Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω το εξής ιδιαίτερα ενοχλητικό πρόβλημα... Ένα ωραίο πρωί ο υπολογιστής της δουλειάς αποφάσισε να μην αναγνωρίζει κανένα εκτυπωτή (από τους δύο φυσικούς και τους 2 εικονικούς- print to pdf, one note- fax).

Όταν παω στις ρυθμίσεις των εκτυπωτών φαίνονται όλοι ως "δεν έγινε σύνδεση"

2142436233_.png.303565476a82d60fa08b941506eb7b06.png

και όταν πάω να κάνω άνοιγμα ουράς ή ... έχω το εξής μήνυμα

906672497_.png.69fff15c3b406fd3142d79bb9aa29262.png

Η αντιμετώπιση προβλημάτων δεν βγάζει κανένα πρόβλημα.

Κάποιες φορές μου έχει βγάλει την ένδειξη ότι υπάρχει πρόβλημα με  "ρυθμιση παραμετρων 0x800706ba" (δε θυμάμαι που μου το έβγαλε για να κάνω screenshot).

Τέλος όταν κάνω επανεκκίνηση εμφανίζει για μία στιγμή τους εκτυπωτές κανονικά (για 10-15 δευτερόλεπτα εντός των οποίων έχω κάνει κανονική εκτύπωση) και μετά πάλι το ίδιο.

ΥΓ: Windows update έχουν γίνει , όπως και σκανάρισμα για ιούς με το avast.

Δημοσ.

Μήπως εκείνο το ωραίο πρωινό ο υπολογιστής σου πήρε από την Microsoft καμιά καινούρια αναβάθμιση που αποφάσισε από μόνη της να μην αναγνωρίζει τους εκτυπωτές σου. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε κάθε αναβάθμιση των win 10 να υπάρχουν προβλήματα με τις παλαιότερες συσκευές.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τελικά μετά από 10 μέρες άπειρης ταλαιπωρίας, προσπάθειας εύρεσης λύσεων, updates κλπ ο υπολογιστής αποφάσισε μετά από το 3μερο να τα επαναφέρει κανονικά. Φτηνά τη γλύτωσα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...