Kouz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Καλησπερα σας. Ειχα αναφερει ξανα ενα παρομοιο θεμα, απλα εγραψα οτι κανει επαννεκινησεις μονο του το ρουτερ (της cosmote το Speedport Entry 2 , οχι οτι πρωτα σβηνει το λαμπακι και μετα σβηνουν και τα υπολοιπα και ουσιαστικα κανει επανεκκινηση. Απο,τι καταλαβαινω δεν μπορει να γινει συγχρονισμος. Αυτο βεβαια δεν γινεται συνεχεια αλλα μπορει πχ να μην το κανει καν για καμια εβδομαδα και μετα να το κανει τακτικα. Τεχνικος της cosmote μου ανεφερε οτι για να λυθει το προβλημα, ενω πρωτα ελεγξε τη γραμμη και ειδε οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα, να περασω καλωδιο απτο καφαο (ελπιζω να το λεω σωστα) απευθειας στο ρουτερ, ωστε να μην υπαρχει ενδιαμεσα η εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου που λογικα αυτο ειναι το προβλημα. Και μου ανεφερε επισης οτι θα αυξηθει κατα πολυ και η ταχυτητα. Ισχυει κατι τετοιο ή τσαμπα θα πληρωσω ηλεκτρολογο? 😂
ilpapacha Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Kouz είπε Καλησπερα σας. Ειχα αναφερει ξανα ενα παρομοιο θεμα, απλα εγραψα οτι κανει επαννεκινησεις μονο του το ρουτερ (της cosmote το Speedport Entry 2 , οχι οτι πρωτα σβηνει το λαμπακι και μετα σβηνουν και τα υπολοιπα και ουσιαστικα κανει επανεκκινηση. Απο,τι καταλαβαινω δεν μπορει να γινει συγχρονισμος. Αυτο βεβαια δεν γινεται συνεχεια αλλα μπορει πχ να μην το κανει καν για καμια εβδομαδα και μετα να το κανει τακτικα. Τεχνικος της cosmote μου ανεφερε οτι για να λυθει το προβλημα, ενω πρωτα ελεγξε τη γραμμη και ειδε οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα, να περασω καλωδιο απτο καφαο (ελπιζω να το λεω σωστα) απευθειας στο ρουτερ, ωστε να μην υπαρχει ενδιαμεσα η εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου που λογικα αυτο ειναι το προβλημα. Και μου ανεφερε επισης οτι θα αυξηθει κατα πολυ και η ταχυτητα. Ισχυει κατι τετοιο ή τσαμπα θα πληρωσω ηλεκτρολογο? 😂 Να σου είπε να τραβήξεις καλώδιο από το ΚΑΦΑΟ, είναι λίγο απίθανο. Αυτό που είπε, προφανώς, είναι να βάλεις καινούργιο καλώδιο από την ρεγκλέτα που υπάρχει στην είσοδο ή στο υπόγειο της πολυκατοικίας, μέχρι το διαμέρισμά σου. Λογικά στο είπε γιατί είδε μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα που μέτρησε εκεί, σε σχέση με αυτό που μέτρησε στο διαμέρισμά σου. 1
Kouz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 ναι σωστα ειχα την εντυπωση οτι λεγεται καφαο συγγνωμη😂 τελοσπαντων θα ερθει ηλεκτρολογος να το κανει και ο θεος βοηθος...γιατι τραβιεμαι πολυ καιρο με αυτη την ιστορια. Και να τονισω επισης οτι τις τελευταιες μερες το σταθερο μου τηλεφωνο ειναι νεκρο και εχω ελεγξει τη συνδεση του τηλεφωνου στο ρουτερ και τα φιλτρα στη πριζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα