους και κλικαρα το κουτακι για καθαρη εγκατασταση Τωρα εκανα εγκατασταση εξπρες (απλη) εγραφε συνισταται. και δεν εκανα κλικ στη καθαρη εγκατασταση δε ξερω τι απο τα παραπανω εκανε την διαφορα ... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από billvwrulez
nickol-us Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, billvwrulez είπε χαχαχαχαχαχαχαχαχ να ηταν δοαφορετικοι οι drivers ????? Το αλλο που εκανα διαφορετικο ειναι οτι την πρωτη φορα εκανα εγκατασταση για προχωρημενους και κλικαρα το κουτακι για καθαρη εγκατασταση Τωρα εκανα εγκατασταση εξπρες (απλη) εγραφε συνισταται. και δεν εκανα κλικ στη καθαρη εγκατασταση δε ξερω τι απο τα παραπανω εκανε την διαφορα ... Οτι και να είναι πέρασε, το θέμα είναι πως τώρα δουλεύει σωστά. Αυτό είναι που μετράει. Θα λυθεί και το θέμα με την κάρτα, μην ανησυχείς κι αν οχι, θα σου φέρω ένα μέτρο led ταινία να γεμίσεις όλο το κουτί με φως. Όλα καλά. Άντε να το χαρείς γιατί μας ζαλίσατε με τον tsofra (αυτός θα φτιάξει κι άλλο pc λέει🙄) 😄😁😂 1
billvwrulez Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, nickol-us είπε Οτι και να είναι πέρασε, το θέμα είναι πως τώρα δουλεύει σωστά. Αυτό είναι που μετράει. Θα λυθεί και το θέμα με την κάρτα, μην ανησυχείς κι αν οχι, θα σου φέρω ένα μέτρο led ταινία να γεμίσεις όλο το κουτί με φως. Όλα καλά. Άντε να το χαρείς γιατί μας ζαλίσατε με τον tsofra (αυτός θα φτιάξει κι άλλο pc λέει🙄) 😄😁😂 χαχααχαχχχαχαχα παντως απο το 16400 εβγαλε πολυ παραπανω 17960 λες να ειναι εξαιτιας του led ??? δινει περισσοτερο ρευμα ?!??! 🤪🤪
billvwrulez Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Μου εβγαλε αυτην την ενημερωση την κανω ή θα παω παλι στα 14200 ????
nickol-us Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 E λογικά την κάνεις. Ίσως σε κολλάει και το antivirus. Τα avast - avira δεν έχουν πλέον νόημα. Αν είσαι λίγο προσεκτικός κάνεις άνετα δουλειά με το defender των windows 2
billvwrulez Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Λοιπον εβγαλα ακρη με την καρτα γραφικων και το LED και θελω την γνωμη σας Μου απαντησαν με mail απο την εταιρεια και μου στειλανε αυτο
tsofras Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Λοιπον εβγαλα ακρη με την καρτα γραφικων και το LED και θελω την γνωμη σας Μου απαντησαν με mail απο την εταιρεια και μου στειλανε αυτο ε τι S/N έχεις εσύ ?
billvwrulez Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Με λιγα λογια υπαρχουν 2 καρτες γραφικων ολο ιδιες αλλα με 2 διαφορετικους κωδικους η μια με κωδικο 1160Α εχει LED και η 1160Α-1 δεν εχει
tsofras Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, billvwrulez είπε Με λιγα λογια υπαρχουν 2 καρτες γραφικων ολο ιδιες αλλα με 2 διαφορετικους κωδικους η μια με κωδικο 1160Α εχει LED και η 1160Α-1 δεν εχει το πιάσαμε εσύ τι κωδικό έχεις?
billvwrulez Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 εμενα μου στειλανε αυτη Χωρις LED ΑΛΛΑ !!!!! Oταν παραγγειλα απο το site τους ειχαν αυτη
tsofras Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, billvwrulez είπε εμενα μου στειλανε αυτη Χωρις LED ΑΛΛΑ !!!!! αλλά θα ήθελες να έχει ? 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα