billvwrulez Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Tωρα πλακα πλακα αφου εφτασες εκει γιατι δεν παιρνεις μια Ζ590; Ειδατε που δε φταιω εγω ???
JDROGAS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Aστο πες οτι δεν το ειπα......δεν εχει το eshop αυτη που θελεις........θα φτασεις 300 ευρω στο τελος.
niko13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Tωρα πλακα πλακα αφου εφτασες εκει γιατι δεν παιρνεις μια Ζ590; Ε πα να δω masterchef.. Tα θελει ο ποπος σου😁.. Αρχισε τωρα να ψαχνεις z590 με wifi....
billvwrulez Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Aστο πες οτι δεν το ειπα......δεν εχει το eshop αυτη που θελεις........θα φτασεις 300 ευρω στο τελος. 1 λεπτό πριν, niko13 είπε Ε πα να δω masterchef.. Tα θελει ο ποπος σου😁.. Αρχισε τωρα να ψαχνεις z590 με wifi.... https://www.e-shop.gr/mitriki-asus-prime-z590-a-retail-p-PER.524737 ??? 1
JDROGAS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, billvwrulez είπε Ειδατε που δε φταιω εγω ??? Εσυ φταις...ειπαμε να βαλουμε μια μητρικη της προκοπης και το πηγες 230 ευρω....ε στα 230 εχει και Ζ590 😁 Μόλις τώρα, billvwrulez είπε https://www.e-shop.gr/mitriki-asus-prime-z590-a-retail-p-PER.524737 ??? Δεν εχει wifi ομως....... 1
billvwrulez Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Εσυ φταις...ειπαμε να βαλουμε μια μητρικη της προκοπης και το πηγες 230 ευρω....ε στα 230 εχει και Ζ590 😁 Δεν εχει wifi ομως....... Αν ειναι πολυ καλυτερη απο την Z490 ποιος το @#$@ το wifi !!
JDROGAS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Oχι μια χαρα ειναι η Ζ490 μην δωσεις παραπανω χρηματα. Παρε την Asus εχει και hdmi και displayport η Gigabyte εχει μονο hdmi. 1
billvwrulez Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Oχι μια χαρα ειναι η Ζ490 μην δωσεις παραπανω χρηματα. Παρε την Asus εχει και hdmi και displayport η Gigabyte εχει μονο hdmi. εκλεισε !! 3
tsofras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, billvwrulez είπε εκλεισε !! Δεν βάζεις και άλλο ένα ανεμιστήρα γιατί βλέπω ότι το κουτί έχει μόνο έναν προεγκατεστημένο πίσω , τώρα με K επεξεργαστή και μόνο έναν ανεμιστήρα κρίμα είναι 2
TRILOBYTER Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ikorolis είπε εγώ έχω μόνο μια απορία (καθώς το βλέπω συχνά να συμβαίνει) γιατί προτείνετε ρε παιδιά τροφοδοτικό "Browze" Class για μένα απαράβατος κανόνας μιας και είναι η καρδία του μηχανήματος έτσι επιλέγω να είναι 80+ Gold το τροφοδοτικό και εννοείται επώνυμης μάρκας παραδέχομαι ότι έκανα υπερβολή που στο ... μηχάνημα μου και έβαλα Titanium Class αλλά όπως είπα όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό δεν παίζεις Τροφοδοτικό = καρδιά Οθόνη = τα μάτια σου Νομιζω ειναι ασφαλες να πουμε οτι bronze τροφοδοτικα απο επωνυμες εταιριες ειναι αξιοπιστα. Ετσι και αλλιως πριν μερικα χρονια το bronze ηταν το στανταρτ για τα περισσοτερα πισι, Ειναι τωρα τελευταια που παιζει πολυ το gold mainstream. Εχω bronze ocz 750w 10ετιας και δεν ειχα κανενα προβλημα για παραδειγμα.. Εδιτ - εγω εαν εδινα τοσα λεφτα θα κοιτουσα για κατι καλυτερο σε κουτι παντως, κριμα ειναι το μπιλντ. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από TRILOBYTER 1
billvwrulez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν βάζεις και άλλο ένα ανεμιστήρα γιατί βλέπω ότι το κουτί έχει μόνο έναν προεγκατεστημένο πίσω , τώρα με K επεξεργαστή και μόνο έναν ανεμιστήρα κρίμα είναι Ναι δίκιο έχεις ... υπάρχει κανένας όμως που δε κάνει πολύ θόρυβο ;;;; Γιατί σε αυτόν που έχω τώρα έχω βάλει δυο μπροστά και μου έχουν πάρει τα αυτιά ... 42 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Νομιζω ειναι ασφαλες να πουμε οτι bronze τροφοδοτικα απο επωνυμες εταιριες ειναι αξιοπιστα. Ετσι και αλλιως πριν μερικα χρονια το bronze ηταν το στανταρτ για τα περισσοτερα πισι, Ειναι τωρα τελευταια που παιζει πολυ το gold mainstream. Εχω bronze ocz 750w 10ετιας και δεν ειχα κανενα προβλημα για παραδειγμα.. Εδιτ - εγω εαν εδινα τοσα λεφτα θα κοιτουσα για κατι καλυτερο σε κουτι παντως, κριμα ειναι το μπιλντ. Μια χαρά μου φαίνεται το κουτί ... Εσυ ποιο κουτί θα έβαζες ;;; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από billvwrulez
TRILOBYTER Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δε μπορω να σου πω ποιο να βαλεις, και αυτο μια χαρα ειναι απλα θα εβαζα κατι ανωτερο. Ειναι καθαρα θεμα γουστου το κουτι. Γενικα πιστευω πιστευω σε καθε μπιλντ ενα 10% του ποσου καλου ειναι να πηγαινει στο κουτι.
catmaster Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, billvwrulez είπε εκλεισε !! Μεγειες 4 ώρες πριν, JDROGAS είπε Το dvd το χρειαζεσαι οπωσδηποτε; +1 το ίδιο ακριβως θα ρωτουσα (το μονο μηχανημα που εχω με dvd ειναι ενα παλιο που κουμπωνει σε tv για την ώρα της "φρουτοπίας" που κάθονται και χαζευουν τα μικρα)
JDROGAS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, catmaster είπε +1 το ίδιο ακριβως θα ρωτουσα (το μονο μηχανημα που εχω με dvd ειναι ενα παλιο που κουμπωνει σε tv για την ώρα της "φρουτοπίας" που κάθονται και χαζευουν τα μικρα) Για να του προτεινω αλλο κουτι......😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα