Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Εννοείται θα έσπαγε, αλλά τι πωλήσεις θα κάνουν τώρα και τι θα έκαναν αν έβγαινε στο steam..
xlinger Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Το Crash δεν είναι Call of Duty, δεν θα αργήσει να μπει στο Steam. 1
Arkin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Το παιξαμε λιγο σημερα με ενα φιλο το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο. Αρκετα δυσκολο οπως το 1 και για πλατινα τον χρονο θελει τρελο skill. Παλεψαμε για το δευτερο level και καναμε 51 δευτερολεπτα οταν θελει 43.82 για πλατινα σταυρο. Παιζει αψογα σε συστημα με 2600k και 270x amd καρτα σε full hd και 60fps. Αν βγει στο steam θα το παρω στο battle net δεν προκειται. 3
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, Arkin said: Το παιξαμε λιγο σημερα με ενα φιλο το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο. Αρκετα δυσκολο οπως το 1 και για πλατινα τον χρονο θελει τρελο skill. Παλεψαμε για το δευτερο level και καναμε 51 δευτερολεπτα οταν θελει 43.82 για πλατινα σταυρο. Παιζει αψογα σε συστημα με 2600k και 270x amd καρτα σε full hd και 60fps. Αν βγει στο steam θα το παρω στο battle net δεν προκειται. Ultrawide support ή δεν βλέπουν τα λεφτά μου, once again... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2021 από GeorgeMan
Arkin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Ultrawide support ή δεν βλέπουν τα λεφτά μου, once again... Αυτο βολευεται ηδη εχουν βγει patch ακομα και για 32:9. Με το battle net τι θα γινει. Και εδω και πανω απο χρονο εχω πει να μην ξανα κατεβασω σπασμενο παιχνιδι αγοραζω τα παντα σε steam/origins/uplay/epic και προτιμαω να μην το παιξω καθολου απο το να το βαλω στον υπολογιστη σπασμενο. 1
RPDrummer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Το δοκίμασα λίγο. Από χειρισμό είναι το ίδιο με τα προηγούμενα, αλλά στο slide όταν πηδάς σου κόβει την φόρα σε σχέση με το 2ο και 3ο παιχνίδι. Από δυσκολία μου φαίνεται ότι την έχουνε αυξήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα