adi32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Καλύτερα να το κλείσουν τελείως να γλιτώσει ο κόσμος από τις μπούρδες. 16 3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Εν τω μεταξύ, σε όλο το internet την ίδια εικόνα μοιράζονται όλοι όσοι γράφουν για την είδηση...
coffeex Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 17 λεπτά πριν, Floriniotis είπε VPN με την ip ιδιοκτήτη του λογαριασμού 😂 Μπα.. έχω τον κωδικό του wifi του γείτονα οπότε 😎 1
GamingRoom Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Λοιπον εχουμε και λεμε ... 1 μηνα τσαμπα απο την εγραφη την δικια μου , 1 μηνα τσαμπα απο την εγραφη της γυναικας μου , 1 μηνα τσαμπα απο την εγραφη του Πατερα μου , 1 μηνα τσαμπα απο την εγραφη της μανα μου ..... της πεθερας μου ... του πεθερου μου .... κτλπ ... μεχρι τωρα βλεπω 9 μηνες τσαμπα 4Κ ΝΕΤFLIX .... Ο ΤΣΑΜΠΑΣ ΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! 3
Athoz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Προβλέπεται πολλά 4K account (4 άτομα) να γίνουν SD (1 άτομο) με αυτή την κίνηση αν δεν κλείσουν για τα καλά. Επίσης στο 4Κ λογαριασμό μου η ποιότητα είναι πολύ κακή, με 50ρα σύνδεση, και αναρωτιέμαι αν η περυσινή υποβάθμιση ποιότητας έχει παραμείνει. 2
kostasgr78 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δεν πειράζει, ας κόψει τέτοιες δυνατότητες, θα γλεντήσει ο ανταγωνισμός και θα πάμε εκεί. Επίσης, θα πάει και το πειρατικό ακόμα πιο πολύ σύννεφο. 6
Hugo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Βάζεις τα mail του Netflix auto forward στους άλλους δύο που τον μοιράζεσαι και δεν χρειάζεται καν να σε ενοχλούν. 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 12 minutes ago, Athoz said: Προβλέπεται πολλά 4K account (4 άτομα) να γίνουν SD (1 άτομο) με αυτή την κίνηση αν δεν κλείσουν για τα καλά. Επίσης στο 4Κ λογαριασμό μου η ποιότητα είναι πολύ κακή, με 50ρα σύνδεση, και αναρωτιέμαι αν η περυσινή υποβάθμιση ποιότητας έχει παραμείνει. Nope, έχουμε κανονικά 15.25Mbps bitrate, δλδ το κανονικό. Επίσης το SD δεν παλεύεται... 1 2
johnnieinlab Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 28 λεπτά πριν, Merdock είπε Μου θύμισες τώρα την ιστορία που λέει ότι η NASA είχε χαλάσει εκατομμύρια για να φτιάξουν ένα στυλό που θα γράφει στο διάστημα και οι Σοβιετικοί απλά είπαν να χρησιμοποιήσουν μολύβι. Με λίγο ψάξιμο ανακαλύπτεις ότι η παραπάνω ιστορία έχει μικρή σχέση με την πραγματικότητα. https://en.wikipedia.org/wiki/Writing_in_space 6 1
basilis_k6 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Αναφορά σε κείμενο αποτελεί μέρος μιας δοκιμής που διεξάγει σε μικρό αριθμό λογαριασμών, με στόχο «να διασφαλίσει ότι τα άτομα που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο λογαριασμό, έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση από τον πραγματικό κάτοχο». μετάφραση: Αν το κόψουν μερικοί από όσους δουν το μήνυμα δεν θα το ξανακάνουμε. Το πολύ πολύ να σταματήσουμε να δινουμε και το 3ευρο και να πάμε στο θείο. Δεν έχεις δα και τίποτα να δουμε, με 5 σειρές θα μας κρατήσεις? 2 1
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Ας μη γελιομαστε. Δεν μας συμφέρει αλλά ξέραμε πως θα γίνει. Εταιρεία είναι όχι ίδρυμα να χαρίζει συνδρομές 2
thagro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δηλαδή τι ακριβώς θα κάνει? θα ζητά εναν κωδικούς που θα στέλνει στο mail αυτού που έχει το πρόγραμμά πχ?
aypnia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 57 λεπτά πριν, GamingRoom είπε Λοιπον εχουμε και λεμε ... 1 μηνα τσαμπα απο την εγραφη την δικια μου , 1 μηνα τσαμπα απο την εγραφη της γυναικας μου , 1 μηνα τσαμπα απο την εγραφη του Πατερα μου , 1 μηνα τσαμπα απο την εγραφη της μανα μου ..... της πεθερας μου ... του πεθερου μου .... κτλπ ... μεχρι τωρα βλεπω 9 μηνες τσαμπα 4Κ ΝΕΤFLIX .... Ο ΤΣΑΜΠΑΣ ΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Δεν ζει παντού, έχει ψοφήσει σε πολλές χώρες. Netflix no longer offers free trials in the US https://www.theverge.com/2020/10/13/21514661/netflix-free-trial-us-cancel-content-sampling-streaming Netflix quietly kills off its 1-month trial in Australia https://www.reviews.org/au/entertainment/netflix-australia-free-trial/ Netflix free trial UK: why the streaming platform has stopped 30 day free service https://www.yorkshireeveningpost.co.uk/arts-and-culture/film-and-tv/netflix-free-trial-uk-why-streaming-platform-has-stopped-30-day-free-service-3004475 NETFLIX TO CANCEL FREE TRIAL MONTH IN LATIN AMERICAN, CARIBBEAN AND EUROPEAN COUNTRIES https://nextvnews.com/netflix-to-cancel-free-trial-month-in-latin-american-caribbean-and-european-countries/ Ξεκίνησε και στην Ευρώπη το τέλος των trials, η σειρά της ανατολικής Ευρώπης που λογικά πιανόμαστε κι εμείς είναι κοντά..
Aurumnus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 50 λεπτά πριν, Konstantinos92 είπε οποιος δεν εχει χρηματα να αναθεωρήσει την ζωη του 1
thagro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μα αν μπεις στο πρόγραμμα, δε λέει κάπου να τη δώσουμε και σε φίλους τη σύνδεση ωστε να βλέπουν και αυτοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα