Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ηθελα και μιλησα για κουτι, ξεφυγαμε στις 15 σελιδες τωρα. Παντως ενα καλο κουτι ειναι επενδυση και αμα δωσεις μια φορα λεφτα το κρατας για παρα πολυ καιρο. Εγω το carbide 540 το εχω απο τοτε που βγηκε, και δε σκοπευω να το αλλαξω ακομα.

• Like 1
  • Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TRILOBYTER είπε

Τι ηθελα και μιλησα για κουτι, ξεφυγαμε στις 15 σελιδες τωρα. Παντως ενα καλο κουτι ειναι επενδυση και αμα δωσεις μια φορα λεφτα το κρατας για παρα πολυ καιρο. Εγω το carbide 540 το εχω απο τοτε που βγηκε, και δε σκοπευω να το αλλαξω ακομα.

Δεν χρειαζονται μεγαλα κουτια με μεγαλους ανεμιστηρες πια. Πολυ παλια παιρναμε τετοια γιατι οι επεξεργαστες και οι καρτες γραφικων ετρεχαν πολυ ζεστα και επρεπε να υπαρχει πολυ καλο airflow. Επισης ακομη ηταν πολυ χρησιμοι οι παλιοι σκληροι δισκοι που και αυτοι επιαναν πολυ χωρο, και αν ηταν πανω απο 2 μεσα στο κουτι,ανεβαζαν θερμοκρασιες. Ακομη, τοτε οι δισκοι πανω απο 2Τ ηταν πανακριβοι και πολυ κοσμος ειχε ,ας πουμε,4 δισκους των 500gb η του 1Τ.

Τωρα ,μιλωντας παντοτε για mid range to strong mid range systems που ειναι οι περισσοτεροι χρηστες,ενα μεσαιο προς μικρο σε μεγεθος κουτι ειναι μια χαρα(οχι ομως πολυ μικρο)γιατι οι επεξεργαστες εχουν χαμηλοτερη καταναλωση και χαμηλοτερες θερμοκρασιες και καλυτερες τεχνικες προστασιας,οι καρτες γραφικων εχουν πολυ χαμηλοτερη καταναλωση και χαμηλοτερες θερμοκρασιες και οι περισσοτεροι πια αγοραζουν ssd,στους οποιους εχουν πεσει παρα πολυ οι τιμες.

Επομενως,σαφως και ο καθενας μπορει να εχει τις προτιμησεις του και το γουστο του που ειναι απολυτως σεβαστα,αλλα αντικειμενικα η εποχη των μεγαλων,βαριων κουτιων με τους πολλους και μεγαλους ανεμιστηρες,εχει περασει ανεπιστρεπτι.

Τελος το pc δεν ειναι μονο χρηση,ειναι και κεφι,εχει και την αισθητικη του πλευρα. Προσωπικα δεν αντεχω να εχω πανω απο 4 χρονια το πολυ το ιδιο κουτι,οσο και καλο να ειναι. Το βαριεμαι,θελω την αλλαγη,την διαφοροποιηση και το καινουργιο.

Επεξ/σία από benign
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 18/3/2021 στις 9:42 ΜΜ, JDROGAS είπε

Βουρ στον πατσα!

Έγινε η παραγγελία και περιμένω ...

να ρωτήσω κάτι έχω έναν HDD 3TB τώρα στο παλιό με ταινίες φωτογραφίες και βίντεο θέλω να τον τοποθετήσω στο καινούριο pc για τον ίδιο λόγο φωτό ταινίες κτλ 

απλα τον τοποθετώ και τον αναγνωρίζει το καινούριο σύστημα ;; Ή θα πρέπει να κάνω φορματ τον δίσκο ;; Γιατί εγώ θέλω να κρατήσω τα αρχεία (φωτό ταινίες κτλ)

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Έγινε η παραγγελία και περιμένω ...

να ρωτήσω κάτι έχω έναν HDD 3TB τώρα στο παλιό με ταινίες φωτογραφίες και βίντεο θέλω να τον τοποθετήσω στο καινούριο pc για τον ίδιο λόγο φωτό ταινίες κτλ 

απλα τον τοποθετώ και τον αναγνωρίζει το καινούριο σύστημα ;; Ή θα πρέπει να κάνω φορματ τον δίσκο ;; Γιατί εγώ θέλω να κρατήσω τα αρχεία (φωτό ταινίες κτλ

Οχι δεν χρειαζεται format,μην ανησυχεις.. Ακομα εδω βλεπω... 😁

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, niko13 είπε

Οχι δεν χρειαζεται format,μην ανησυχεις.. Ακομα εδω βλεπω... 😁

Έχουμε ακόμη τι νομίζετε αυτό ήταν κοιτάω και κάρτα γραφικών τώρα !! 😄😄😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, billvwrulez είπε

Έχουμε ακόμη τι νομίζετε αυτό ήταν κοιτάω και κάρτα γραφικών τώρα !! 😄😄😄

Στο υποθετικο σεναριο οπου οι τιμες πεφτουν στο κανονικο τους, θα κλαις τα λεφτα που εδωσες τωρα για καρτα. Η 1660 που τωρα κανει σχεδον 600 ευρω, εκανε απο 185 μεχρι 250 πριν λιγους μηνες. Απλα σκεψου και αυτο το σεναριο..

Ps: μαζι ποσταραμε 😛

Επεξ/σία από TRILOBYTER
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Στο υποθετικο σεναριο οπου οι τιμες πεφτουν στο κανονικο τους, θα κλαις τα λεφτα που εδωσες τωρα για καρτα. Η 1660 που τωρα κανει σχεδον 600 ευρω, εκανε απο 185 μεχρι 250 πριν λιγους μηνες. Απλα σκεψου και αυτο το σεναριο..

βΒεβαια υπαρχει και πιο φθηνη https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/zotac-vga-geforce-gtx-1660-super-twin-fan-6-gb_3619559

4 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Tι να περιμενεις;

Mηπως πεσουν;

ναι ..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Eισαι σιγουρος οτι υπαρχει τωρα που σου γραφω;🤣

ετσι γραφει στο site

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billvwrulez είπε

ετσι γραφει στο site

Πλακα κανω.....🙂

Θεωρω οτι θα εξαφανιστει σημερα-αυριο.

Τωρα εγω τι να σου πω 500 ευρω για καρτα γραφικων δεν θα τα εδινα.....αλλα εαν παιζεις δυστυχως ετσι ειναι.Να σε παρω στο λαιμο μου και να σου πω παρε τη; αυριο μπορει να βγαλει κι αλλος προσφορα,αλλα ειναι σαν να περιμενεις το τζοκερ.

Η γνωμη μου ειναι οτι δεν θα πεσουν οι τιμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Πλακα κανω.....🙂

Θεωρω οτι θα εξαφανιστει σημερα-αυριο.

Τωρα εγω τι να σου πω 500 ευρω για καρτα γραφικων δεν θα τα εδινα.....αλλα εαν παιζεις δυστυχως ετσι ειναι.Να σε παρω στο λαιμο μου και να σου πω παρε τη; αυριο μπορει να βγαλει κι αλλος προσφορα,αλλα ειναι σαν να περιμενεις το τζοκερ.

Η γνωμη μου ειναι οτι δεν θα πεσουν οι τιμες.

Η 1660 super απο 479 για τα τωρινα δεδομενα τι να πω ξερω εγω ...

56 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

ναι τo ξερω αλλα η Zotac VGA GeForce GTX 1660 Super Twin Fan 6 GB στα 479 ξερω εγω 

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/zotac-vga-geforce-gtx-1660-super-twin-fan-6-gb_3619559

Επεξ/σία από billvwrulez
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά ρε μαν η 1660S

Για αυτό τον λόγο αναφέραμε και το mSystems γιατί κάνει συναρμολόγηση και έχει πιο καλές τιμές στις κάρτες με 599 φαντάσου βάζεις 3060 Eagle και με 320 1660S

Edit :

Έτσι απο περιέργεια έφτιαξα την σύνθεση σου στο mSystems , με 1660S θα ήταν σαν να αγόραζες την κάρτα 374ε

build2.png.4ac1fd47e73c2cae31fc0062fea37955.png

Επεξ/σία από tsofras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...