Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tsofras είπε

δεν στέλνεις ένα email ρε μαν στην εταιρεία ?

Έστειλα... σιγά μην δεν έστελνα ...

αλλα δεν απάντησαν ...

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζει να υπάρχει έκδοση χωρίς το φωτάκι; Γιατί να στο απενεργοποιεί απο το πρόγραμμα κατευθείαν; Επίσης πέρα απο την πλάκα, πόσα fps λες να χάνεις από αυτό;;; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Παίζει να υπάρχει έκδοση χωρίς το φωτάκι; Γιατί να στο απενεργοποιεί απο το πρόγραμμα κατευθείαν; Επίσης πέρα απο την πλάκα, πόσα fps λες να χάνεις από αυτό;;; :P

Αχαχαχαχα ξέρω εγώ μπορεί να υπάρχει έκδοση χωρις φωτακι ... όταν πάω σπίτι θα τρέξω και το προγραμματακι να δω τι θα βγάλει ....

Επεξ/σία από billvwrulez
  • Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Έστειλα... σιγά μην δεν έστελνα ...

αλλα δεν απάντησαν ...

Ε εντάξει είναι και Σάββατο δώσε λίγο χρόνο συνήθως απαντάνε αυτές οι εταιρείες

Δημοσ.

Να μην σου χαλάσω την κυριακή... αλλά πρέπει να σου πω οτι τα νούμερα δεν είναι πολύ καλά. Έτρεχες τίποτα στο backround;

Τα νούμερα σε cpu και gpu είναι αρκετά κάτω από τα αναμενόμενα ενώ αν κρίνω από του tsofra και απο προσωπικό τεστ θα έπρεπε να είναι πολύ πιο κοντά.

10600k ~ 14500 και έχεις 12500

2060 super ~ 16500 και έχεις 14000

tsofras result

i5-10400 / gt 1080

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Να μην σου χαλάσω την κυριακή... αλλά πρέπει να σου πω οτι τα νούμερα δεν είναι πολύ καλά. Έτρεχες τίποτα στο backround;

Τα νούμερα σε cpu και gpu είναι αρκετά κάτω από τα αναμενόμενα ενώ αν κρίνω από του tsofra και απο προσωπικό τεστ θα έπρεπε να είναι πολύ πιο κοντά.

10600k ~ 14500 και έχεις 12500

2060 super ~ 16500 και έχεις 14000

tsofras result

i5-10400 / gt 1080

Κοιταγα κάτι στο YouTube  στη αρχή κάτσε θα το ξανά κάνω ...

19 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Κοιταγα κάτι στο YouTube  στη αρχή κάτσε θα το ξανά κάνω ...

image.png.fff0525343beb9ad5a509fbf66c05ce0.pngΔεν ειδα μεγαλες διαφορες στα ιδια ειμαι ... μηπως ειναι κανενα setting που δεν εκανα καλα στο test ???

image.png.bbc0dca11a2a7abfcd0523bccb1495eb.png

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω CPU RAM και στα υπολοιπα ειμαι μια χαρα

Τωρα στην καρτα γραφικων ειμαι στα 14150 δε ξερω ποσο επρεπε να εχω ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε καμία σχέση ο cpu πλέον και στα επίπεδα που πρέπει. Τώρα για την gpu παραμένεις χαμηλά για 2060 super. Πιο πολύ κοντά είσαι στην απλή 2060. Ψάξε μήπως για drivers;

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Ε καμία σχέση ο cpu πλέον και στα επίπεδα που πρέπει. Τώρα για την gpu παραμένεις χαμηλά για 2060 super. Πιο πολύ κοντά είσαι στην απλή 2060

Δε ξερω μηπως παιζει ρολο η αναλυση που  η οθονη υποστηριζει μεχρι 1080

Επεξ/σία από billvwrulez
Δημοσ.

Ούτε εγώ. Κοίτα μην σε τρελαινω, μπορεί απλά να είναι θέμα driver ή να κάνω και λάθος. Drivers από που έχεις κατεβάσει; Η κάρτα στο πρόγραμμα φαίνεται αναγνωρισμένη κανονικά.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, billvwrulez είπε

image.png.6aa2baf080c21f6f87966b66c6d9c3ee.png

image.png.b6bdc49feca1e577f60da5765c71059f.png

Χμμμμ παράξενο ρε μαν όντως και εγώ περίμενα κοντά στα δικά μου γιατί αν εξαιρέσεις την κάρτα έχεις καλύτερο επεξεργαστή , μητρική , μνήμες

Στην κάρτα είναι η διαφορά και ειδικά σε 2D , στα αλλά είσαι όντως καλύτερα

Δεν βγάζεις όλους τους drivers και το thuhdermaster και να βάλεις μόνο από nvidia?

Δημοσ.

Και η κάρτα του θεωρητικά είναι καλύτερη απο την 1080(την απλή δεν έχεις;). Το overall score έχει μεγάλη διαφορά και δεν καταλαβαίνω γιατί αφού στα επιμέρους δεν υπάρχει

https://www.videocardbenchmark.net/compare/GeForce-GTX-1080-vs-GeForce-RTX-2060-SUPER/3502vs4117

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...