JoannaK.T Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας είμαι σε μια σχολή αισθητικής και κάνω και μαθήματα με νυχια , αναγκαστικά από ότι καταλάβατε πρέπει να πάρω βερνίκια , έχω πάρει elixir τα μικρά με 3 κατι ευρώ αλλα μου κανει σαν νερά όταν τα στεγνώνω με το φουρνάκι οποτε επειδή δεν βρίσκω καμια άλλη μάρκα που να είναι οικονομική σκέφτηκα τις πούδρες νυχιών που υπάρχουν και αρκετά οικονομικές αλλα δεν ξέρω τι μάρκα να πάρω. Παίζει ρόλο η μάρκα? Αν έχετε καμια οικονομική πρόταση για ημιμονιμα ή πούδρες νυχιών παρακαλώ γραψτε μου . Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από JoannaK.T
lyda94 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Εγώ επαγγελματίας δεν είμαι, αλλά το ημιμόνιμο το κάνω μόνη μου εδώ και κάνα χρόνο! Έχω αγαπήσει τα rosalind ημιμόνιμα από Ali. Είναι πάμφθηνα και αντέχουν τουλάχιστον 3 εβδομάδες, μετά τα βγάζω! Στρώνουν πολύ ωραία και έχουν καλό βουρτσακι! Για την αρχή σου είναι καλή επιλογή, τσεκαρε τα. 1 2
AlexiaP Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, JoannaK.T είπε Γεια σας είμαι σε μια σχολή αισθητικής και κάνω και μαθήματα με νυχια , αναγκαστικά από ότι καταλάβατε πρέπει να πάρω βερνίκια , έχω πάρει elixir τα μικρά με 3 κατι ευρώ αλλα μου κανει σαν νερά όταν τα στεγνώνω με το φουρνάκι οποτε επειδή δεν βρίσκω καμια άλλη μάρκα που να είναι οικονομική σκέφτηκα τις πούδρες νυχιών που υπάρχουν και αρκετά οικονομικές αλλα δεν ξέρω τι μάρκα να πάρω. Παίζει ρόλο η μάρκα? Αν έχετε καμια οικονομική πρόταση για ημιμονιμα ή πούδρες νυχιών παρακαλώ γραψτε μου . Είμαι τεχνιτρια και ως επαγγελματίας σου προτείνω να συνεχίσεις με ημιμονιμα! Η πούδρες νυχιών είναι για διακόσμηση και δεν αντικαθιστούν το ημιμονιμο βερνίκι. Η elixir είναι μια αξιοπρεπής εταιρία αν αναλογιστούμε την ποιότητα και την τιμή! Αλλά όπως λέγαν οι παλαιοι «ότι πληρώνεις παίρνεις». Καλό θα ήταν να επενδύσεις στα ημιμονιμα βερνίκια σου! Αν και με όσα έγραψες καταλαβα ότι κάτι πάει λαθος μάλλον με το φουρνακι σου και δεν πολυμεριζει το χρωμα! Θα σου πρότεινα bioshev αρκετά οικονομική, και στην καλύτερη lalloo τα μικρά μπουκαλακια(κοστίζουν περίπου 6-7€) θα σε βγάλουν όμως ασπροπρόσωπη! 1
SB_1957 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 10 ώρες πριν, lyda94 είπε Εγώ επαγγελματίας δεν είμαι, αλλά το ημιμόνιμο το κάνω μόνη μου εδώ και κάνα χρόνο! Έχω αγαπήσει τα rosalind ημιμόνιμα από Ali. Είναι πάμφθηνα και αντέχουν τουλάχιστον 3 εβδομάδες, μετά τα βγάζω! Στρώνουν πολύ ωραία και έχουν καλό βουρτσακι! Για την αρχή σου είναι καλή επιλογή, τσεκαρε τα. Ρώτησα την κόρη μου που ασχολείται σχεδόν 4 χρόνια ερασιτεχνικά, αλλά εξυπηρετεί όλες τις φίλες της! Χρησιμοποιεί τα ίδια και είναι πολύ ευχαριστημένη και όντως κρατάνε πολύ και είναι πάμφθηνα! 2
JoannaK.T Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! Θα ψάξω ότι μάρκες που μου είπατε 17 ώρες πριν, AlexiaP είπε Είμαι τεχνιτρια και ως επαγγελματίας σου προτείνω να συνεχίσεις με ημιμονιμα! Η πούδρες νυχιών είναι για διακόσμηση και δεν αντικαθιστούν το ημιμονιμο βερνίκι. Η elixir είναι μια αξιοπρεπής εταιρία αν αναλογιστούμε την ποιότητα και την τιμή! Αλλά όπως λέγαν οι παλαιοι «ότι πληρώνεις παίρνεις». Καλό θα ήταν να επενδύσεις στα ημιμονιμα βερνίκια σου! Αν και με όσα έγραψες καταλαβα ότι κάτι πάει λαθος μάλλον με το φουρνακι σου και δεν πολυμεριζει το χρωμα! Θα σου πρότεινα bioshev αρκετά οικονομική, και στην καλύτερη lalloo τα μικρά μπουκαλακια(κοστίζουν περίπου 6-7€) θα σε βγάλουν όμως ασπροπρόσωπη! Σας ευχαριστώ πολύ!!! τα bioshev είναι οντος οικονομικά απλος στην σχολή μας ζήτησαν ημιμόνιμο που να θέλει φουρνάκι 😔 αλλά θα προσπαθήσω να πάρω και κάποιο άλλο φουρνάκι μήπως και φταίει αυτό 😊 20 ώρες πριν, lyda94 είπε Εγώ επαγγελματίας δεν είμαι, αλλά το ημιμόνιμο το κάνω μόνη μου εδώ και κάνα χρόνο! Έχω αγαπήσει τα rosalind ημιμόνιμα από Ali. Είναι πάμφθηνα και αντέχουν τουλάχιστον 3 εβδομάδες, μετά τα βγάζω! Στρώνουν πολύ ωραία και έχουν καλό βουρτσακι! Για την αρχή σου είναι καλή επιλογή, τσεκαρε τα. Ευχαριστώ πολύ!!! θα τα τσεκάρω 😊 Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από JoannaK.T
JoannaK.T Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Γεια σας έχω ξανα γράψει για ένα παρόμοιο θέμα αλλά θα τα ξαναπω είμαι σε ένα Ιεκ αισθητικής και ψάχνω για τροχάκι νυχιών και ένα φουρνάκι σε λίγο προσιτές τιμές και αν παίζει ρόλο η μάρκα τους γιατι βρίσκω από πολύ φθηνά μέχρι και πολύ ακριβά και δεν ξέρω τι να πάρω
eu@ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Γνώμη μου: μη πάρεις κάτι πολύ φθηνό και σου χαλάει όλη την ώρα ή δε κάνει καλή δουλειά. απο τη στιγμή που θα κανεις τη δουλειά σου μ αυτά, δώσε κάτι παραπάνω για να είσαι κομπλέ 1
Aelia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα κοιτάτε να πάρετε τους κόπτες της ruc ( δεν χαλάνε ποτέ όμως) τα έχω τώρα 5 χρόνια και είναι σαν καινούργια. Για τα φουρνάκια δείτε αν πχ το ημιμόνιμο βερνίκι είναι για uv και το φουρνάκι είναι για led τότε λογικό είναι να μην στεγνώνει.δειτε δλδ κ τα δυο να είναι συμβατά. Οι μάρκες έχει διάφορες..για μένα η κορυφαία είναι η Cristal. Έχω όμως κ σχεδόν όλες τις άλλες μάρκες και μια χαρά κρατάνε..το θέμα είναι να κάνετε σωστή προετοιμασία του νυχιού..αν δεν γίνει σωστή επεξεργασία τότε ναι δεν θα κρατήσει. Έχει μια τεράστια γκάμα προϊόντων..η γνώμη μου είναι τα αναλώσιμα να δοκιμάσετε τι σας βολεύει κι να αγοραζετε λίγα λίγα,αλλά τα σταθερά προϊόντα όπως κόπτες,φουρνάκια, αποστείρωση,φρεζακια, τροχό- να μην τσιγκουνευτητε γιατί στο τέλος θα ξανά αγοράσετε κ σύνολο χρημάτων θα είναι μεγαλύτερο.ελπιζω να βοήθησα. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2021 από Aelia 3
JoannaK.T Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μπορεί να σας έχω κουράσει και πάλι συγγνώμη , αλλά μπορεί κάποια/κάποιος να μου πει κάποια sait online Ελλινικά που θα μπορούσα να προμηθεύομαι gel , ημιμόνημα και τέτοια??
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Εχω μια ερωτηση για τα κοριτσια ,μπορω να χρησιμοποιησω καποιο υλικο που χρησιμοποιειτε για νυχια,για να χτισω βασεις σε λαπτοπ,που βιδωνουν επανω βιδες για να κρατανε τα πλαστικα; 1
JoannaK.T Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εχω μια ερωτηση για τα κοριτσια ,μπορω να χρησιμοποιησω καποιο υλικο που χρησιμοποιειτε για νυχια,για να χτισω βασεις σε λαπτοπ,που βιδωνουν επανω βιδες για να κρατανε τα πλαστικα; Κοίτα ρώτησα τον Πατέρα μου που πειραματίζεται με τέτοια και λέει ότι δεν θα κάνει για αυτήν την δουλειά , εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι παραπάνω 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, JoannaK.T είπε Κοίτα ρώτησα τον Πατέρα μου που πειραματίζεται με τέτοια και λέει ότι δεν θα κάνει για αυτήν την δουλειά , εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι παραπάνω Ειχα ακουσει οτι με καποιο ακρυλικο υλικο μπορει να χτιστει μια τετοια βαση. Και εγω επειδη ειμαι της δουλειας τρωγομαι,απλα δεν εχω ιδεα τι υλικα θα επρεπε να παρω για να πειραματιστω και εγω. Σε ευχαριστω παντως. 1
svetlana73 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μυστικά για να μην ξεφλουδίζει το ημιμονιμο βερνίκι νυχιών Οι τεχνίτριες συχνά αναρωτιούνται πώς να επιλέξουν τη σωστή βάση, ποια βάση για ημιμόνιμο βερνίκι είναι η καλύτερη, για να κρατάει «τρεις μήνες», χωρίς να ξεκολλάει και εννοείται να μη βλάπτει και τα νύχια… Βασικές προτάσεις εφαρμογής της βάσης: Το βασικό στρώμα πρέπει να εφαρμόζεται σε καλά απολιπανμένα, καθαρά και στεγνά νύχια. Φυσικά, μόνο αφού ολοκληρώσετε το μανικιούρ, διαμορφώσετε το σχήμα του νυχιού, βάλετε το Nail Dehydrator και το Bond Control. Απλώνουμε το πρώτο λεπτό στρώμα της βάσης και το στεγνώνουμε, το δεύτερο στρώμα απλώνουμε ισιώνοντας την επιφάνεια της πλάκας νυχιών. Βασικά λάθη που κάνουμε με τη βάση: Απλώνουμε πολύ λεπτή στρώση βάσης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός ότι θα φαίνονται όλες οι ανωμαλίες και τα κυματάκια των νυχιών. Εάν δεν σκληρύνετε αρκετά το νύχι, θα αρχίσει γρήγορα να σπάει και να ξεκολλάει. Πολύ παχύ στρώμα βάσης, ειδικά στα άκρα του νυχιού, θα δώσει περιττό όγκο στο νύχι. Ανεπαρκής χρόνος στεγνώματος Το στέγνωμα των νυχιών για λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED είναι λάθος. Η βάση θα σκληρυνθεί από πάνω, αλλά όχι μέσα. Κατά κανόνα ο χρόνος πολυμερισμού σε λάμπα UV αποτελεί 2 λεπτά, σε λάμπα LED – 30/60 δευτερόλεπτα, ανάλογα με το υλικό. Μπορεί να γίνει επιμήκυνση πλάκας νυχιών με την βάση; Ναι, εάν η βάση ταιριάζει στις απαιτήσεις μας (είναι πηχτή, χρησιμοποιείται για τεχνικές ισιώματος επιφάνειας κ.λπ.) Μπορούμε να απλώνουμε στα νύχια ημιμόνιμο βερνίκι χωρίς βάση; Οχι επειδή το έγχρωμο ημιμόνιμο βερνίκι μπορεί να βάψει με τη χρωστική του την ίδια την πλάκα του νυχιού και επίσης δεν θα κρατήσει στα νύχια. Ελπίζουμε ότι έχουμε δώσει αναλυτικές πληροφορίες ώστε να είναι πιο εύκολο για σας να επιλέξετε μια βάση. http://Nail-boutique.shop http://Nail-boutique.shop Γνωρίστε την PNB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα