NiKoSmile Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, billvwrulez είπε Δεν την εχει το eshop Αυτη εχει https://www.e-shop.gr/arctic-freezer-50-argb-1-x-120-mm-1-x-140-mm-p-PER.587745 Ήταν στο crazy sundays στα 36.9€ και εξαντλήθηκε αμέσως.
billvwrulez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Oι μνημες ειναι μια χαρα συμβατες. Η ψυκτρα εχει tdp 200w το θεωρω περιττο να βαλεις την duo,ασε που δεν την εχει και το eshop.😁 Nομιζω αποψε το e-shop θα με φασκελωσει..........θα βγει κανα χερι μουτζα 🤣🤣 Οποτε να μεινω στην αρχικη μου επιλογη ??
NiKoSmile Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 150W είναι η BeQuiet Pure Rock 2. Η arctic είναι 210W
billvwrulez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Οπως βλεπετε η duo ειναι πιο θορυβωδης 😉 Γλυτωσα το ξυλο απο την γυναικα !!! 😝😝
JDROGAS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, billvwrulez είπε Γλυτωσα το ξυλο απο την γυναικα !!! Ενταξει ειναι πολυ μικρη η διαφορα. Απλα ηθελα να δειξω οτι μερικα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται ουτε και ειναι αυτονοητα.
billvwrulez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, JDROGAS είπε Ενταξει ειναι πολυ μικρη η διαφορα. Απλα ηθελα να δειξω οτι μερικα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται ουτε και ειναι αυτονοητα. Ναι βρε το καταλαβα ενταξει η λογικη λεει οτι 2 ανεμιστηρες κανουν περισσοτερο θορυβο απο εναν ... απο θεμα ψυξης δε νομιζω να εχω θεμα ...
NiKoSmile Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Ότι και να πάρεις μέρα με την νύχτα θα είναι σε σχέση με τη μαμίσια, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις 1
mordred Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Να πω κι εγώ την άποψή μου και αν θέλεις την ακούς, επειδή κι εγώ έψαχνα μπας και πάρω τίποτα αλλά μάλλον μια χαρά είμαι ακόμα αντέχει το σύστημα που έχω (i7 3930k έχω με 1060 να φανταστείς και 1080p πάνε όλα πρίμα). Πρώτη πρόταση... Μη πάρεις καινούρια... Κατεμέ είναι αστείο να παίρνεις "καινούρια" όταν έχουν βγει νέες γενιές πιο "καινούριες" Βρίσκεις εδώ μέσα στις αγγελίες μια χαρά ryzen 3600 με εγγύηση στα 160€. Θα τον πάρεις με πολύ λίγα μεταφορικά. Μητρική αν δε βρείς μεταχείρα και δε κάνεις overclocking whatever. Απλά για μένα θα μπορούσες να πας σε σειρά 5xx ώστε στο μέλλον να μπορείς να κοτσάρεις και ryzen 5xxx (καλά με intel δε συζητάμε για τέτοια πράγματα γελάνε και οι πέτρες). Προφανώς μη πάρεις καινούρια κάρτα γραφικών αυτή τη στιγμή... Της κακομοίρας γίνεται... Πεταμένα λεφτά. Και έχεις και την LG24EA53 και θες καινούρια κάρτα γραφικών... Για ποιο λόγο ακριβώς;.... Για 1080p μιλάμε 60hz. Πάρε μία μεταχειρισμένη 1060 ή rx570 και θα είσα μια χαρά. Εκτώς αν θέλεις να πετάξεις τα λεφτά σου... Πάρε και έναν m2 ssd και είσαι κομπλέ. Αν και για μένα με τον evo850 καλά είσαι Κουτιά και τέτοια τώρα... Μια χαρά είναι και το bitfenix που έχεις. Αν κάνει θόρυβο πάρε αθόρυβους ανεμιστήρες... Τώρα ξέρω ίσως έχεις μπει στο τρυπάκι εγώ θέλω καινούρια δεν είμαι κανας γύφτος ή να θέλεις να αναπτερώσεις την ελληνική οικονομία αλλά όπως το δει ο καθένας. Αν πας για καινούριο καλά πεταμένα λεφτά... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από mordred
JDROGAS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 34 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Ναι βρε το καταλαβα ενταξει η λογικη λεει οτι 2 ανεμιστηρες κανουν περισσοτερο θορυβο απο εναν ... απο θεμα ψυξης δε νομιζω να εχω θεμα ... Προχωρα στο παρασυνθημα εισαι ετοιμος! Πιστευω το ειδες ετσι;;;;;;;;; Τωρα και hot-post Μπηκαμε στα hot 🤪
billvwrulez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Προχωρα στο παρασυνθημα εισαι ετοιμος! Πιστευω το ειδες ετσι;;;;;;;;; Τωρα και hot-post Μπηκαμε στα hot 🤪 Ειμαι ετοιμος για παραγγελια !!!
JDROGAS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, billvwrulez είπε Ειμαι ετοιμος για παραγγελια !!! Βουρ στον πατσα!
Tsiviotis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 15 ώρες πριν, tsofras είπε Εννοείται ότι είναι επένδυση το κουτί , εγώ κρατήθηκα αυτή τη φορά γιατί έχω αλλάξει 5 μέσα σε 1.5 χρόνο και όλα τα κουτιά ήταν της τάξης των 120ε + και πάντα έχανα την αξία στην μεταπώληση. Οπότε είπα θα το πάω λάου - λάου και αν δώ ότι το κρατάω το PC θα επενδύσω τότε και ας διώξω μετά το κουτί στα 50ε με 15ε χασούρα Τι τα έκανες τα κουτάκια ρε φίλε, τα overclockαρες; 🤪
tsofras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Tsiviotis είπε Τι τα έκανες τα κουτάκια ρε φίλε, τα overclockαρες; 🤪 lol πουλάω ολόκληρο το σύστημα δεν μου αρέσουν οι μισές δουλειές Και έτσι επειδή το αναφέραμε η μητρική που φοράει το Quest PC είναι ASUS PRIME B460-PLUS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα