Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω τηλεόραση 50 ιντσών για σαλόνι. Οι γωνίες θέασης δεν είναι μεγάλες (το πολύ 20-25 μοίρες). Η χρήση της θα είναι κυρίως για ταινίες (συνδεδεμένη με android box). Θα ήθελα να έχει και mirroring - cast αν και θα μπορούσα να το θυσιάσω. Το μπάτζετ είναι στα 500 ευρώ.

Έχω ξεχωρίσει αυτές:

1)https://www.skroutz.gr/s/22644258/Samsung-UE50TU8502-Smart-4K-UHD-50.html

2)https://www.skroutz.gr/s/23518044/LG-49NANO816NA-Smart-4K-UHD-49.html

Ποια μου προτείνετε; Υπάρχει κάτι καλύτερο στα 500 ευρώ το πολύ;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Σε τι αποσταση?

2 - 2μισι μέτρα περίπου

Θέλω να έχει και έξοδο για να συνδέσω ηχεία με καρφί. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Επεξ/σία από challenger_4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, challenger_4 είπε

2 - 2μισι μέτρα περίπου

Θέλω να έχει και έξοδο για να συνδέσω ηχεία με καρφί. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Αφού η χρήση είναι ταινίες καλύτερα την 50TU8502 με VA panel αλλά καρφί δεν έχει για ηχεία.

Σε LG με VA panel LG 50NANO796 καρφί δεν έχει για ηχεία,

άλλες επιλογές με έξοδο με καρφί Panasonic TX50HX830E αλλά ξεφεύγει στο budget σου.

μετά σε 55" θα βρεις στο budget σου με καρφί αλλά ίσως να σου φαίνεται μεγάλη,

επίσης σε 50" με καρφί θα βρεις σε κινέζικες επώνυμες Hisense,TCL αλλά σε εικόνα είναι λίγο πιο κάτω από τις συγκεκριμένες Samsung,LG,Panasonic.

Επεξ/σία από listener
Δημοσ.

Σε αυτη που εχω τωρα εχω συνδέσει ενα συστημα 2.1 και ενα ζευγάρι creative.  

Αρα τα καταργω και πάω  σε ηχομπαρα με την καινουρια tv? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, challenger_4 είπε

2 - 2μισι μέτρα περίπου

ωχ

ειναι ξεπλενια αυτη συνδεσμολογια

τι ακριβως θες να συνδεσεις?

50αρα ειναι μικρη για τετοια αποσταση

εγω εχω 58 για αντιστοιχη

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

ωχ

ειναι ξεπλενια αυτη συνδεσμολογια

τι ακριβως θες να συνδεσεις?

50αρα ειναι μικρη για τετοια αποσταση

εγω εχω 58 για αντιστοιχη

Δεν θελω πανω απο 50 γι αυτη την αποσταση.  

Τωρα εχω lg 10 ετιας 37αρα...

Για ήχο  εχω συνδεσει ενα σύστημα  genius 2.1 και ενα ζευγάρι creative gigaworks t40.

Δημοσ.

Συγκριτικο για τις δυο που εβλεπες αρχικα.

https://www.youtube.com/watch?v=qEctkmFVIRc&t=234s

Γενικα, παρε αυτην που εχει την καλυτερη εικονα.Τα ηχεια μπορεις να βρεις τροπο να τα συνδεσεις και με καποιον ανταπτορα(η LG εχει RCA πχ).

Τηλεοραση αγοραζεις οποτε το κυριο κριτηριο ειναι η εικονα.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, bill36 είπε

Συγκριτικο για τις δυο που εβλεπες αρχικα.

https://www.youtube.com/watch?v=qEctkmFVIRc&t=234s

Γενικα, παρε αυτην που εχει την καλυτερη εικονα.Τα ηχεια μπορεις να βρεις τροπο να τα συνδεσεις και με καποιον ανταπτορα(η LG εχει RCA πχ).

Τηλεοραση αγοραζεις οποτε το κυριο κριτηριο ειναι η εικονα.

Πολύ καλό το βίντεο. Σύμφωνα με αυτό για γενική χρήση μάλλον καλύτερη η samsung (VA panel - καλύτερο μαύρο). Έχει λίγο χειρότερα χρώματα.. αλλά οκ, όπως λέει κι αυτός, αν δεν τις βάλεις δίπλα δεν θα το καταλάβεις.

Η QE50Q60T που μου πρότειναν είναι όντως καλύτερη;

Σχετικά με τη σύνδεση των ηχείων, δεν βλέπω αυτό να ειναι εφικτό αφού τα rca που έχουν από πίσω είναι είσοδοι.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, challenger_4 είπε

Πολύ καλό το βίντεο. Σύμφωνα με αυτό για γενική χρήση μάλλον καλύτερη η samsung (VA panel - καλύτερο μαύρο). Έχει λίγο χειρότερα χρώματα.. αλλά οκ, όπως λέει κι αυτός, αν δεν τις βάλεις δίπλα δεν θα το καταλάβεις.

Η QE50Q60T που μου πρότειναν είναι όντως καλύτερη;

Σχετικά με τη σύνδεση των ηχείων, δεν βλέπω αυτό να ειναι εφικτό αφού τα rca που έχουν από πίσω είναι είσοδοι.

στο πλαισιο παιζει η QE50Q60T στα 483 με 5ετη εγγυηση,μια χαρα τιμη...ειναι καλυτερη τεχνολογια qled σε σχεση με τις αλλες 2

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, challenger_4 είπε

Δεν θελω πανω απο 50 γι αυτη την αποσταση.  

Τωρα εχω lg 10 ετιας 37αρα...

Για ήχο  εχω συνδεσει ενα σύστημα  genius 2.1 και ενα ζευγάρι creative gigaworks t40.

θα δωσεις λεφτα για να πας απο 37 σε 50? θα το μετανοιωσεις τη πρωτη κιολας βδομαδα...

Δημοσ.
22 ώρες πριν, dukas77 είπε

στο πλαισιο παιζει η QE50Q60T στα 483 με 5ετη εγγυηση,μια χαρα τιμη...ειναι καλυτερη τεχνολογια qled σε σχεση με τις αλλες 2

Συγνωμη,δεν προσεξα οτι ειναι εισοδοι μονο τα RCA.

H  QE50Q60T ειναι καλυτερη απο την 8500 λογω του quantum panel και κατα πασα πιθανοτητα και απο την LG nano81,ειδικα αν καθεσαι στην ευθεια.

Τα διαφορα σαιτς δινουν την  QE50Q60T ελαφρως χειροτερη απο την nano86 σε γενικες γραμμες. 

Τσεκαρε λιγο αυτο το καναλι στο YouTube που εστειλα το λινκ.Εχει αρκετες συγκρισεις και σε φυσιολογικη θεαση και σε gaming.Πολλες εχουν και αγγλικους υποτιτλους πλην των ισπανικων.

Για το μεγεθος τωρα,εγω με την 49αρα nano866 καθομαι απο 2μ στο 90% των περιπτωσεων εως τα 2,5μ,οταν θελω να ειμαι στην απολυτη ευθεια, και μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος.Φυσικα οτι και να αγορασεις σε μια εβδομαδα θα το εχεις συνηθισει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...