Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Nα τρολλάρω λίγο γιατί δεν κρατιέμαι...9 σελίδες νήμα και ακόμη ψάχνεις μητρική; Δηλαδή ρε φίλε αν διάλεγες γυναίκα, τι θα τράβαγε η κακομοίρα; Σε βλέπω μέχρι να αποφασίσεις να κοιτάς για μητρικές με ddr5

😂😂😂

1ον Εχω καταληξει στο συστημα ... (απλα ειμαι αναμεσα σε 2 motherboard)

2ον Για αυτο δεν ειναι το φορουμ ???

3ον Το να ψαχτεις 4-5 μερες για ενα pc που θα σταξεις 1500Ε και θα κρατησεις 5-6 χρονια λογικο

4ον Καραντινα εχουμε οποτε το τραβαμε λιγο παραπανω

5ον Οι γυναικες ειναι σαν το Λαχειο ....  😂😂😂

• Like 2
  • Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, niko13 είπε

Τωρα για να ριξω λαδι στη φωτια.. Psu βλεπω περιεργα πραγματα με τους πυκνωτες της coolermaster k οχι μονο..στο βιντεο κραζει το bronze, μην τρελαθεις, αλλα δεν κοιτας κανα corsair, seasonic να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο? 

Γιατι μας το κανεις αυτο τωρα πες μουυυυυυυ🤪

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Γιατι μας το κανεις αυτο τωρα πες μουυυυυυυ🤪

Ελα μωρε ποσο να παρει.. Κανα δυο σελιδες ακομα.. Βαστα 😁 κατσε κατω απο τη μπαρα.. 

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Nα τρολλάρω λίγο γιατί δεν κρατιέμαι...9 σελίδες νήμα και ακόμη ψάχνεις μητρική; Δηλαδή ρε φίλε αν διάλεγες γυναίκα, τι θα τράβαγε η κακομοίρα; Σε βλέπω μέχρι να αποφασίσεις να κοιτάς για μητρικές με ddr5

😂😂😂

Αντι να τρολλαρεις πες μας για την μητρικη ?? στα υπολοιπα εχω καταληξη ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Χωρίς πλάκα και χωρίς να τρολλάρω αυτή την φορά, έχω χάσει για ποιόν cpu μιλάμε(10600k ή 10400) και αυτή την ώρα δύσκολα θα ψάξω. Για την μητρική δεν ξέρω να σου πω, δεν είναι στο range μου, δεν θα έδινα τόσα λεφτά για wifi, και ούτε τόσα λεφτά σε μητρική ακόμη κι αν ξέρω οτι είναι η καρδιά του συστήματος. Δε θα πήγαινα για παραπάνω από msi a-pro σε z490 και σε τιμές eshop θα το σκεφτόμουν ακόμα και γι' αυτή

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

1ον Εχω καταληξει στο συστημα ... (απλα ειμαι αναμεσα σε 2 motherboard)

2ον Για αυτο δεν ειναι το φορουμ ???

3ον Το να ψαχτεις 4-5 μερες για ενα pc που θα σταξεις 1500Ε και θα κρατησεις 5-6 χρονια λογικο

4ον Καραντινα εχουμε οποτε το τραβαμε λιγο παραπανω

5ον Οι γυναικες ειναι σαν το Λαχειο ....  😂😂😂

άστους να λένε , εμένα μου πήρε 800+ σελίδες ποστ για να πάρω αμάξι , οπότε αναλογικά καλά είσαι 🤣

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Χωρίς πλάκα και χωρίς να τρολλάρω αυτή την φορά, έχω χάσει για ποιόν cpu μιλάμε(10600k ή 10400) και αυτή την ώρα δύσκολα θα ψάξω. Για την μητρική δεν ξέρω να σου πω, δεν είναι στο range μου, δεν θα έδινα τόσα λεφτά για wifi, και ούτε τόσα λεφτά σε μητρική ακόμη κι αν ξέρω οτι είναι η καρδιά του συστήματος. Δε θα πήγαινα για παραπάνω από msi a-pro σε z490 και σε τιμές eshop θα το σκεφτόμουν ακόμα και γι' αυτή

10600K 

Μα εχει και bluetooth  😂😂😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, niko13 είπε

Ελα μωρε ποσο να παρει.. Κανα δυο σελιδες ακομα..

Μην το παίζεις στοίχημα , τον προηγούμενο αιώνα έστηνα σε shop συνθέσεις και πετύχαινα συνέχεια παλικαράκια που ήταν αναποφάσιστα. :) 

Ενας χαρακτηριστικός ερχόταν δέκα μερες καθε μερα το πρωί και φτιάχναμε νεα σύνθεση , τις επόμενες δέκα μερες ερχόταν και το απογευμα (είχε αυξηθεί το αγχος του μάλλον), μετά εξαφανίστηκε για ενα μήνα και τελικά ήρθε με το παλιο του pc (ενα PII μιλάμε) να του κάνουμε "βελτιώσεις" 🤣🤣

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billvwrulez είπε

Κοιτα οι μητρικες ειναι παραπλησιες,πολυ καλες υλοποιησεις και οι δυο.Στα χαρακτηριστικα τους το μονο που ειδα ειναι οτι η asus εχει καλυτερη wifi card.

Ηδη χωρις ουσιαστικο λογο θα δωσεις 200+ ευρω για μητρικη εχεις ξεπερασει τα ορια.

Εγω ημουν στην asus χρονια,την τελευταια πενταετια θεωρω οτι εχει ψευτισει λιγακι,προτιμω τις gigabyte.Aλλα "περι ορεξεως κολοκυθοπιτα"

Παρε οποια κανεις κεφι απο χαρακτηριστικα ειναι πολυ καλες και οι δυο.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε

Κοιτα οι μητρικες ειναι παραπλησιες,πολυ καλες υλοποιησεις και οι δυο.Στα χαρακτηριστικα τους το μονο που ειδα ειναι οτι η asus εχει καλυτερη wifi card.

Ηδη χωρις ουσιαστικο λογο θα δωσεις 200+ ευρω για μητρικη εχεις ξεπερασει τα ορια.

Εγω ημουν στην asus χρονια,την τελευταια πενταετια θεωρω οτι εχει ψευτισει λιγακι,προτιμω τις gigabyte.Aλλα "περι ορεξεως κολοκυθοπιτα"

Να σαι καλα σε ευχαριστω .. Εχω καταληξη αυριο μεθαυριο θα κανω την παραγγελια απο eshop ...

14 λεπτά πριν, niko13 είπε

Ελα μωρε ποσο να παρει.. Κανα δυο σελιδες ακομα.. Βαστα 😁 κατσε κατω απο τη μπαρα.. 

15 λεπτά πριν, catmaster είπε

Φαντάσου να ψάχναμε για server....θα έφτανε 300+ σελίδες..... :) 

9 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Μην χαιρεστε !!! θα επανελθω για την καρτα γραφικων ....  😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Απαραδεκτος.. Εγω νομιζω πας για μια γρηγορη ξεπετα των 10 σελιδων κυριε. Εχει ενημερωθει ο ts πληρως για τις εναλλακτικες εστω κ ακριβοτερες σε ryzen?τι ετσι πετας intel k φευγεις? Οχι κυριε..

@billvwrulez μην παρεξηγηθεις αδερφε, τρολαρουμε ο ενας τον αλλο. Η κλεισουρα βλεπεις.. Και με τις δυο κομπλε θα εισαι.. 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Να σαι καλα σε ευχαριστω .. Εχω καταληξη αυριο μεθαυριο θα κανω την παραγγελια απο eshop ...

Tωρα πλακα πλακα αφου εφτασες εκει γιατι δεν παιρνεις μια Ζ590;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, niko13 είπε

Απαραδεκτος.. Εγω νομιζω πας για μια γρηγορη ξεπετα των 10 σελιδων κυριε. Εχει ενημερωθει ο ts πληρως για τις εναλλακτικες εστω κ ακριβοτερες σε ryzen?τι ετσι πετας intel k φευγεις? Οχι κυριε..

@billvwrulez μην παρεξηγηθεις αδερφε, τρολαρουμε ο ενας τον αλλο. Η κλεισουρα βλεπεις.. Και με τις δυο κομπλε θα εισαι.. 

Κοιταξε αν θες μπορεις να προτεινεις και μια συνθεση με Ryzen  ειμαι ανοιχτος σε προτασεις !!!

😂😂😂

1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε

Tωρα πλακα πλακα αφου εφτασες εκει γιατι δεν παιρνεις μια Ζ590;

😲😲😲

Επεξ/σία από billvwrulez

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...