Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Μου έχει έρθει ένα μήνυμα από το Google Adsense όπου μου ζητάει φορολογικά στοιχεία και ένα σωρό άλλες πληροφορίες για να μπορέσω να συνεχίσω να έχω έσοδα από site και youtube. Έχει κάποιος άλλος παρόμοια ενημέρωση ? Μου ήρθε και σχετικό Email όπου ενημερώνουν ότι θέλουν να φορολογούμαστε για τα έσοδα αυτά (Που είναι πενιχρά).

Να μιλήσω με λογιστή ? Γιατί έχω ξεπεράσει το όριο πληρωμής για να τα στείλουν και δεν έχουν κάνει καμία κίνηση. Σε κάθε περίπτωση ζητάνε πάρα πολλές πληροφορίες και δίνουν επιλογές να επιλέξεις από τις οποίες δεν είμαι σίγουρος πως να προχωρήσω.

Δημοσ.

Προφανώς πρέπει να συμβουλευτώ λογιστή. Αυτό που ρωτάω είναι αν έχει κάποιος συμπληρώσει τα στοιχεία αυτά, ή το έκανε λογιστής γι αυτόν και μετά από πόσο καιρό έλαβε τα χρήματα.

Δημοσ.
Στις 12/3/2021 στις 2:14 ΜΜ, GioTech είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Μου έχει έρθει ένα μήνυμα από το Google Adsense όπου μου ζητάει φορολογικά στοιχεία και ένα σωρό άλλες πληροφορίες για να μπορέσω να συνεχίσω να έχω έσοδα από site και youtube. Έχει κάποιος άλλος παρόμοια ενημέρωση ? Μου ήρθε και σχετικό Email όπου ενημερώνουν ότι θέλουν να φορολογούμαστε για τα έσοδα αυτά (Που είναι πενιχρά).

Να μιλήσω με λογιστή ? Γιατί έχω ξεπεράσει το όριο πληρωμής για να τα στείλουν και δεν έχουν κάνει καμία κίνηση. Σε κάθε περίπτωση ζητάνε πάρα πολλές πληροφορίες και δίνουν επιλογές να επιλέξεις από τις οποίες δεν είμαι σίγουρος πως να προχωρήσω.

Πρεπει να βάζεις τα στοιχεια σου.Αλλιως θα σου κρατήσουν ενα αρκετο μεγαλο ποσοστό απο της προβολές που ερχονται απο Αμερική η ακομα και απο ολες της χώρες.  Οταν τα επιλέξεις Ελλαδα,θα σου βγει επίλογη για 0 % κράτηση φορο,αλλα για να γινει αυτο πρεπει να βάζεις το αφμ σου πρωτα. Εδω υπαρχει ενα βιντεο απο λογιστή σε θεμα εφορία που μας λεει οτι αν τα ετήσια έσοδα μας ειναι έως 10000 ευρώ,κανουμε απλη δήλωση  νουμερο 781-782 καθε χρονο και δεν έχουμε θέμα https://youtu.be/0T7P4bxSxFw

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 12/3/2021 στις 2:14 ΜΜ, GioTech είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Δηλαδη, ακομη και για τα μικροτερα ποσα, επικοινωνει πλεον η ΑΑΔΕ με την Google, και ζητα να τους 'δωσει στεγνα', ολους οσους εισπρατουν εστω κατι λιγο απο το adsense;

Τι εκανες τελικα, μιλησες με λογιστη, δηλωσες τα στοιχεια στην google; Μονο τι ωρα $%^&*&^ δεν εχει μαθει ακομη η google για εμας....οσο για την ααδε, αντι να πιασει κανενα μεγαλο ψαρι, κυνηγα αυτον που μπορει να παιρνει κανενα χαρτζιλικι απο το adsense....ξεφτιλικια... :(

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...