Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά ρε μαν η 1660S

Για αυτό τον λόγο αναφέραμε και το mSystems γιατί κάνει συναρμολόγηση και έχει πιο καλές τιμές στις κάρτες με 599 φαντάσου βάζεις 3060 Eagle και με 320 1660S

479 εχει ...δεν εχει 599 απο την αλλη μπορει να ειχε 79 Ε φθηνοτερη στο msystems αλλα στο υπολοιπο συστημα εβγαινε πανω απο 150 Ε ..

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

479 εχει ...δεν εχει 599 απο την αλλη μπορει να ειχε 79 Ε φθηνοτερη στο msystems αλλα στο υπολοιπο συστημα εβγαινε πανω απο 150 Ε ..

Τι έχει 499 ? Εγώ μιλάω για 599 για την 3060 Eagle OC

Μόλις έκανα edit το προηγούμενο ποστ στο ξαναβάζω εδώ , θα σου έβγαιν 374ε μία 1660S

build2.png.74f4fd9d73db26931160f8d4005c1e25.png

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά ρε μαν η 1660S

Για αυτό τον λόγο αναφέραμε και το mSystems γιατί κάνει συναρμολόγηση και έχει πιο καλές τιμές στις κάρτες με 599 φαντάσου βάζεις 3060 Eagle και με 320 1660S

Edit :

Έτσι απο περιέργεια έφτιαξα την σύνθεση σου στο mSystems , με 1660S θα ήταν σαν να αγόραζες την κάρτα 374ε

build2.png.4ac1fd47e73c2cae31fc0062fea37955.png

Επεσαν πολυ οι τιμες πριν 2-3 μερες ειχαν αλλες τιμες οι καρτες στο ιδιο καταστημα ... καλο ειναι αυτο αρα υπαρχει μια πτωτικη ταση στις καρτες γραφικων 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billvwrulez είπε

Επεσαν πολυ οι τιμες πριν 2-3 μερες ειχαν αλλες τιμες οι καρτες στο ιδιο καταστημα ... καλο ειναι αυτο αρα υπαρχει μια πτωτικη ταση στις καρτες γραφικων 

Τις ίδιες είχαν γιατί τις παρακολουθώ καιρό τώρα απλά τυχαίνει να φέρνει άλλες υλοποιήσεις , απλά η 3060 ήταν ένα 20αρικο επάνω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Τις ίδιες είχαν γιατί τις παρακολουθώ καιρό τώρα απλά τυχαίνει να φέρνει άλλες υλοποιήσεις , απλά η 3060 ήταν ένα 20αρικο επάνω

Ξέρεις τι γίνεται, σίγουρα έχει ετοιμοπαράδοτες κάρτες ( μόνο για σύνθεση pc) αλλά από την άλλη εκτός από ότι βγαίνει ελαφρώς ακριβότερα κάπου 30Ε έχει αλλά 30Ε έξοδα συναρμολόγησης και αλλά 30Ε έξοδα αποστολής και γιαυτο πήγα από eshop ... 

Βρηκα και αυτή βέβαια αλλά νομίζω ξεφεύγουμε 

https://www.plaisio.gr/zotac-vga-geforce-rtx-2060-6-gb_3665690

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Ξέρεις τι γίνεται, σίγουρα έχει ετοιμοπαράδοτες κάρτες ( μόνο για σύνθεση pc) αλλά από την άλλη εκτός από ότι βγαίνει ελαφρώς ακριβότερα κάπου 30Ε έχει αλλά 30Ε έξοδα συναρμολόγησης και αλλά 30Ε έξοδα αποστολής και γιαυτο πήγα από eshop ... 

Βρηκα και αυτή βέβαια αλλά νομίζω ξεφεύγουμε 

Από το να δώσεις 450 ή 500€ για 1660 super χίλιες φορές αυτή , δεν παύει να έχει κοντά 200€+ επάνω από πριν 2 χρόνια περίπου που είχε κυκλοφορήσει

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω κάρτα γραφικών μέχρι 400€ σας παρακαλώ αν ξέρετε σε κάποιο κατάστημα να έχουν πείτε μου διότι ψάχνω από τέλη Νοεμβρίου και ακόμη να βρω έχω όλο το σύστημα εκτός από την κάρτα 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, GolDRoger είπε

Παιδιά ψάχνω κάρτα γραφικών μέχρι 400€ σας παρακαλώ αν ξέρετε σε κάποιο κατάστημα να έχουν πείτε μου διότι ψάχνω από τέλη Νοεμβρίου και ακόμη να βρω έχω όλο το σύστημα εκτός από την κάρτα 

Αν βρούμε σε σένα θα το πούμε ;; Θα την αγοράσουμε εμείς !!! 😄😄😄😄

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Από το να δώσεις 450 ή 500€ για 1660 super χίλιες φορές αυτή , δεν παύει να έχει κοντά 200€+ επάνω από πριν 2 χρόνια περίπου που είχε κυκλοφορήσει

Δε ξέρω με αυτά που βλέπω τώρα 

μου φαίνεται καλή περίπτωση ..

Δημοσ.

Παντως και εγω πιστευω οτι επεσαν ελαχιστα οι τιμες τις τελευταιες μερες. μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Παντως σε αυτες τις τιμες εγω δε θα αγοραζα. Οποτε εισαι σχεδον ετοιμος, καταρχας λυσαμε το πρωτο θεματακι σου, εαν αξιζει να κανεις μπλιντ εφοσον δε θα παρεις καρτα ακομα. Μετα ανεβασες και το μπατζετ, και τωρα θες να παρεις και καρτα. Εγω λεω να αλλαξεις τον τιτλο σε μπλιντ 1500 ευρω μηπως και κανουμε αλλες 17 σελιδες, κουβεντα να γινεται :D

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

Παντως και εγω πιστευω οτι επεσαν ελαχιστα οι τιμες τις τελευταιες μερες. μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Παντως σε αυτες τις τιμες εγω δε θα αγοραζα. Οποτε εισαι σχεδον ετοιμος, καταρχας λυσαμε το πρωτο θεματακι σου, εαν αξιζει να κανεις μπλιντ εφοσον δε θα παρεις καρτα ακομα. Μετα ανεβασες και το μπατζετ, και τωρα θες να παρεις και καρτα. Εγω λεω να αλλαξεις τον τιτλο σε μπλιντ 1500 ευρω μηπως και κανουμε αλλες 17 σελιδες, κουβεντα να γινεται :D

χαχααχαχ

η αληθεια ειναι ξεφυγαμε λιγο αν και ειμαι στα 974 Ε αλλα χωρις καρτα γραφικων ...

κοιτα αν οι καρτες ηταν σε φυσιολογικες τιμες θα εβγαινε και το Pc πιο φθηνο τωρα επειδη δε πηρα κατευθειαν καρτα γραφικων ξεφυγα λιγο στη τιμη ....

Λεω να περιμενω μηπως πεσουν οι τιμες ..

Επεξ/σία από billvwrulez
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

η αληθεια ειναι ξεφυγαμε λιγο αν και ειμαι στα 974 Ε αλλα χωρις καρτα γραφικων ...

Τελικα παρηγγειλες;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Τελικα παρηγγειλες;

Ναι εγινε απο την Παρασκευη η παραγγελια στο eshop

PSU COOLERMASTER MWE GOLD-V2 650W MODULAR 80+ GOLD 1 Αμεσα Διαθέσιμο
  SSD KINGSTON SA2000M8/1000G A2000 1TB M.2 2280 PCIE GEN 3.0 X 4 NVME 1 Αμεσα Διαθέσιμο
  RAM PATRIOT PVS432G360C8K VIPER STEEL SERIES 32GB (2X16GB) DDR4 3600MHZ DUAL KIT 1 Αμεσα Διαθέσιμο
  ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS TUF GAMING Z490-PLUS (WI-FI) RETAIL 1 Αμεσα Διαθέσιμο
  ARCTIC FREEZER 34 ESPORTS - WHITE 1 Αμεσα Διαθέσιμο
  CPU INTEL CORE I5-10600K 4.10GHZ LGA1200 - BOX 1 Μη ελεγμένο
  CASE THERMALTAKE COMMANDER C33 TG ARGB EDITION 1 Αμεσα Διαθέσιμο
  • Like 4
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Ναι εγινε απο την Παρασκευη η παραγγελια στο eshop

PSU COOLERMASTER MWE GOLD-V2 650W MODULAR 80+ GOLD 1 Αμεσα Διαθέσιμο
  SSD KINGSTON SA2000M8/1000G A2000 1TB M.2 2280 PCIE GEN 3.0 X 4 NVME 1 Αμεσα Διαθέσιμο
  RAM PATRIOT PVS432G360C8K VIPER STEEL SERIES 32GB (2X16GB) DDR4 3600MHZ DUAL KIT 1 Αμεσα Διαθέσιμο
  ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS TUF GAMING Z490-PLUS (WI-FI) RETAIL 1 Αμεσα Διαθέσιμο
  ARCTIC FREEZER 34 ESPORTS - WHITE 1 Αμεσα Διαθέσιμο
  CPU INTEL CORE I5-10600K 4.10GHZ LGA1200 - BOX 1 Μη ελεγμένο
  CASE THERMALTAKE COMMANDER C33 TG ARGB EDITION 1 Αμεσα Διαθέσιμο

Μια χαρά τούμπανο, (μέχρι να πάρεις gpu) θα ανοίγει τις σελίδες στον chrome τρένο 😂 😂😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Μια χαρά τούμπανο, (μέχρι να πάρεις gpu) θα ανοίγει τις σελίδες στον chrome τρένο 😂 😂😂

Θα πάρω και κάρτα ...

Μέχρι να πάρω βάζω και την r9 380 να κάνω την δουλειά μου 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billvwrulez είπε

Θα πάρω και κάρτα ...

Μέχρι να πάρω βάζω και την r9 380 να κάνω την δουλειά μου 

Μην απαντάς... έχεις βάλει και την φάτσα του Βέγγου και δε μπορώ να μη σε τρολλαρω. Ελπίζω να μην παρεξηγείσαι... πλακιτσα κάνουμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...