yummyo165 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Καλημέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος επισκευής κασετόφωνου amstrad 464 (Cat" enter > press any button) Ξεκινά το κασετόφωνο να ρολαρι κανονικά μέχρι τη μέση του πλήκτρου play μόλις κλειδώσει κάτω κάτω σταματά το γύρισμα αλλά ακούγεται το μοτέρ να δουλεύει κανονικά.
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μήπως έχει χαλαρώσει/ ξεραθεί το λαστιχάκι του μοτέρ;
Invader Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Και βέβαια υπάρχει τρόπος.Λαστιχάκια από την πολυκαιρία θα θέλει.
yummyo165 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Το κοίταξα από ότι είδα ο προκάτοχος το είχε λύσει.... Η δεξιά τροχαλία που μπαίνει μέσα στην ρόδα της κασέτας είχε βγεί και έλειπε η ασφάλεια από Πάνο τύπου , μισοφέγγαρο και εσωτερικά έλειπε ένα ελατήριο πίεσης... Από ότι είδα στο , YouTube...ότι κανονικά υπάρχει. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο
Aris_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 πρεπει να υπαρχει set με γρανάζια γιατι ειναι cult οι 8bit μηχανάκια ειδικά UK, δες και στο retro club που υπάρχει Πρόσφατα Θέματα - Forum - RetroComputers.gr 1
yummyo165 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Πως θα τα ζητήσωΤο κοίταξα από ότι είδα ο προκάτοχος το είχε λύσει.... Η δεξιά τροχαλία που μπαίνει μέσα στην ρόδα της κασέτας είχε βγεί και έλειπε η ασφάλεια από Πάνο τύπου , μισοφέγγαρο και εσωτερικά έλειπε ένα ελατήριο πίεσης... Από ότι είδα στο , YouTube...ότι κανονικά υπάρχει. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο
toxotis70 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) @yummyo165, εχεις πμ... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2021 από toxotis70
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα