maik42 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 εχω συνδεμενα στον υπολογιστη ενα set ηχείων 2.1, με την κλασικη συνδεση στην μητρικη . στα win 10 οταν ακουω απο τα ηχεια και συνδεσω τα ακουστικα (ειναι με συνδεση usb) σταματα αυτοματα η αναπαραγωγη του ηχου απο τα ηχεια και ακουγεται πλεον απο τα ακουστικα. ετσι ακριβως θελω να συμβαινει και στα win 7 που εχω σε 2ερο δισκο στον ιδιο υπολογιστη αλλα ο ηχος συνεχιζει να αναπαραγεται απο τα ηχεία. Τι μπορω να κανω ωστε η αναπαραγωγη να γινεται αυτοματα στα ακουστικα οταν τα συνδεω χωρις να χρειαζεται να αποσυνδεσω τα ηχεια;
micos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Για αυτόματα δεν ξέρω, αλλά αν κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο της έντασης->Συσκευές αναπαραγωγής, μπορείς να επιλέξεις από που θα ακούς με δεξί κλικ->Ορισμός ως προεπιλεγμένης στη συσκευή που θέλεις (ηχεία/ακουστικά κτλ)
maik42 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια δουλεψε. εκει που με μπερδευε ηταν οτι τα ακουστικα τα παρουσιαζε ως ηχεια usb και δεν τα εδινα σημασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα