Vasilisss11 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Εχω διπλωμα α1 για 125 κυβικα Θελω να αγορασω ενα μηχανακι 185 κυβικα καινουργιοο! Μπορω να την αγορασω στο ονομα μ η επειδη το διπλωμα μ δεν καλυβει τα κυβικα δε θα μπορω να την αγορασω στο ονομα μου;; (Υγ κανενας απο την οικογενεια μ δεν εχει το α2 διπλωμα στην προκειμενη περιπτωση για να την βαλει αυτος στο ονομα τ αν δε μπορω να την αγορασω) Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από Vasilisss11
greekfragma Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Βασίλη πόσο χρονών είσαι; Θα σου απαντήσω πλήρως μετά.
greekfragma Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ωραία άκου πως έχει το πράγμα. Ενήλικας είσαι και να πούμε οτι έχεις μυαλό. Θα σου πω επακριβώς τι συμβαίνει και αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Μπορείς να πας να το αγοράσεις το μηχανάκι στο όνομά σου. Ο έμπορος λεφτά θέλει και δε τον νοιάζουν τα υπόλοιπα. Να το ασφαλίσεις όμως ΔΕΝ μπορείς. Η ασφαλιστική θέλει Α2 δίπλωμα και αφού ούτε εσύ ούτε άλλος στην οικογένεια έχει Α2 χωρίς ασφάλεια δε μπορείς να βγεις στο δρόμο. Αν θες να πάρεις το ρίσκο να βρεις ασφαλιστή λαμόγιο για να πάρει κι αυτός τη προμήθειά του (δε τον νοιάζει τίποτε άλλο) θα σου πω που θα πάει το πράγμα. Θα κυκλοφορείς ένα μηχανάκι χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα και χωρίς την πραγματική ασφάλεια. Αν συμβεί το οτιδήποτε (δε μιλάμε για έλεγχο που θα φας πρόστιμα), μιλάω για ατύχημα ή δυστύχημα είτε το προκαλέσεις εσύ ή το προκαλέσει άλλος.....τότε αρχίζουν και σφίγγουν οι κ@λοι και ετοιμάσου για χοντρή ιστορία. Καταρχάς εσύ μπορεί να είσαι τέλειος οδηγός-χεράς-προσεκτικός. Ο άλλος όμως δε θα είναι. Όταν συμβεί λοιπόν η μλκια και έρθει τροχαία θα γίνει έλεγχος σε όλα. Θα βρεθείς λοιπόν με δίπλωμα και ασφάλεια που δεν σε καλύπτουν. Θα φας μαζί με το απλό δικαστήριο και ποινικό. Κατάσχεση της μηχανής. Και προφανώς αντί να σε αποζημιώσει όποια κάλυψη έχει το συμβόλαιο της ασφαλιστικής θα πληρώσεις τους πάντες εσένα, τον άλλον, τις ζημιές σου, τις ζημιές του ΚΑΙ τα δικαστικά ΟΛΑ. Μετά από όλα αυτά που σου γράφω και σε ενημερώνω το αν θα βγεις στο δρόμο έτσι είναι δική σου επιλογή. Εγώ στα γράφω να ξέρεις. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από greekfragma 5 4
Vasilisss11 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σ Εγω μενω σε χωριο κ οπως κ να το κανουμε ειναι πιο λασκα τα πραγματα Αν ας πουμε ανανεωσει η μανα μ η ο πατερασ μ διπλωμα κ βγαλουν α2 τουλαχιστον γλιτωνω την κατασχεση;; Θα ασφαλιστη το μηχανακι; Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από Vasilisss11
greekfragma Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Πόσα εικονίσματα έχει στο χωριό Βασίλη και στους δρόμους έξω από αυτό; Όχι δε την γλιτώνεις την κατάσχεση γιατί εσένα θα σταματήσουν πάνω στο μηχανάκι. Όχι τον πατέρα σου ή τη μάνα σου. Δηλαδή θες να μου πεις οτι σε χωριό τα 125κυβικά δε σου φτάνουν; Και δικάβαλο πάει το 125 μικρές διαδρομές και μια χαρά ανηφόρες τραβάει. Να φανταστώ ούτε κουβέντα για κράνος-μπουφάν-γάντια; Με το αθλητικό και το σορτσάκι άμα ζεστάνει ο καιρός έ; 2 2
Vasilisss11 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Οχι φιλε μ λανθανεις Χωρις κρανος δεν οδηγαω ποτε γτ νιωθω ανασφαλεια κ φοραω παντα μακρυ ρουχα μεχρι να αγορασω εξοπλισμο Απλως θελω να παρω το μηχανακι γτ μαρεσει αυτο να σ πω κ δε θελω να δωσω αδικα λευτα γ ενα π δε θελω ας πιυμε Αλλα εννεοιται κ σκεφτομαι να παρω παπι για ναμαι παντου νομιμος Απλα ζηταω γνωμες γτ δεν γνωριζα ακριβως ολα αυτα π μ πες... Κ εχεις δικιο καλυτερα να φυλαω τα ρουχα μ γ να εχω τα μισα Κ ευτυχως π υπαρχετε εσεις η μεγαλυτεροι κ πιο εμπειροι να μας ανοιγεται τα ματια 1 1
Dantε Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 E αμα ειναι να εισαι παρανομος γιατι να πας στα 185 κυβικα? Παρε ενα 650 ντε να το κανεις σωστα το πραγμα. 1
greekfragma Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μακάρι να λανθάνω. Πάντα κράνος και πάντα όρθιος να είσαι. Απόλαυσε το 125 σου και μην κάνεις κίνηση που αν έρθει η άσχημη στιγμή θα καταδικάσεις και σένα και την οικογένεια. Σε χωριό είσαι έχετε αρκετές ιστορίες και εκκλησάκια με συνομήλικούς σου στους δρόμους έξω από τα χωριά.
Vasilisss11 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Dantε είπε E αμα ειναι να εισαι παρανομος γιατι να πας στα 185 κυβικα? Παρε ενα 650 ντε να το κανεις σωστα το πραγμα. Χαχαχαχ Μόλις τώρα, Vasilisss11 είπε Χαχαχαχ Δεν ειμαιι εμπειρος για τοσα κυβικα αδερφε 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε Μακάρι να λανθάνω. Πάντα κράνος και πάντα όρθιος να είσαι. Απόλαυσε το 125 σου και μην κάνεις κίνηση που αν έρθει η άσχημη στιγμή θα καταδικάσεις και σένα και την οικογένεια. Σε χωριό είσαι έχετε αρκετές ιστορίες και εκκλησάκια με συνομήλικούς σου στους δρόμους έξω από τα χωριά. Να σε ρωτησω κανενα παπι ετσι προτεινεις κανενα;; Crypton r 115 σκεφτομαι🤔
StamTheMan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, Vasilisss11 είπε Απλως θελω να παρω το μηχανακι γτ μαρεσει αυτο να σ πω κ δε θελω να δωσω αδικα λευτα γ ενα π δε θελω ας πιυμε Ti αδικα λεφτα ρε μεγαλε; Αφου δε σε καλυπτει το διπλωμα,τελειωνει εκει η συζητηση. Παρε ενα μικρο μεχρι να βγαλεις διπλωμα που να σε καλυπτει,αλλιως μη ρωτας και παρε και 1000ρι.
greekfragma Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Vasilisss11 είπε Να σε ρωτησω κανενα παπι ετσι προτεινεις κανενα;; Crypton r 115 σκεφτομαι🤔 Αν πας σε επώνυμο γιαπωνέζο μια χαρά ότι πάρεις. Πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Όλα είναι θέμα τσέπης πόσο θες να το κρατήσεις και τι θες να κάνεις αργότερα. Στη θέση σου θα σκεφτόμουνα πόσο θέλω να το κρατήσω και ανάλογα θα αποφάσιζα. Αν ήταν να το κρατήσω 3χρόνια μέχρι τα 21 και το Α2 τότε θα έπαιρνα το φθηνότερο που δε βγάζει ζημιές ώστε αν θέλω να πάρω μεγαλύτερο τότε να έχει μείνει στην άκρη ένα ποσό. 1
thanasisxask Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, greekfragma είπε Πόσα εικονίσματα έχει στο χωριό Βασίλη και στους δρόμους έξω από αυτό; Όχι δε την γλιτώνεις την κατάσχεση γιατί εσένα θα σταματήσουν πάνω στο μηχανάκι. Όχι τον πατέρα σου ή τη μάνα σου. Δηλαδή θες να μου πεις οτι σε χωριό τα 125κυβικά δε σου φτάνουν; Και δικάβαλο πάει το 125 μικρές διαδρομές και μια χαρά ανηφόρες τραβάει. Να φανταστώ ούτε κουβέντα για κράνος-μπουφάν-γάντια; Με το αθλητικό και το σορτσάκι άμα ζεστάνει ο καιρός έ; Το τι μ@λ@κιες έχουμε κάνει μικροί στο χωριό με μηχανάκια δεν λέγετε, τα σκέφτομαι τώρα και ιδρώνω. Κάποιοι γλυτώσαμε και ήμαστε εδώ και κάποιοι όχι. Πραγματικά, και μοτοποδήλατο να καβαλήσεις, θέλει κράνος-μπουφάν-γάντια, αλλά το ποιο βασικό είναι το μυαλό να είναι μέσα στο κεφάλι. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα