Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickol-us είπε

Μην απαντάς... έχεις βάλει και την φάτσα του Βέγγου και δε μπορώ να μη σε τρολλαρω. Ελπίζω να μην παρεξηγείσαι... πλακιτσα κάνουμε.

Ναι βρε δε παρεξηγούμε .. 
μεχρι να πάρω κάρτα έχουμε ακόμη ...

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 21/3/2021 στις 12:33 ΠΜ, GolDRoger είπε

Παιδιά ψάχνω κάρτα γραφικών μέχρι 400€ σας παρακαλώ αν ξέρετε σε κάποιο κατάστημα να έχουν πείτε μου διότι ψάχνω από τέλη Νοεμβρίου και ακόμη να βρω έχω όλο το σύστημα εκτός από την κάρτα 

Παντως οι Quadro παραμενουν (ως σημερα που μιλαμε...) τιμιες, καθως η τιμη τους δεν εχει αλλαξει ιδιαιτερα (καθολου?) τους τελευταιους μηνες - βεβαια εχουν κατωτερη αποδοση απο τις αντιστοιχες geforce στο gaming...

https://www.quickshop.gr/el/product/040DAFE7-FD79-43E7-9D90-C511B06CCCFD

https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43851113

Δημοσ.

Πωωωω πάνω που ηρεμήσαμε με τον tsofra  επιστρέψαμε πάλι εδώ;;;

😂😂😂

Νομίζω σαν εταιρεία καθαρά θα πήγαινα σε gigabyte ωστόσο περίμενε και άλλες απόψεις.  (Μια χαρά ξηλωθηκες τελικά, τουλάχιστον θα το ευχαριστηθείς)

• Like 4
Δημοσ.

Περίμενε καμία άποψη ακόμη, προσπαθώ μήπως βρω κρυμμένες λεπτομέρειες στις υλοποιήσεις, το brand δεν είναι το παν, όχι πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι οι μεταχειρισμένες κάρτες γραφικών παίζουν, αν όχι στις ίδιες αλλά σε υψηλότερες τιμές από ότι έχουν καινούριες ....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

H διαθεσιμοτητα πληρωνεται! 😁

Black market!

Εντάξει πραγματικά μερικοί θέλουν να βγάλουν λεφτά (και όχι λίγα) είναι εκνευριστικό ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Εντάξει πραγματικά μερικοί θέλουν να βγάλουν λεφτά (και όχι λίγα) είναι εκνευριστικό ...

To θεμα ειναι να μην βρισκονται θυματα.......τετοιοι πωλητες παντα θα υπαρχουν.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Ε οχι κοιταω για κατι καλυτερο ... ξεφυγαμε που ξεφυγαμε ας φτιαξουμε κατι καλο τωρα

• Like 1
Δημοσ.

Δε βλεπω να πεφτουν οι τιμες τους επομενους μηνες οποτε λεω να αγορασω μια καρτα γραφικων ..

βρηκα μια 1080 μτχ στα 450 Ε αλλα ξερω εγω δε ψηνομαι για μτχ ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...