thleorasakias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το ρουτερ αυτο.Το εχω 2 μηνες ξαφνικα σβηνουν ολα τα λαμπακια και κανει επανεκκινηση 3-4 φορες.Το εβγαλα απο το πολυμπριζο εβαλα καινουργιο και μου εκανε παλι τα ιδια.Το συνδεσα κατευθειαν στην πριζα μου το εκανε 2 φορες.Τωρα 2 μερες δεν μου το ξανακανε.Να ζητησω αλλαγη ρουτερ η μπορει να φταιει κατι αλλο.Για να βοηθησω εφερα ατομο και τσεκαρε πριζα κ.λ.π και λειτουργει σωστα.Θεμα συγχρονισμου δεν εχω.Βονταφον εχω. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2021 από thleorasakias
thleorasakias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 48 λεπτά πριν, bill2015 είπε Δοκίμασες με άλλο τροφοδοτικό μήπως ; Δεν εχω οχι.Του εκανα ρεσετ και δεν το χει ξανακανει απο τις 13:00.Επισης εβαλα ενα zte και αυτο δουλευε απροβληματιστα.Θα μου στειλουν καινουργιο ρουτερ παλι το ιδιο και εχει ο θεος.
Bourdoulas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Έχεις πάνω κάποιο PowerLine ή WiFi extender;
iliasleon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Στις 13/3/2021 στις 10:06 ΜΜ, thleorasakias είπε Δεν εχω οχι.Του εκανα ρεσετ και δεν το χει ξανακανει απο τις 13:00.Επισης εβαλα ενα zte και αυτο δουλευε απροβληματιστα.Θα μου στειλουν καινουργιο ρουτερ παλι το ιδιο και εχει ο θεος. ...το παλιο δεν θα στο παρουν πισω ,συνεβει αλαγη ρουτερ προσφατα στον αδερφο μου. Οταν το παραλαβεις δοκιμασε το καινουριο τροφοδοτικο με το παλιο ρουτερ?Κατα πασα πιθανοτητα ,τροφοδοτικο.Το ρουτερ που θα σου στειλουν θα ειναι το ιδιο?ή θα σου στειλουν το H300S?
thleorasakias Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Έχεις πάνω κάποιο PowerLine ή WiFi extender; οχι δεν εχω και το συνδεεω κατευθειαν στην πριζα. 4 ώρες πριν, iliasleon είπε ...το παλιο δεν θα στο παρουν πισω ,συνεβει αλαγη ρουτερ προσφατα στον αδερφο μου. Οταν το παραλαβεις δοκιμασε το καινουριο τροφοδοτικο με το παλιο ρουτερ?Κατα πασα πιθανοτητα ,τροφοδοτικο.Το ρουτερ που θα σου στειλουν θα ειναι το ιδιο?ή θα σου στειλουν το H300S? Το παλιο δεν το παιρνουν ετσι και αλλιως ποτε πισω.Με ρωτησαν ποιο απο τα δυο θελω ειπα παλι το ιδιο γιατι το h300s το εχω στυην δευτερη γραμμη απεναντι εχουμε εξοχικο με ενοικιαζωμενα.Απλα οταν το κανει μετα απο μιση ωρα ερχεται παλι στα ισια του και παλι απο ενα μηνα τα ιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα