yiatsek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Γεια σας ξανά αγαπητοί φίλοι Λοιπόν επειδή μία για δικό μου pc και μία για ενός πολύ καλού μου φίλου, με βοηθήσατε υπέρ το δέον, θα σας ρωτήσω ξανά για μία ακόμα περίπτωση Έχουμε και λέμε, budget γύρω στα 1200 όχι παραπάνω. Pc που να μπορεί να παίζει wow/heroes of the storm και άντε και κανά diablo 4 όταν βγει , όχι κάτι πιο βαρύ και όχι πιο απαιτητικά πράγματα. Μόνο desktop , τα περιφερειακά υπάρχουν. Δίσκο ο φίλος έλεγε για ssd και hdd, αν και πρόσφατα αγόρασε ένα φτηνό εξωτερικό ssd για να κρατάει τίποτα. Η ερώτηση λοιπόν είναι με βάσει τα παραπάνω, τι θα μπορούσε να είναι vfm και πως θα μπορούσε να κινηθεί κάποιος. Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση
emperor4her Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 το θεμα που πρεπει να σε απασχολει αυτη τη στιγμη ειναι η καρτα γραφικων! καμια rx580 δεν τον ξερω το φιλο
cj_kary Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα με τα 1200 εχω να σου προτεινω σαιτ για καινουργιο desktop pc με καλη καρτα γραφικων το μονο κακο ειναι 10 μερες μεχρι την παραλαβη .. απο γερμανια .. επιβεβαιωμενο εχω παρει 10 υπολογιστες απο κει Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από cj_kary 1
JDROGAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Το θεμα ειναι οτι 1200 ευρω ειναι αξιολογο ποσο για να φτιαξεις σοβαρο μηχανημα. Το προβλημα ειναι οτι οσα θα δωσετε για το pc αλλα τοσα θα δωσετε για την καρτα. H αγορα θα γινει απο ενα καταστημα,θελετε συναρμολογηση;
yiatsek Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Η αλήθεια είναι ότι έχω μπει να ρωτήσω αυτή τη φορά χωρίς να γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες. Θα το πάρω πάνω μου λοιπόν κ θα απαντήσω πως όχι δεν υπάρχει θέμα αν είναι ένα το κατάστημα και η συναρμολόγηση θεωρώ πως μπορεί να βρεθεί κ διαφορετικά.
JDROGAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, cj_kary είπε Καλησπερα με τα 1200 εχω να σου προτεινω σαιτ για καινουργιο desktop pc με καλη καρτα γραφικων το μονο κακο ειναι 10 μερες μεχρι την παραλαβη .. απο γερμανια .. επιβεβαιωμενο εχω παρει 10 υπολογιστες απο κει Δεν ειναι ασχημη ιδεα,το θεμα ειναι τι γινεται με τις εγγυησεις και ιδιαιτερα οταν δεν θα υπαρχει αποδειξη ξεχωριστη σε καθε part. Εαν κατι ερθει που δεν λειτουργει η παθει βλαβη στο μελλον.......τρεχα γυρευε.....
yiatsek Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Αν μπορείς φίλε @JDROGAS να παρουσιάσεις μία σύνθεση θα σου ήμουν ξανά ευγνώμων. Κάνε τα μαγικά σου αν και παρατηρώ όντως πως στο θέμα των καρτών υπάρχει θέμα. Επίσης αν και είδα requierements σε σχέση με τα παραπάνω games που ανέφερα , δυστυχώς δεν είμαι ειδικός σε κάρτες κ cpu και θα ήθελα μια βοήθεια επ' αυτού.
JDROGAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, yiatsek είπε Αν μπορείς φίλε @JDROGAS να παρουσιάσεις μία σύνθεση θα σου ήμουν ξανά ευγνώμων. Κάνε τα μαγικά σου αν και παρατηρώ όντως πως στο θέμα των καρτών υπάρχει θέμα. Επίσης αν και είδα requierements σε σχέση με τα παραπάνω games που ανέφερα , δυστυχώς δεν είμαι ειδικός σε κάρτες κ cpu και θα ήθελα μια βοήθεια επ' αυτού. Eγω σου φτιαχνω οσες συνθεσεις θελεις. Απλα θελω να ξερω επιμερους λεπτομερειες. Δισκους 1-2,τι χωρητικοτητα; Να το εξαντλησω το μπατζετ; Να παμε πιο οικονομικα και να δωσουμε περιθωριο σε καρτα γραφικων μεγαλυτερο; Συνθεση δυνατη για πολλα πραγματα χωρις καρτα γραφικων Μπορουμε να τη μαζεψουμε να βαλουμε 10400 ας πουμε η να βαλουμε και φθηνοτερη μητρικη.(εδω μπορειτε να γλυτωσετε αλλα 100-150 ευρω) Για καρτα ας μιλησουν τα παιδια που ασχολουνται περισσοτερο με τα games και εχουν καλυτερη αποψη Μsystems εαν φτιαξεις συνθεση απο εκει εχει καρτες γραφικων διαθεσιμες σε προνομιακη τιμη,αλλα εχω την αποψη οτι ειναι ακριβα ολα τα parts,η ακριβοτερα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Πιο φθηνη συνθεση απο priveshop δωρεαν μεταφορικα πανω απο 150 ευρω. Heroes of the Storm Recommended Specifications. Intel® Core™ i5 or AMD™ FX Series Processor or better NVIDIA® GeForce® GTX 650 or AMD Radeon™ HD 7790 or better Δεν εχει ιδιατερες απαιτησεις ουτε σε καρτα ουτε σε cpu WOW Intel® Core™ i7-6700K AMD Ryzen™ 7 2700X NVIDIA® GeForce® GTX 1080 8 GB or AMD Radeon™ RX Vega 64 8 GB or better Εδω ανεβαινουν οι απαιτησεις απο cpu/memory τις καλυπτουμε. Diablo 4 Recommended Requirements CPU: Intel Core i5 CPU SPEED: Info RAM: 8 GB OS: Windows 10 64-bit VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD 6870 or better Kι εδω ειμαστε μια χαρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα