Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε

Eγω παλευα για αρκετα χρονια και με τη ροη αερα αλλα και με το θορυβο (μιλαμε τωρα για 20 χρονια πισω).Τρυπες στα κουτια,φανακια ολων των ειδων τι μπορεις να φανταστεις.

Μια μερα ειπα μεσα μου θα πληρωσεις κουτι μια φορα και τελος.Κι ετσι εγινε.

Πηρα κουτι που εχει εξατμιση 14αρη,εμπρος 20αρη,επανω εξατμιση 20αρη,και πλαινο 23αρη.

Το πληρωσα το 2011-12 160 ευρω.Ειναι εντελως αθορυβο και με σωστη ροη/ποσοτητα αερα.

Αυτο εχω μεχρι σημερα και δεν προκειται να το αλλαξω οτι και να βαλω μεσα.

Εννοείται ότι είναι επένδυση το κουτί , εγώ κρατήθηκα αυτή τη φορά γιατί έχω αλλάξει 5 μέσα σε 1.5 χρόνο και όλα τα κουτιά ήταν της τάξης των 120ε + και πάντα έχανα την αξία στην μεταπώληση. Οπότε είπα θα το πάω λάου - λάου και αν δώ ότι το κρατάω το PC θα επενδύσω τότε και ας διώξω μετά το κουτί στα 50ε με 15ε χασούρα

• Like 1
  • Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εννοείται ότι είναι επένδυση το κουτί , εγώ κρατήθηκα αυτή τη φορά γιατί έχω αλλάξει 5 μέσα σε 1.5 χρόνο και όλα τα κουτιά ήταν της τάξης των 120ε + και πάντα έχανα την αξία στην μεταπώληση. Οπότε είπα θα το πάω λάου - λάου και αν δώ ότι το κρατάω το PC θα επενδύσω τότε και ας διώξω μετά το κουτί στα 50ε με 15ε χασούρα

Τα περισσοτερα φθηνα κουτακια ειναι καταρχην πολυ μικρα.Δεν μπορεις να στησεις εκει μεσα hardware......και τα περισσοτερα φουρφουρια που εχουν ειναι για πεταμα κανουν σαν φορτηγο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Eγω παλευα για αρκετα χρονια και με τη ροη αερα αλλα και με το θορυβο (μιλαμε τωρα για 20 χρονια πισω).Τρυπες στα κουτια,φανακια ολων των ειδων τι μπορεις να φανταστεις.

Μια μερα ειπα μεσα μου θα πληρωσεις κουτι μια φορα και τελος.Κι ετσι εγινε.

Πηρα κουτι που εχει εξατμιση 14αρη,εμπρος 20αρη,επανω εξατμιση 20αρη,και πλαινο 23αρη.

Το πληρωσα το 2011-12 160 ευρω.Ειναι εντελως αθορυβο και με σωστη ροη/ποσοτητα αερα.

Αυτο εχω μεχρι σημερα και δεν προκειται να το αλλαξω οτι και να βαλω μεσα.

Όποτε τι λες με αυτό το κουτί θα ησυχάσω ;;

https://www.e-shop.gr/case-thermaltake-commander-c33-tg-argb-edition-p-PER.819343
θα το κρατήσω και στην επόμενη αναβάθμιση ??

γιατί εδώ που φτάσαμε ας πάρω και ένα καλο κουτί να το κρατήσω ...

ΥΓ. Το βράδυ γίνεται η παραγγελία όποτε ότι είναι να πείτε πείτε τώρα !! 😄😄😄

Επεξ/σία από billvwrulez
Δημοσ.

Aμα θες και ποιο ακριβο να βρουμε!😁

16 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Όποτε τι λες με αυτό το κουτί θα ησυχάσω ;;

https://www.e-shop.gr/case-thermaltake-commander-c33-tg-argb-edition-p-PER.819343
θα το κρατήσω και στην επόμενη αναβάθμιση ??

γιατί εδώ που φτάσαμε ας πάρω και ένα καλο κουτί να το κρατήσω ...

ΥΓ. Το βράδυ γίνεται η παραγγελία όποτε ότι είναι να πείτε πείτε τώρα !! 😄😄😄

Ναι προχωρα!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Aμα θες και ποιο ακριβο να βρουμε!😁

Έχουμε ακόμη μέχρι το βράδυ !!!

ειμαι ακόμη ανοιχτός σε προτάσεις !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Πόσες σελίδες προλαβαίνουμε μέχρι το βράδυ;;; 😄

https://www.e-shop.gr/case-cougar-mx410-mesh-g-rgb-tempered-glass-side-window-rgb-fans-p-PER.645157

Όμορφο και με πολύ καλές κριτικές κουτί, σε τιμή κοντά στις χαμηλές του Σκρουτζ

Eγω επιασα τα 1000 παντως 😄

Nick ειναι πολυ μικρο το κουτι,δεν κανει.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Και εγώ αυτό έχω παραγγήλει γιατί δεν ήθελα να βγώ off budget και έχει γενικά καλά σχόλια. Απλά δεν ξέρω τι λέει απο θόρυβο για αυτό δεν το πρότεινα στον TS

Ο μεγαλύτερος θόρυβος προέρχεται από τις μαμαδίσιες ψύκτρες των CPUs που όταν γκαζώνουν :P κάνουν σαν αεριωθούμενο. Θα έπαιρνα αυτό το κουτί και ότι περισσέψει θα τα έδινα για ψύξη της CPU και θα ανέβαινα σε CPU ή σε μητρική και μνήμες.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον εδω εχω καταληξη ... Σημερα το βραδυ γινετα οι παραγγελια...δυο εκκρεμοτητες εχω ...

1. Οι μνημες RAM ειναι ok ?? ενας φιλος μου μου ειπε να κοιταξω αν ειναι συμβατες με την μητρικη 

2. Η ψυκτρα ειναι οk αυτη ???

image.png.1ddaa0fdedbee4f09ab43d6a143180a8.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Ο μεγαλύτερος θόρυβος προέρχεται από τις μαμαδίσιες ψύκτρες των CPUs που όταν γκαζώνουν :P κάνουν σαν αεριωθούμενο. Θα έπαιρνα αυτό το κουτί και ότι περισσέψει θα τα έδινα για ψύξη της CPU και θα ανέβαινα σε CPU ή σε μητρική και μνήμες.

Φρόντιζα για αυτό πήρα και μία BeQuiet Pure Rock 2

TS αλήθεια εσύ ψύκτρα?

Τώρα το είδα μία χαρά είναι και σχετικά αθόρυβη

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Φρόντιζα για αυτό πήρα και μία BeQuiet Pure Rock 2

TS αλήθεια εσύ ψύκτρα?

Τώρα το είδα μία χαρά είναι και σχετικά αθόρυβη

Αντί για καλύτερο κουτί θα την άλλαζα με μια Arctic Freezer 34 eSports Duο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Αντί για καλύτερο κουτί θα την άλλαζα με μια Arctic Freezer 34 eSports Duο!

Σε συγκριτικά που τις κοίταγα σε 10900κ αν θυμάμαι καλά παίζει να είχαν 2-3 βαθμούς διαφορά

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Σε συγκριτικά που τις κοίταγα σε 10900κ αν θυμάμαι καλά παίζει να είχαν 2-3 βαθμούς διαφορά

Δεν είναι μόνο η διαφορά θερμοκρασίας είναι και η ταχύτητα ψύξης άρα και λιγότερος θόρυβος!

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

1. Οι μνημες RAM ειναι ok ?? ενας φιλος μου μου ειπε να κοιταξω αν ειναι συμβατες με την μητρικη 

2. Η ψυκτρα ειναι οk αυτη ???

Oι μνημες ειναι μια χαρα συμβατες.

Η ψυκτρα εχει tdp 200w το θεωρω περιττο να βαλεις την duo,ασε που δεν την εχει και το eshop.😁

Nομιζω αποψε το e-shop θα με φασκελωσει..........θα βγει κανα χερι μουτζα 🤣🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...