l337 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους! Πήγα το απόγευμα στο ΚΤΕΟ να το περάσω για πρώτη φορά (4 χρόνια από την αγορά) και με ενημερώσανε πως δεν μπορεί να περάσει γιατί βλέπουν άλλον Αρ. Κινητήρα. Μου είπαν πως πρέπει να πάω από την αντιπροσωπεία που το αγόρασα και ύστερα από το Υπουργείο για να διορθώσουν την άδεια κλπ. και μέχρι τότε δεν μπορεί να περάσει ΚΤΕΟ. Δεν έχω πειράξει/αλλάξει τίποτα στο αυτοκίνητο και είναι Opel Astra. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Το έχει ξανακούσει ή έχει συμβεί σε κάποιον; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. 2
greekfragma Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Την μλκια την έκανε ο τύπος στο Υπουργείο που έκανε την 1η έκδοση άδειας. Την 2η μλκια την έκανε ο πωλητής που σου παρέδωσε το αυτοκίνητο και δεν έλεγξε τα στοιχεία της άδειας οτι είναι σωστά. Έχει ξαναγίνει και γίνεται συνεχώς σε νέες άδειες γιατί βάζουν έναν τυπάκο να τρέχει να τους εκδίδει άδειες με γρηγορόσημο. 1 2
l337 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 4 minutes ago, greekfragma said: Την μλκια την έκανε ο τύπος στο Υπουργείο που έκανε την 1η έκδοση άδειας. Την 2η μλκια την έκανε ο πωλητής που σου παρέδωσε το αυτοκίνητο και δεν έλεγξε τα στοιχεία της άδειας οτι είναι σωστά. Έχει ξαναγίνει και γίνεται συνεχώς σε νέες άδειες γιατί βάζουν έναν τυπάκο να τρέχει να τους εκδίδει άδειες με γρηγορόσημο. Κατάλαβα... δηλαδή έμπλεξα. Αν γνωρίζεις φυσικά, στην αντιπροσωπεία μου είπε να πάω πρώτα (και μετά Υπουργείο) για να το ελέγξουνε και να δούνε από που έχει γίνει το λάθος; Θα πάρω κάποιο χαρτί που θα πρέπει να πάω μετά στο υπουργείο;
greekfragma Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, l337 είπε Κατάλαβα... δηλαδή έμπλεξα. Αν γνωρίζεις φυσικά, στην αντιπροσωπεία μου είπε να πάω πρώτα (και μετά Υπουργείο) για να το ελέγξουνε και να δούνε από που έχει γίνει το λάθος; Θα πάρω κάποιο χαρτί που θα πρέπει να πάω μετά στο υπουργείο; βασικά θα πας στην αντιπροσωπεία για να διορθώσουν τη δικιά τους μλκια. δε θα τρέχεις εσύ Υπουργείο για την πατάτα τους. Άσχετα αν πέρασαν 4έτη. Μη μασάς. Θα πας ευγενικά και θα πεις ήρθα να διορθώσετε ένα λάθος που έγινε κατά την πώληση του αυτοκινήτου που έγινε από εσάς την τάδε ημερομηνία. 1 1
l337 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 8 minutes ago, greekfragma said: βασικά θα πας στην αντιπροσωπεία για να διορθώσουν τη δικιά τους μλκια. δε θα τρέχεις εσύ Υπουργείο για την πατάτα τους. Άσχετα αν πέρασαν 4έτη. Μη μασάς. Θα πας ευγενικά και θα πεις ήρθα να διορθώσετε ένα λάθος που έγινε κατά την πώληση του αυτοκινήτου που έγινε από εσάς την τάδε ημερομηνία. Σ' ευχαριστώ. Αναγκαστικά θα πρέπει να βρω χρόνο την Τρίτη το πρωί να πάω αντιπροσωπεία και να το πασάρω κάπως έτσι εφόσον έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης. Επίσης μετά μου είπαν να περάσω πάλι από το ΚΤΕΟ μέχρι Τετάρτη απόγευμα και αν δεν έχει επιλυθεί το ζήτημα (που δεν θα έχει επιλυθεί) να μου βγάλουν για 30 μέρες προσωρινή άδεια ή κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, μεγάλο μπέρδεμα και έχω πρόβλημα και με τον χρόνο λόγω περίεργων ωραρίων στη δουλειά.
greekfragma Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μιλάς τηλεφωνικά το αμεσότερο με την αντιπροσωπεία και στέλνεις και γραπτώς ένα email σκανάρωντας και επισυνάπτοντας το συμβόλαιο πώλησης του αυτοκινήτου που φαίνεται ξεκάθαρα ημερομηνία και ποιος πωλητής εξυπηρέτησε. εξηγείς τι ζητάς και τους ζητάς γραπτώς ένα ραντεβού για να πας την 1η λανθασμένη άδεια και να σου δώσουν μια διορθωμένη. αν δε τα κάνεις γραπτώς θα ταλαιπωρηθείς σε περίπτωση που το παίξουν "δυσκοίλιοι". γραπτώς έχεις τη δυνατότητα για να τους "τρέξεις" αν φανούν απρόθυμοι να διορθώσουν το λάθος τους. 1
l337 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Οκ, θα φροντίσω να το κάνω έτσι. Σ' ευχαριστώ. Είχα ακούσει για λάθος Αρ. Πλαισίου στην άδεια αλλά για λάθος Αρ. Κινητήρα πρώτη φορά ακούω...
greekfragma Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Στη κολλητή μου αντί για επαρχία δήλωσαν λάθος έδρα αστικό κέντρο και το αυτοκίνητο έπρεπε να πληρώσει αυξημένα ασφάλιστρα. Μην αγχώνεσαι....Με τα κατάλληλα χαρτιά θα φροντίσουν αυτοί με τον ίδιο άνθρωπο να διορθωθεί. Εσύ θα χρειαστεί απλά 1 επίσκεψη στην αντιπροσωπεία και 1επίσκεψη στο ΚΤΕΟ για την προσωρινή βεβαίωση ενός μήνα 1
Joshua21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 36 λεπτά πριν, l337 είπε Είχα ακούσει για λάθος Αρ. Πλαισίου στην άδεια αλλά για λάθος Αρ. Κινητήρα πρώτη φορά ακούω... Και στον αριθμό κινητήρα μπορεί να γίνει λάθος, απλά στο πλαίσιο είναι πιο σύνηθες μια και έχει περισσότερους χαρακτήρες/ψηφία. Το πιο πιθανό πάντως είναι το λάθος να το έκανε ο υπάλληλος του υπουργείου τη στιγμή που πληκτρολογούσε τα στοιχεία για την εκτύπωση της άδειας, το να είχαν τα πιστοποιητικά τελωνείου λάθος αριθμό είναι λίγο απίθανο. Έναν έλεγχο πάντως μπορείς να τον κάνεις και μόνος σου, δες αν ο αριθμός κινητήρα στην άδεια συμφωνεί με τον αριθμό κινητήρα στο τιμολόγιο.
meletis_m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Στις 12/3/2021 στις 7:38 ΜΜ, l337 είπε Καλησπέρα σε όλους! Πήγα το απόγευμα στο ΚΤΕΟ να το περάσω για πρώτη φορά (4 χρόνια από την αγορά) και με ενημερώσανε πως δεν μπορεί να περάσει γιατί βλέπουν άλλον Αρ. Κινητήρα. Μου είπαν πως πρέπει να πάω από την αντιπροσωπεία που το αγόρασα και ύστερα από το Υπουργείο για να διορθώσουν την άδεια κλπ. και μέχρι τότε δεν μπορεί να περάσει ΚΤΕΟ. Δεν έχω πειράξει/αλλάξει τίποτα στο αυτοκίνητο και είναι Opel Astra. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Το έχει ξανακούσει ή έχει συμβεί σε κάποιον; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Ίδιο πρόβλημα είχα . Το λάθος έχει γίνει απο τόν υπάλληλο που εκδώθηκε η 1η άδεια κυκλοφορίας. Θα πάρεις στην Opel και θα ζητήσεις τήν έγκριση τύπου του οχήματος - μοντέλου μαζί με τόν αριθμό πλαισίου . Θα σου τα στείλουν και θα πάς να διορθώσεις τήν άδεια σου. 23 ώρες πριν, l337 είπε Οκ, θα φροντίσω να το κάνω έτσι. Σ' ευχαριστώ. Είχα ακούσει για λάθος Αρ. Πλαισίου στην άδεια αλλά για λάθος Αρ. Κινητήρα πρώτη φορά ακούω... Εμένα απο το εργοστάσιο ο κωδικός ήταν : 5 ψήφιος και στήν άδεια ήταν 4 ψήφιος .
korakios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Γιατί να τρέξει ο ίδιος και όχι η αντιπροσωπία ? Στην τελική τα πληρώνουμε ως έξτρα ταρίφα , όχι και να τα κάνουν λάθος ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα