Προς το περιεχόμενο

Πως να στηρίξω έναν Noctua 200mm ανεμιστήρα για να ψύχει από πάνω ένα laptop σε clamshell mode.

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στους φίλους που ασχολούνται με το modding.

Οπως λέει και ο τίτλος θέλω να ψύξω ένα laptop που το δουλεύω σε clamshell mode (δηλαδή κλειστό αλλά με 2 εξωτερικές οθόνες συνδεδεμένες πάνω του) με έναν τέτοιο ανεμιστήρα από πάνω (από κάτω έχω ήδη cooling base εννοείται).

Υπάρχει κάποιο ειδικό εξάρτημα για να κάτσει μέσα ο ανεμιστήρας και να ψύχει από πάνω και με ποια αγγλική λέξη να ψάξω;

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι ότι και να βάλεις από πάνω δεν θα ψύξεις τίποτα γιατι μεταξύ αυτό που θέλεις να ψύξεις υπάρχει πληκτρολόγιο, οθόνη και περίβλημα 

Εάν θέλεις έχτρα ψύξη βάλε ανεμιστήρα που μπαίνει στα vents του laptop 

Και κανονικά θα πρέπει την οθόνη να την έχεις ανοιχτή 

2 ώρες πριν, reifen είπε

Το θέμα είναι ότι και να βάλεις από πάνω δεν θα ψύξεις τίποτα γιατι μεταξύ αυτό που θέλεις να ψύξεις υπάρχει πληκτρολόγιο, οθόνη και περίβλημα 

Εάν θέλεις έχτρα ψύξη βάλε ανεμιστήρα που μπαίνει στα vents του laptop 

Και κανονικά θα πρέπει την οθόνη να την έχεις ανοιχτή 

Από κάτω έχω ήδη cooling base.

Οι ανεμιστήρες κάτω από το λάπτοπ έχουν ελάχιστη διαφορά σε σύγκριση με μία βάση που έχει κλειστούς τους ανεμιστήρες. 

Συγκεκριμένα από 2 καπάκια μπουκαλίων νερού στα πίσω πόδια του λάπτοπ για να αναπνέει κερδίζεις περίπου 5 βαθμούς. Αν βάλεις μία βάση με ανεμιστήρες θα δεις 7-8 βαθμούς. 
Αν κάνεις πατέντα με Static Pressure fans και DC 12V to 5V θα δεις 10βαθμούς στο 100% των fan. 

Οι 10 βαθμοί κάτω σε ιδανικό σενάριο θα σου κοστίσουν 40-60 ευρώ. 

Μιας και δεν έχεις γράψει το λάπτοπ που πρόκειται, κάνε repaste με Kryonaut ( άλλα 20 ευρώ ) και κοίτα για Undervolt. Περισσότερο νόημα έχει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...