Προς το περιεχόμενο

Μαύρη οθόνη σε laptop HP PAVILION DV6-6135EV

Zerg13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://support.hp.com/gr-el/drivers/selfservice/HP-Pavilion-dv6-Entertainment-Notebook-PC-series/5082212/model/5141720
https://www.shop13.gr/hp-pavilion-dv6-6135ev-lz460ea-p-95020.html

η καρτα γραφικων αυτη που βλεπεται radeon HD6770M μαζι με μια intel hd 3000. Και η cpu αυτη.

εχει ενημερωμενα driver για τις καρτες γραφικων. Στο device manager βγαζει μονο ενα θαυμαστικο, και λογικα ειναι τα card reader που εχει.

8gb ram εχω και ssd. 
μου κανει μια μαυρη οθονη και παγωμα κατα την εκκινηση και ενα παγωμα παλι χωρις μαυρη οθονη κατα το shutdown. 

ξερει κανεις πως το λυνω;

Επεξ/σία από Zerg13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

28 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εχεις βαλει drivers εκτος απο του κατασκευαστη πχ εχεις κατεβασει απο AMD η Intel ?

Εχω βαλει ενα crimson edition beta radeon hd αλλα το εκανε και απο πριν;

Διαβασα οτι επειδη κανει εναλλαγη τις καρτες πρεπει να βαλεις απο την σελιδα του κατασκευαστη αλλα επειδη εχει μονο για 7 οπως ειδα αν εχεις δεκαρια θα πρεπει στο αρχειο εγκαταστασης να αλλαξεις στις ιδιοτητες την συμβατοτητα να βαλεις για 7αρια και να τσεκαρεις το κουτακι κατω που λεει για δικαιωματα διαχειριστη.

Δεν εχεις γραψει λειτουργικο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εφαγα τα νιατα μου να δοκιμαζω drivers, ακομα και οταν αλλαζουν τα driver μπαινουν με μαυρη οθονη...3 ωρες χαλασα.

τα παλια driver της intel δεν μπαινιυν καν. Μπηκε μονο ο παλιος driver στην Ati και δεν ελυσε το προβλημα.

Η radeon ειναι το προβλημα. Οταν εβγαλα τον driver τελειως μπηκε γρηγορα. Υπαρχουν 2 driver ενας beta και ενας κανονικος στην σελιδα της amd. Παιζουν κανονικα αλλα δημιουργουν αυτο το προβλημα

αυτη την στιγμη εχω και ενα μεγαλυτερο προβλημα, που μαλλον το ειχα και απο πριν. Η radeon δεν τρεχει ποτε στο παιχνιδι οτι και αν τρεξω.

αν παω στα graphic settings και επιλεξω μια εφαρμογη, μου βγαζει και στις 2 περιπτωσεις (εξοικονομιση ή βελιστη αποδοση) την intel. Παρολο που ο driver εχει εγκατασταθει κανονικα. Πως βλεπω ποια καρτα χρησιμοποιειται καθε στιγμη για να σιγουρευτω οτι υπαρχει προβλημα και πως το φτιαχνω;

Επεξ/σία από Zerg13

Ειναι λιγο μπερδεμα αυτο με τις δυο καρτες. Θυμαμαι παλια που ειχα ενα εκανα δεξι κλικ πανω στο αρχειο και επελεγα με ποια καρτα θα παιξει.

Ισως να μπορεις μεσα απο την εφαρμογη της Ati-Amd να επιλεξεις με ποια καρτα θα δουλευει το καθε παιχνιδι.

Εχεις ενα driver με θαυμαστικο πατα πανω σε αυτο δεξι κλικ και ιδιοτητες, πας λεπτομεριες και στην ιδιοτητα επιλεγεις αναγνωριστικα υλικου κανεις αντιγραφη την τιμη απο κατω την πρωτη και κανεις αναζητηση στον γουγλη να δεις τι ακριβως ειναι η γραψε τον εδω να το ψαξω εγω.

Να σου πω στο GPU-Z σου λεει και τις δυο καρτες; Μεσα στο Bios εχει καμια επιλογη μερικα εχουν αν θα ειναι στο αυτοματο η θα δουλευει αναγκαστικα μια απο τις δυο καρτες.

Στις 13/3/2021 στις 10:28 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Ειναι λιγο μπερδεμα αυτο με τις δυο καρτες. Θυμαμαι παλια που ειχα ενα εκανα δεξι κλικ πανω στο αρχειο και επελεγα με ποια καρτα θα παιξει.

Ισως να μπορεις μεσα απο την εφαρμογη της Ati-Amd να επιλεξεις με ποια καρτα θα δουλευει το καθε παιχνιδι.

Εχεις ενα driver με θαυμαστικο πατα πανω σε αυτο δεξι κλικ και ιδιοτητες, πας λεπτομεριες και στην ιδιοτητα επιλεγεις αναγνωριστικα υλικου κανεις αντιγραφη την τιμη απο κατω την πρωτη και κανεις αναζητηση στον γουγλη να δεις τι ακριβως ειναι η γραψε τον εδω να το ψαξω εγω.

Να σου πω στο GPU-Z σου λεει και τις δυο καρτες; Μεσα στο Bios εχει καμια επιλογη μερικα εχουν αν θα ειναι στο αυτοματο η θα δουλευει αναγκαστικα μια απο τις δυο καρτες.

Δεν υπαρχουν θαυμαστικα.

το gpuz βλεπει κανονικα και τις 2 καρτες αλλα τα windows αναγνωριζουν μονο την intel και σαν υψηλη επιδοση η radeon δεν φαινεται πουθενα, παρολο που εχει κανονικα drivers. Στο bios τα δοκιμασα και fixed κ dynamic τιποτα. Εκανα κ update.

ειναι ενα προβλημα λιγο διαφορετικο οπως το προσεγγιζεις το εχουν αρκετοι.

https://www.tenforums.com/graphic-cards/153826-custom-driver-intel-hd-graphics-ati-combo-alpha-nightmayor.html

https://forums.guru3d.com/threads/hp-6770m-intel-3000-with-windows-10.430287/

εφαγα 6-7 ωρες να δοκιμαζω λυσεις και drivers.... τιποτα. Ελυσα μονο την μαυρη οθονη, η radeon ψωφια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμαμαι πως αυτο που δινει την εντολη για αλλαγη καρτας ειναι μεσα στο driver της Intel για αυτο πολλα απο αυτα που εχουν διπλη καρτα σου λενε οτι πρωτα πρεπει να βαλεις τους Intel και μετα τους drivers της αλλης καρτας.

Να υποθεσω οτι ολες τις απεγκαταστασεις τις εκανες με το DDU?

Κανενα νεο Bios Firmware δεν εχει βγαλει για το φορητο σου η εταιρια;

Επεξ/σία από LLLEFTERIS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Θυμαμαι πως αυτο που δινει την εντολη για αλλαγη καρτας ειναι μεσα στο driver της Intel για αυτο πολλα απο αυτα που εχουν διπλη καρτα σου λενε οτι πρωτα πρεπει να βαλεις τους Intel και μετα τους drivers της αλλης καρτας.

Να υποθεσω οτι ολες τις απεγκαταστασεις τις εκανες με το DDU?

Κανενα νεο Bios Firmware δεν εχει βγαλει για το φορητο σου η εταιρια;

Οχι κανενα επισημο  bios. Το F.1B που το εβαλα. 10/05/2011 :)
Για modded δεν ξερω. Εγω εβαλα πρωτο το radeon. Και οχι το official ενα Leshcat ενας χακερας ειναι. Δοκιμασα και τα official πολλες φορες.

ναι με το ddu σε safe mode. Και τα 2 με ξεχωριστο reboot,

Επεξ/σία από Zerg13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...