kentavrosr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Καλησπερα παιδια, Εχω μια samsung 4k smart(ue43nu7122) η οποια δεν συδεεται πια μεσω του καλωδιου ethernet παρα μονο μεσω wifi. Η τηλεοραση αναγνωριζει κανονικα την mac μεσω lan.Εχω δοκιμασει επαναφορα δικτυου,αλλαγη καλωδιου,αλλαγη θυρας στο router(της nova zte),reboot στο router και τιποτα. Σε laptop με το ιδιο καλωδιο και στην ιδια θυρα συνδεεται κανονικα Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη Ευχαριστω πολυ
Klempr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Πάντως έχω και εγω την ίδια ακριβώς τηλεόραση. Δε μπορώ να σου πω πολλά μιας και την χρησιμοποιώ για απλή χρήση το μόνο που μπορώ να σου πω αν δεν έχεις δοκιμάσει είναι να αλλάξεις ethernet. Να προσθέσω επίσης πως με βάση αυτά που διαβάζω στο Σκρουτζ αυτό το μοντέλο τηλεοράσεων είναι όλες τους πολύ ευαίσθητες. Για πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε πολλούς σβήνει και δεν ξαναναβει ποτέ, μαυρίζει η μισή οθόνη σε μερικούς αλλους και άλλα προβλήματα.
kentavrosr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 το δοκιμασα να αλλαξω και καλωδιο ethernet αλλα δεν αλλαξε κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα