Προς το περιεχόμενο

Jumper ezbook pro 3 futureproof?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει να αναβαθμίσω το jumper ezbook pro 3 ή να μαζέψω λεφτά για ένα desktop mid ranged workstation; Με ενδιαφέρει κυρίως αναβάθμιση σε cpu, να πέσουν οι θερμοκρασίες και να κάνω multitasking. Επίσης παρατηρώ ότι έχει και πολλή αδύναμη μπαταρία οπότε δεν ξέρω καν αν αξίζει να επιχειρήσω μια αναβάθμιση πάνω σε αυτό αν δεν αναβαθμίζεται και η μπαταρία του με κάποιο τρόπο. Δηλαδή το έχω στην πρίζα και έχω πολλές καρτέλες ανοιχτές και η μπαταρία σταδιακά πέφτει (σε balanced power mode). Εκτός και αν αλλάξω μέσα του cpu+ssd και πάω να μου φτιάξουν ένα καλώδιο με πιο ανεβασμένα τα amber (είμαι άσχετος από Φυσική). Αξίζει όλη αυτή η διαδικασία εν τέλει ή όχι;

Επεξ/σία από haralabosdelefes
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, haralabosdelefes είπε

Αξίζει να αναβαθμίσω το jumper ezbook pro 3 ή να μαζέψω λεφτά για ένα desktop mid ranged workstation; Με ενδιαφέρει κυρίως αναβάθμιση σε cpu, να πέσουν οι θερμοκρασίες και να κάνω multitasking. Επίσης παρατηρώ ότι έχει και πολλή αδύναμη μπαταρία οπότε δεν ξέρω καν αν αξίζει να επιχειρήσω μια αναβάθμιση πάνω σε αυτό αν δεν αναβαθμίζεται και η μπαταρία του με κάποιο τρόπο. Δηλαδή το έχω στην πρίζα και έχω πολλές καρτέλες ανοιχτές και η μπαταρία σταδιακά πέφτει (σε balanced power mode). Εκτός και αν αλλάξω μέσα του cpu+ssd και πάω να μου φτιάξουν ένα καλώδιο με πιο ανεβασμένα τα amber (είμαι άσχετος από Φυσική). Αξίζει όλη αυτή η διαδικασία εν τέλει ή όχι;

Εγω δινω ψηφο να μην του ριξεις καθολου λεφτα κ οικονομια για desktop οπως ειπες να βρεις την υγεια σου, αν δεν σου ειναι απαραιτητο το portability. Δεν νομιζω πως αλλαζει ο cpu του ετσι κ αλλιως. Αντε να εβαζες ssd. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...