Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρικο Ρεύμα elpedison

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα ομάδα μιας και νέος και έψαχνα δουλειά βρέθηκα να πάω σε τηλεφωνικο κέντρο με κύριο προϊόν το ρεύμα και το φυσικό αέριο που προσφέρει η elpedison απλώς επειδή Τρίτη αρχίζω εκπαίδευση και πρέπει να διαβάσω χίλια δυο πράγματα η μάνατζέρ του τμήματος μας,με είπε για να καταλάβω και να έχω εικόνα έναν λογαριασμό της Δ.Ε.Η και έναν της elpedison επειδή στο google δεν βρήκα τίποτα μπορεί να στείλει κάποιος εδώ και να τα συγκρίνω;Για να .πορεσω να καταλάβω γτ δεν έχω ιδέα από λογαριασμούς Υ.Γ έχουμε ΖενιΘ και δεν ξέρω κατά πόσο διαφέρει 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'elpedison λογαριασμός " αναζήτηση google σε εικόνες.

Απλά θα μάθεις τι είναι κοινά και τι διαφέρουν .

Ουσιαστικά μόνο η προμήθεια ρεύματος/αερίου διαφέρει και το πάγιο.

Όλα τα υπόλοιπα , ρυθμιζόμενες , (και στο ρεύμα τέλη , ΕΡΤ) είναι κοινά

Καλή επιτυχία :)

Επισκέπτης
16 ώρες πριν, korakios είπε

'elpedison λογαριασμός " αναζήτηση google σε εικόνες.

Απλά θα μάθεις τι είναι κοινά και τι διαφέρουν .

Ουσιαστικά μόνο η προμήθεια ρεύματος/αερίου διαφέρει και το πάγιο.

Όλα τα υπόλοιπα , ρυθμιζόμενες , (και στο ρεύμα τέλη , ΕΡΤ) είναι κοινά

Καλή επιτυχία :)

Με απλά λόγια είναι όλα ίδια εκτός από τιμή της Kw;που ουσιαστικά είναι η προμήθεια ρεύματος ;

1 λεπτό πριν, 'Μιχαλης Γ' είπε

Με απλά λόγια είναι όλα ίδια εκτός από τιμή της Kw;που ουσιαστικά είναι η προμήθεια ρεύματος ;

ναι , αλλά και το πάγιο.

Βέβαια θα μάθεις οτι σε κάποια προγράμματα εφαρμόζεται ρήτρα αναπροσαρμογής (ανάλογα τη χοντρική του ρεύματος αυξάνεται και η τελική χρέωση κιλοβατώρας) , φυσικά αυτά θα τα κρύβεις απο τους πελάτες και θα τους πασάρεις

έως και 30% φθηνότερα 🙃

ίσως και η elpedison να εφαρμόζει και χρέωση για Ειδικό Λογαριασμό για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΕΛΑΠΕ)

0,002 ευρώ/κιλοβατ

https://www.efsyn.gr/node/268488

και για αυτό φυσικά τσιμουδιά...

ξέχασα οτι στους όρους αναφέρεται και διακοπή έκπτωσης ανα πάσα στιγμή σε κάποια προγράμματα , οπότε ούτε στον παππά ....

Στις 13/3/2021 στις 12:07 ΜΜ, 'Μιχαλης Γ' είπε

Καλημέρα ομάδα μιας και νέος και έψαχνα δουλειά βρέθηκα να πάω σε τηλεφωνικο κέντρο με κύριο προϊόν το ρεύμα και το φυσικό αέριο που προσφέρει η elpedison απλώς επειδή Τρίτη αρχίζω εκπαίδευση και πρέπει να διαβάσω χίλια δυο πράγματα η μάνατζέρ του τμήματος μας,με είπε για να καταλάβω και να έχω εικόνα έναν λογαριασμό της Δ.Ε.Η και έναν της elpedison επειδή στο google δεν βρήκα τίποτα μπορεί να στείλει κάποιος εδώ και να τα συγκρίνω;Για να .πορεσω να καταλάβω γτ δεν έχω ιδέα από λογαριασμούς Υ.Γ έχουμε ΖενιΘ και δεν ξέρω κατά πόσο διαφέρει 

Κανονικά θα έπρεπε να σου δώσουν αυτοί δύο λογαριασμούς ως υπόδειγμα για να τους κοιτάξεις. Θα μου πεις σιγά το πράμα το βρίσκεις και εσύ στο net. Κατά τα άλλα, ότι σου είπε ο korakios. 

Επισκέπτης
31 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Κανονικά θα έπρεπε να σου δώσουν αυτοί δύο λογαριασμούς ως υπόδειγμα για να τους κοιτάξεις. Θα μου πεις σιγά το πράμα το βρίσκεις και εσύ στο net. Κατά τα άλλα, ότι σου είπε ο korakios. 

Στο ίντερνετ δεν βρήκα κάτι ένα απλό οικιακό λογαριασμό σοβαρά έψαξα και να τον κάνω σύγκριση με της ΔΕΗ 

Εγώ αναρωτιέμαι το έναντι τι διαφορά έχει 

2 ώρες πριν, korakios είπε

ναι , αλλά και το πάγιο.

Βέβαια θα μάθεις οτι σε κάποια προγράμματα εφαρμόζεται ρήτρα αναπροσαρμογής (ανάλογα τη χοντρική του ρεύματος αυξάνεται και η τελική χρέωση κιλοβατώρας) , φυσικά αυτά θα τα κρύβεις απο τους πελάτες και θα τους πασάρεις

έως και 30% φθηνότερα 🙃

ίσως και η elpedison να εφαρμόζει και χρέωση για Ειδικό Λογαριασμό για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΕΛΑΠΕ)

0,002 ευρώ/κιλοβατ

https://www.efsyn.gr/node/268488

και για αυτό φυσικά τσιμουδιά...

ξέχασα οτι στους όρους αναφέρεται και διακοπή έκπτωσης ανα πάσα στιγμή σε κάποια προγράμματα , οπότε ούτε στον παππά ....

Ισχύει ότι εφαμαρμοζει ΕΛΑΠΕ το είχα τσεκαρεις οι περισσότερες ιδιωτικές εταιρείες αλλά εγώ θέλω να μάθω ποιο συγκεκριμένα πράγματα όσο αφορά την πώληση για να καταλάβω γτ πραγματικά 21 ετών ανθρωπος δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά έμαθα από την μητέρα μου και από την εκπαίδευση πως 

Το εκκαθαριστικό έρχεται μια φορά το 4μηνο και το έναντι κάθε μήνα (στην elpedison τουλάχιστον) 

Στο έναντι λέει πχ ένα ποσό μειων τα τάδε €

Εσύ πόσα θα ξέρεις πως πρέπει να πληρώσεις στο έναντι ;

Ενώ το εκκαθαριστικό είναι πραγματική αξία που εκαψες  

20 λεπτά πριν, 'Μιχαλης Γ' είπε

Εγώ αναρωτιέμαι το έναντι τι διαφορά έχει 

το έναντι δεν είναι τίποτα δύσκολο , απλά χρεώνει στο περίπου μια υποτιθέμενη κατανάλωση και αφαιρείται στον εκκαθαριστικό

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
4 ώρες πριν, jeanthira7 είπε

Εχει η elpedison νυχτερινό τιμολόγιο?

ναι έχει , περισσότερα εδώ

https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/page/433/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...